19 / 04 / 2024

Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Okutur

Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Okutur

Yola 2002’de 3 ortakla ve 10 bin dolarlık sermaye ile çıktıklarını söyleyen Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Okutur, bugün 500 milyon dolar ciro yapan bir işletmeye dönüştüklerini anlattı.

Simit Sarayı ne zaman halka arz olacak? Kaç lot verecek?

Simit Sarayı olarak da bilinen Dmr Unlu Mamuller Üretim Gıda Toptan Perakende İhracat A.Ş. halka arz ediliyor. Türkiye'nin en büyük pastane ve unlu mamuller zincirlerinden biri olan Simit Sarayı'nın halka arzı, Sermaye Piyasası Kurulunca (SPK) onaylandı.

Simit Sarayı New York 6'ncı Cadde'de şube açıyor!

Simit Sarayı New York'ta 5'inci Cadde kadar önemli 6'ncı Cadde'de de şube açacakmış. Açılış yeni yıla yetişecekmiş...

Ayazağa Kongre Kültür Turizm Sarayı yönetiminde değişiklik!

Ayazağa Kongre Kültür Turizm Sarayı Yönetim ve Ticaret Anonim Şirketi yönetiminde değişiklik yapıldı.

Avrupa'nın en büyük Simit Sarayı Leicester’da açıldı!

Simit Sarayı, Avrupa'daki en büyük mağazasını dünyanın en önemli turizm merkezlerinden biri olan Londra Leicester Meydanı’nda açtı.

Simit Sarayı Sırbistan'da 8 mağaza açtı!

Yıl içerisinde toplam 150 yeni mağaza açmayı hedefleyem Simit Sarayı Sırbistan'da 8 yeni mağaza açtı. 

Simit Sarayı 2017'de 150 mağaza açmayı hedefliyor!

Simit Sarayı bu yıl içerisinde toplamda 150 mağaza hedefiyle ilerliyor. Sırbistan'a giriş yapan Simit Sarayı Lübnan ve Irak pazarına da girmeyi öngörüyor. 

Simit Sarayı Erzincan'da 100 milyon TL yatırımla fabrika açacak!

Simit Sarayı Erzincan'da fabrika açacak. Fabrika için 100 milyon TL yatırım yapılacak. Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkam Abdullah Kavukcu, "Türkiye'nin Eataly konseptini yaratacağız. İlk şube Riyad'da 4 bin metrekarelik bir alanda olacak" diyor.

Simit Sarayı, boşa çıkan tüm mağazalara talip!

Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukçu, son dönemde AVM ve caddelerde yüksek kira nedeniyle boşalan mağazalara talip olduklarını söyledi.

Simit Sarayı bu yıl 172 mağaza açacak!

Simit Sarayı, yurtdışı yatıranlarına hız veriyor. Bu yıl açılacak 172 mağazanın 70'i yurtiçinde, 102'si yurtdışında olacak. Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkam Abdullah Kavukçu, "2017'de yurtdışı mağaza sayımız 250-300 civarında olacak" diyor.

Simit Sarayı Almanya'daki 6'ncı mağazasını açıyor!

Dünya markası olma vizyonuyla yurtdışında büyüme stratejisine hız veren Simit Sarayı Almanya'daki 6'ncı mağazasını açıyor. Mağaza 24 Nisan'da Giessen'de açılacak.

Simit Sarayı'ndan Arabistan'a 100 milyon dolarlık yatırım!

Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukçu, bugüne kadar 17 ülkede mağazalar açtıklarını ve büyümeyi sürdürdüklerini belirterek, "Bu yıl Suudi Arabistan'da yaklaşık 100 milyon dolarlık yatırım yapıyoruz." dedi.

Simit Sarayı 2016 yılında yurtdışında 102 mağaza açacak!

Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu, 2016 yılında yurt içinde 70 adet, yurt dışında ise 102 adet yeni mağaza açılışı yapacaklarını belirtti.

Simit Sarayı 41 Burda AVM’de mağaza açtı!

Yüksek kalite anlayışı ve geniş ürün yelpazesi ile gün boyu lezzet tutkunlarını ağırlayan Simit Sarayı 21 Ocak Perşembe günü kentin yeni yaşam merkezi 41 Burda AVM’de açıldı.

Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Okutur Haberi

Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Okutur

Türkiye’de 320 mağazasında günde 650 bin kişiye satış yaparak yıllık 500 milyon dolarlık ciro büyüklüğüne ulaşan ve 17 ülkede 70’i aşkın mağazası aracılığıyla simidi kilogramı 18 dolardan ihraç eden Simit Sarayı, Türkiye’den sonra hisselerinin bir kısmını Londra’da bir kısmını da ABD’de halka açacak. 


Türkiye’de 1 TL’lik satış fiyatı ile piyasadaki en ucuz gıda ürünü olarak bilinen simit, ABD’de 1.5 dolar, İngiltere’de 1.5 paund ve AB ülkelerinde 1.5 euroya satılıyor. 


İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği’nin düzenlediği ‘Çarşamba Toplantısı’nın konuğu olan Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Okutur, 2002 yılında 3 ortağın 10 bin dolar sermaye ile İstanbul’da Boğaziçi Üniversitesi’nin karşısındaki bir dükkanı tutarak başlattığı Simit Sarayı serüveninin, günümüze 320 şube ve 8 bin 600 kişiyi istihdam eden 500 milyon dolarlık ciroya sahip...