29 / 03 / 2024

Silivri Şehrigül Konakları fiyat

Silivri Şehrigül Konakları fiyat

Şehrigül Konakları fiyat listesi 2018 daire alanlarına göre değişiklik gösteriyor. Silivri'de Kiptaş 1 konutları arkasında yükselen projede teslimler bu yılın Ağustos ayında yapılacak. 

Silivri'deki yapıların yüzde 47’si 2000'den önce yapılmış: Dönüşümde 3+1 evimiz olacağına 2+1 evimiz olsun denmeli!

Silivri’de İl Afet Riski Azaltma Planı (İRAP) ve İlçe Afet Müdahale Planı toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda deprem gerçeği, kentsel dönüşüm çalışmaları ve riskli binalar da masaya yatırıldı. Peki Silivri'de kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Murat Övüç'ün lüks villası soyuldu!

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün Silivri'deki lüks villası soyuldu. Övüç, lüks villasından 147 bin dolar ve değerli takı eşyalarının çalındığını iddia ederek polise başvurdu.

Silivri Eylül Ayı Meclisi'nde imar konuşuldu!

Silivri Belediyesi Eylül Ayı Meclisi’nin I. Birleşiminin I. Oturumu Belediye Meclis Salonu’nda düzenlendi. Toplantıda imar planları konuşuldu.

Şehrigül Konakları fiyat listesi 2018!

Şehrigül Konakları fiyat listesi 2018 daire alanlarına göre değişiklik gösteriyor. Silivri'de Kiptaş 1 konutları arkasında yükselen projede teslimler bu yılın Ağustos ayında yapılacak. 

Adnan Oktar, Silivri’de lüks çiftlik evi yaptırdı!

Adnan Oktar, Silivri’de lüks çiftlik evi yaptırdı. Adnan Oktar’ın Cemaati’ne ait olan A9 kanalının Facebook hesabından paylaşılan fotoğraflarda, lüks çiftlik evi tanıtıldı.

Lacivert Teknik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lacivert Teknik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Murat Çiftçi tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Sancaktepe, Fatih Mahallesi, Okul Sokak Gül Konakları Sitesi'nde kuruldu.

Yıldırım Hacivat Mahalle Konağı açıldı!

Yıldırım Belediyesi, mahallelere çok amaçlı konaklar kazandırmaya devam ediyor.Mahalle kültürünü ayakta tutmayı hedefleyen Yıldırım Belediyesi, mahalle konaklarına bir yenisi daha eklendi.

Beyttürk Silivri satılık!

Beyttürk Silivri satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Deniz manzarasına sahip olan proje 15 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselecek.

2004 yılında Merit Life Göl Konakları satışa sunulmuş!

2004 yılında Ataşehir'de 52 dönüm arazi üzerinde kurulan Merit Life Göl Konakları satışa sunulmuş. 17 blok, 15 villa olmak üzere toplam 377 birimden oluşan sitedeki konutlar 86 milyar liradan başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Mesut Yılmaz Göl Konakları'ndan villa aldı!

Büyükçekmece Karaağaç Köyü’nde yapımına başlanan ve tamamen ağaç malzemeden Amerikan tarzı yapılan ‘Göl Konakları’ ilk misafirlerini ağırladı.Mesut Yılmaz’ın projeyi çok beğendiği ve bir villa satın aldığı belirtildi.

1997 yılında Selimpaşa Konakları satışa sunulmuş!

1997 yılında Silivri'de 12 konaktan oluşan Selimpaşa Konakları satışa sunulmuş. Her biri 2 dönümlük arazi üzerinde, 630 metrekarelik 12 konaktan oluşan sitedeki konaklar yeni sahibini bekliyormuş.

Pelikan Göl Konakları iletişim bilgileri!

Pelikan Göl Konakları projesi toplam 56 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Toplam 700 adet daireden oluşan projede 15 bin metrekare alana sahip doğal göl bulunuyor. Pelikan Göl Konakları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Bişehir projesi Kayseri'de Tordemir imzasıyla yükseliyor!

Gayrimenkul sektöründe Tordemir inşaat, yine bir yeniliğe imza atıyor. Kayseri Mimar Sinan'daki Gül Konakları'nın yanında Bişehir adıyla 50000 m2 alan üzerine 800 lüks konut inşa ediyor.

Silivri Şehrigül Konakları fiyat Haberi

Silivri Şehrigül Konakları fiyat

Soydaş Üreden İnşaat tarafından hayata geçirilen Şehrigül Konakları 152 daire ve 6 ticari üniteden meydana geliyor. 3+1 daireler 200 ile 218 metrekare arasında değişiyor.  
 


Şehrigül Konakları fiyat listesi 2018!

Şehrigül Konakları fiyat listesi 152 metrekare 3+1'lerde 560 bin liradan, 172 metrekare 3+1'lerde 600 bin TL'den başlıyor. 

Proje alanı 35 bin 790 metrekare olan Şehrigül Konakları'nda toplamda 5 blok yer alıyor. Projenin 6 bin 300 metrekarelik kısmı yeşil alan olarak planlanıyor.


Birçok imkanın yer aldığı Şehrigül Konakları'nda her daireye otopark, deniz manzaralı daireler, 24 saat kameralı güvenlik, havuz, sauna, buhar odası, masa tenisi, dinlenme alanı, bay-bayan ayrı olmak üzere 2 adet kapalı yüzme havuzu, geniş balkonlar, akıllı ev sistemi alt yapısı, 2 adet SPA merkezi ve fitness bulunuyor. 


Henüz...