26 / 04 / 2024

simit sarayı belçika şubesi

simit sarayı belçika şubesi

Anadolu lezzetlerini yurt dışı mağazalarıyla lezzet tutkunları ile buluşturan Simit Sarayı, Hollanda, Almanya, Kıbrıs, Mısır, Suudi Arabistan ’ın ardından Belçika mağazasını da hizmete sundu.

Simit Sarayı borsada ne zaman işlem görecek? Kaç lot verdi?

Simit Sarayı’nın borsada ne zaman işlem göreceği yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayı ile talep toplayan Simit Sarayı halka arz sonuçları belli oldu. İşte detaylar...

Simit Sarayı ne zaman halka arz olacak? Kaç lot verecek?

Simit Sarayı olarak da bilinen Dmr Unlu Mamuller Üretim Gıda Toptan Perakende İhracat A.Ş. halka arz ediliyor. Türkiye'nin en büyük pastane ve unlu mamuller zincirlerinden biri olan Simit Sarayı'nın halka arzı, Sermaye Piyasası Kurulunca (SPK) onaylandı.

Belçika'da işe bisikletle gidenlere para verilecek!

Bugünden itibaren, Belçika'da işverenler artık işe bisikletle giden çalışanlarına kilometre başına 0,27 avro ödenek vermeyi zorunlu tutuyor.

Enerji krizi Belçika'da kafeleri yeni uygulamalara yöneltti!

Belçika'da bazı kafeler müşterilerin enerji bağışında bulunmalarını talep etmeye başlarken, diğerleri sıcaklıkları düşürüyor ve uzun süre oturan insanları bölgeyi terk etmeye teşvik ediyor.

Belçika Kralı'ndan 3 Ukraynalı aileye konut tahsisi!

Belçika Kralı Phillip ve Kraliçesi Matilda, Ukrayna'da yaşanan savaştan kaçan toplamda 3 Ukraynalı aileye konut tahsisi yaptı.

Belçika'nın büyük şehirlerindeki evsiz sayısı arttı!

Belçika'nın büyük kentlerinde evsiz sayısının yükseldiği, yalnızca başkent Brüksel'de 933'ü çocuk, 5 bin 313 evsiz olduğu ifade edildi. 

Belçika’da yurt dışında mal varlığı olanlar sosyal konutlardan çıkarılıyor!

Hollanda'dan sonra Belçika’da da düşük kiralarla sosyal konutlarda oturan kişilerin, yurt dışında mal varlığı olup olmadığını takip etme kararı alındı. Karar, aralarında Türkiye kökenlilerin de olduğu göçmenleri yakından ilgilendiriyor.

Belçika'da sosyal konut tartışması: Yurt dışında evi olan 25 aileye tahliye!

Belçika'nın Lier kentinde yurt dışında gayrimenkulü olduğu belirlenen 25 aile kaldıkları sosyal konutları terk etmek zorunda kalacak. Ayrıca burada kaldıkları süre için aldıkları kira yardımları iade etmeleri talep edildi.

Simit Sarayı, M1Konya AVM'de şube açtı!

Geniş marka karmasıyla Konya ve çevresi için kıymetli bir yaşam merkezi olan M1Konya AVM, Türkiye’nin en önemli markalarından Simit Sarayı’nı ziyaretçilerin hizmetine açtı.

Belçika'daki Türk esnafların kira isyanı!

Devletten az miktarda yardım aldığını belirten Belçikadaki Türk esnaflar kira, elektrik, gaz ve işçi maliyetlerinden dolayı mağdur olduğunu söyledi.

Belçika’da esnaf yüksek kira nedeniyle isyan etti!

Koronavirüs (Kovid-19) salgınından ağır şekilde etkilenen Belçika’da normalleşme adımları atılıyor. İşletme sahipleri, yeterli yardımı alamadıklarını ve toparlanmalarının uzun süre devam edeceğini ifade ediyor.

Belçika'da koronavirüs nedeniyle konut kredisi ödemelerine erteleme!

Belçika'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından ekonomik olarak etkilenenlerin konut kredisi ödemeleri Eylül 2020'ye kadar ertelendi.

Simit Sarayı New York 6. Cadde'de şube açtı!

Simit Sarayı, Amerika Birleşik Devletleri New York 5. Cadde'de açılan ilk şubesinin ardından ikinci şubesini New York 6. Cadde'de açtı...

simit sarayı belçika şubesi Haberi

simit sarayı belçika şubesi


Simit Sarayı’nın Belçika’daki ilk mağazası, başkent Brüksel'den sonra ülkenin ikinci büyük şehri olan, Dünya'nın dördüncü, Avrupa'nın ikinci büyük limanına sahip Anvers’in başkenti Antwerpen’de açıldı. Haftanın yedi günü 08:00-22:00 saatleri arası hizmet verecek olan Simit Sarayı Antwerpen, atıştırmalık, doyumluk ve keyiflik geleneksel lezzetlerinin yanı sıra ızgara çeşitleri ile de Belçikalıların vazgeçilmez mekanlarından biri olmaya aday.


Yurt dışında Anadolu lezzetlerine gösterilen ilgiden büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdullah Kavukcu, “Yurt içi ve yurtdışındaki mağazalarımızda 4.500 çalışanımız ile her gün 450 binden fazla misafir ağırlıyoruz. Yılın ikinci yarısında 24 adet yurt içinde; Almanya, Hollanda, Yunanistan, Belçika ve Mısır’da olmak üzere 21 adet de yurtdışında mağaza açılışları gerçekleştireceğiz. Hedefimiz 2013 yılı sonunda kadar 280 mağazaya...