19 / 04 / 2024

simetrik mühendislik yatırım hedefi

simetrik mühendislik yatırım hedefi

5 bin metrekarelik yeni bir tesis kuracak Simetrik Mühendislik, 3 yıl içerisinde 4 milyonluk yatırım hedefliyor...

Engısolutıon Mühendislik Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Engısolutıon Mühendislik Yatırımları Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Beytullah Bilgin tarafından kuruldu.

Genesis Yatırım İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genesis Yatırım İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hayati Korkmaz tarafından kuruldu.

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Sinanoğlu Çelik ve Fatih Asan ortaklığında kuruldu.

Nevada İstanbul Mühendislik Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Nevada İstanbul Mühendislik Yatırım Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Yavuz Güneş tarafından kuruldu.

Cüneydi Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cüneydi Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de Mehmet Cüneydi tarafından kuruldu.

Doğan Dağ: Şu anda konuta yatırım yapma dönemi!

Şu anda konuta yatırım yapma dönemi olduğunu söyleyen Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ “Yatırımlar doğru yönetilirse, yatırım zamanı olduğu düşünülür ve fiyat doğru belirlenirse tüketici her zaman talepkar olacaktır.” dedi.

Ağaçlı Proje Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ağaçlı Proje Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Çatalca'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Çelik tarafından kuruldu. 

Gayrimenkul her dönem en iyi yatırım aracı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 yılı Eylül ayı konut satış istatistikleri açıklandı. Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, gayrimenkulün her dönem en iyi getirisi olan yatırım aracı olduğunu söyledi. 

Akbulut Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Ve Turizm Tic.Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Akbulut Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Ve Turizm Tic.Sanayi Limited Şirketi Utku Akbulut ve Berk Akbulut ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Vega İstanbul Yatırım Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Vega İstanbul Yatırım Ve Mühendislik Anonim Şirketi Abdulsamet Temel ve Bayram Aydın ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Acarist Mimarlık Mühendislik İnşaat Enerji Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acarist Mimarlık Mühendislik İnşaat Enerji Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Salih Acar tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Akatlı Mühendislik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Akatlı Mühendislik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hamdi Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Ataşehir'de kuruldu.

Askon Yatırım Gayrimenkul Mühendislik Yapı Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Askon Yatırım Gayrimenkul Mühendislik Yapı Sanayi Limited Şirketi, Tarkan Engin tarafından 300 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu.

simetrik mühendislik yatırım hedefi Haberi

simetrik mühendislik yatırım hedefi
Sanayi tesisleri ihtiyaçlarına göre proje, imalat ve montaj hizmeti veren Simetrik Mühendislik yeni yatırıma hazırlanıyor. Firma, 3 yıl içerisinde 4 milyonluk yatırım bedeli ile 5 bin metrekarelik yeni bir tesis kurmayı...