25 / 04 / 2024

silivriye metromu geliyor

silivriye metromu geliyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Silivri'ye metro yapılana kadar 400 yeni otobüsün kullanılacağını belirtti. Topbaş, “Buraya metro gelinceye kadar modern otobüslerle hizmet vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Maltepe'ye 900 milyon euroluk merkez geliyor!

Maltepe'ye 900 milyon euroluk merkez geliyor. Başıbüyük ile Bakkalköy arasında 1 milyon metrekarelik arazide inşa edilecek olan M’Expo Center, 900 milyon euroluk yatırım bedeline sahip.

Maltepe'ye dev fuar merkezi geliyor!

Maltepe'ye dev fuar merkezi geliyor. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi projesinin (M'EXPO Center) yatırım maliyetinin 900 milyon avro olacağını söyledi.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'ne modern kampüs geliyor!

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'ne modern kampüs geliyor. Ankara'nın Çubuk ilçesi'nde inşa edilecek, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Kampusu'nun temeli bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle atılacak.

İzmir Yeni Fuar Alanı'na yeni otoyol geliyor!

İzmir Yeni Fuar Alanı'na yeni otoyol geliyor. Gaziemir'deki yeni fuar alanının açılışı Uluslararası Mermer Fuarı'nın gerçekleştirileceği 25 Mart tarihine yetiştirilmeye çalışılırken, fuarın otoyol bağlantısı için de çalışmalar hızlandırıldı.

OSB'lere yeni düzenleme geliyor!

OSB 'lere yeni düzenleme geliyor. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın, Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliği Resmi Gazete 'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Bayraklı'da yıkıma ruhsat şartı geliyor!

Bayraklı'da yıkıma ruhsat şartı geliyor. İZMİR'İN Bayraklı Belediyesi İlçe sınırları içinde yapımı gerçekleştirilecek inşaatlar için istenen yapı ruhsatını bundan böyle yıkım yapılacak binalar için de talep edecek.

Aliağa'ya Hilton geliyor!

Aliağa'ya Hilton geliyor. MNV Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından yatırımı gerçekleştirilecek Hampton by Hilton, 121 odalı, 242 yataklı ve 3 yıldızlı olacak.

Cafer Özdemir: Geleceğin Amasya'sı için yepyeni projeler geliyor!

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, ''Amasya Belediyesi olarak 2009'dan itibaren verdiğimiz hizmetler, 50 yıllık çalışmalarla ortaya konulan hizmetlerle boy ölçüşecek aşamaya gelmiştir, geleceğin Amasya'sı için yepyeni projeler geliyor'' dedi.

İlk evini alacaklara teşvik geliyor!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 18 Aralık'ta açıkladığı ekonomide eylem planları arasında ev almayı planlayanları sevindirecek bir madde de yer alıyor. Bu kapsamında ilk ev alacaklara teşvik geliyor..

Polat Ofis markalı butik proje geliyor!

Polat Ofis markalı butik proje geliyor. İstanbul’un gelişen bölgelerinden Kağıthane’de yer alan ofis projesi Polat Ofis, 4 dükkân ve 20 ofis olmak üzere 24 bağımsız bölümden oluşuyor.

3 ay içinde iş güvenliği uzmanı alana af geliyor!

İş güvenliği uzmanı, işyeri hekimi ve hemşire çalıştırmadığı için milyarlarca liraya ulaşan cezalarla karşı karşıya kalan on binlerce işverene af yolu açıldı. 3 ay içinde iş güvenliği uzmanı alana af geliyor.

Sosyal alanlara yeni düzenleme geliyor!

Sosyal alanlara yeni düzenleme geliyor. Devlet bu kapsamda 'bedelsiz ortaklık payı' adıyla uygulama imar planlarındaki okul, yol, Hastane ve park gibi halka sosyal hizmetlere yönelik ayırdığı alanların bedelini sahiplerine vermeye hazırlanıyor.

Çevre Temizlik Vergisi’ne yüzde 100 zam geliyor!

Çevre Temizlik Vergisi’ne yüzde 100 zam geliyor. Tartışmalı İmar Kanunu Tasarısı’na eklenen maddeyle, su faturalarına yansıtılan ve Çöp Vergisi olarak bilinen Çevre Temizlik Vergisi 2 katına çıkacak.

silivriye metromu geliyor Haberi

silivriye metromu geliyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Silivri'deki İSMEK Kurs Merkezi'nin açılışına katıldı. 


SİLİVRİ'YE METRO PROJELENDİRİLDİ

İBB Başkanı Topbaş, şu ana kadar Silivri'ye yapılan yatırımların toplamda 1 milyar 467 milyon lira olduğunu belirtti. Topbaş ayrıca İstanbul'un köyleri sıcak asfaltı, biyolojik arıtma tesislerini ve dere ıslahlarını kendilerinin görev döneminde gerçekleştiğini söyledi.


“Silivri'ye metro hayaldi, projelendirdik" diyen Topbaş, İstanbul için alınacak 400 otobüsten Silivri'ye de göndereceklerini belirtti. Topbaş, “Buraya metro gelinceye kadar modern otobüslerle hizmet vermeye devam edeceğiz" diye...