28 / 03 / 2024

Simart City nerede

Simart City nerede

Finans Merkezi Bölgesi Ümraniye 'de inşa edilen Simart City projesi ön satış süreci başladı. Si Yapı 'nın yeni projesi Simart City Şua İnşaat garantörlüğünde yükseliyor.

Simart City'de yüzde 1 KDV avantajı!

Ön talep süreci devam eden Simart City projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Simart City konut projesi!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de, Yenişehir Finans Merkezi Bölgesi'nde inşa edilen Simart City konut projesi 186 tane daireden meydana geliyor. Projede ön talep süreci devam ediyor.

Simart City nerede?

Simart City konut projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor. Peki Simart City nerede?

Simart City Evleri 2016 yılında teslim!

Ümraniye Simart City Evleri ön satış süreci devam ediyor. Teslimleri 2016 yılının sonunda yapılacak olan Simart City projesi İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye 'de hayata geçiriliyor.

Ümraniye Simart City 2016 yılında teslim! ön talep süreci devam ediyor!

İstanbul Ümraniye'de inşa edilen Simart City ön talep süreci devam ediyor. Satışları yakında başlayacak olan Simart City projesi teslimlerinin 2016 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Projede 186 daire bulunuyor.

Simart City'de ön talepler toplanıyor! 15 gün sonra satışta!

Simart City projesinde yer alan daireler için ön talepler toplanıyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salondan oluşuyor.

Simart City'de 186 konuta 1000 talep geldi!

Finans merkezi bölgesindeki Si Yapı'nın yeni projesi Simart City satış süreci devam ediyor. Şua İnşaat garantörlüğünde hayata geçirilen Simart City'de ön satışa özel fiyatlar ve ödeme seçenekleri sunuluyor.

Karasu Gold City nerede? Karasu Gold City konut fiyatları ne kadar?

Ekşioğlu İnşaat tarafından inşa edilen Karasu Gold City satışları devam ediyor. Peki, Karasu Gold City konut fiyatları ne kadar? Karasu Gold City nerede? İşte detaylar...

Rams City Haliç nerede? Rams City Haliç fiyat listesi!

Rams City Haliç nerede sorusunun yanıtı ve Rams City Haliç fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Satışların başladığı projede toplam 603 adet konut yer alıyor. 

Philips PowerPro City FC9331/07 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge indirimde! Bu indirim kaçmaz! 21 Mart 2023 fiyat listesi

Philips PowerPro City FC9331/07 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, PowerCyclone ve TriActive başlık teknolojisiyle zeminleri, mobilya ve duvar kenarlarını temizler. Peki ürün indirimli fiyatıyla nerede ne kadara satılıyor? 

Rams City nerede inşa ediliyor? Rams City Topçular fiyatları ne kadar? 

Rams City nerede inşa ediliyor ve Rams City Topçular fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Rams City Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Uzun süredir beklenen Rams City Projesi’nin detayları belli oldu. Gözde Grubu, Peki Rams City Projesi nerede yükselecek? İşte Rams City Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Rams City nerede? Rams City İstanbul fiyat listesi!

Rams City nerede sorusunun yanıtı ve Rams City İstanbul fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Future Deluxe City fiyat!

Zeray İnşaat tarafından inşa edilecek olan Future Deluxe City projesinin tüm detayları açıklandı. Peki Future Deluxe City fiyatı ne oldu? Future Deluxe City nerede? İşte Future Deluxe City fiyat bilgisi ve tüm detaylarıyla...

Future Deluxe City nerede?

Zeray İnşaat imzasıyla inşa edilecek olan Future Deluxe City projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Future Deluxe City nerede yükselecek? Future Deluxe City konum bilgisi? İşte Future Deluxe City nerede sorusunun cevabı...

Plusera City nerede?

Plusera İnşaat, İstanbul'da yeni bir proje hayata geçiriyor. Candemir İnşaat Gaziantep'te inşa ettiği modern projeleri, Plusera İnşaat ile İstanbul'a taşıyor. Peki Plusera City nerede?

Fuzul Başak City Residence nerede?

Yarın ön satışa çıkacak olan Başakcity Boutique projesi Fuzul Grup tarafından hayata geçirildi. Peki Fuzul Başak City Residence nerede?

Tempo City nerede?

Toplam 217 daire ve 17 ticari üniteden meydana gelen Tempo City Evleri Sur Yapı tarafından hayata geçiliyor. Peki Tempo City nerede?

Bakırköy City Konutları nerede?

Bakırköy City Kartaltepe'de teslimlerin 2017 yılında yapılması öngörülüyor. Toplam yatırım bedeli 200 milyon TL olarak belirtilen proje 163 daire ve 33 dükkandan oluşuyor. Peki Bakırköy City Konutları nerede?

Bakırköy City nerede yapılacak?

Bakırköy City Kartaltepe'de 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar yer alıyor. Beyaz İnşaat imzası taşıyan proje 9 bin 933 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Peki Bakırköy City nerede yapılacak?

Simart City nerede Haberi

Simart City nerede

Ümraniye Simart City daire tipleri  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Simart City ön satış süreci devam ediyor. Projedeki dairelerin alanları 56 metrekare ile 155 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Teslimleri 2016 yılının sonunda yapılacak olan Simart City projesi İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçiriliyor.  


Si Yapı imzası taşıyan, Şua İnşaat garantörlüğünde bulunan projenin ön talepleri devam ederken satışları yakında başlayacak. 


Simart City Ümraniye iletişim bilgileri

Tel : 0216 533 91 00

Web: http://simartcity.com

Beyza...