26 / 04 / 2024

Sin Gün İnşaat adres

Sin Gün İnşaat adres

Sin Gün İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Güneş tarafından kuruldu.

Enka İnşaat'ın acı günü! Nejat Gül vefat etti!

Enka İnşaat Yönetim Kurulu eski üyesi Nejat Gül hayatını kaybetti. 

Çin, 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor!

Kripto paralarla ilgili attığı adımlarla dikkat çeken Çin, ülkede 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor...

Yusufeli Barajı gövde inşaatının yüzde 96'sı bitti!

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı ve HES projesinin gövde inşaatının yüzde 96'sı tamamlandı. 

Evyap İnşaat'ın kesin mühlet kararı 28 gün daha uzatıldı!

26 yıl boyunca gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Evyap İnşaat, konkordato ilan etmişti. Şirket hakkında yeni karar çıktı. 

Gün Gayrimenkul Kiralama Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gün Gayrimenkul Kiralama Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Baykal tarafından kuruldu.

ICC Grup İnşaat'ın acı günü! İsmail Karataş vefat etti!

ICC Grup İnşaat ortaklarından Cem Karataş ve Can Karataş'ın babaları ve Gülizar Karataş'ın eşi İsmail Karataş vefat etti. 

Evyap İnşaat'ın kesin mühlet kararı 45 gün uzatıldı!

26 yıl boyunca gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Evyap İnşaat, konkordato ilan etmişti. Şirket hakkında yeni karar çıktı. Şirketin kesin mühlet kararı 45 gün uzatıldı.

Sin Gün İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sin Gün İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Güneş tarafından kuruldu.

Doğuş İnşaat'ın acı günü! Sadi Göğdün vefat etti!

Doğuş Holding ve Doğuş İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sadi Göğdün vefat etti. Doğuş Grubu, Şahenk Ailesi ve Gönül Talu taziye ilanı yayınladı. 

Gün Er İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Gün Er İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli açıldı...

Günışığı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Günışığı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Nazlıcan tarafından kuruldu...

Şua İnşaat'tan Anneler Günü'ne özel yüzde 10 indirim!

Şua İnşaat Anneler Günü'ne özel bir kampanya başlattı. Elite Concept'te kampanya kapsamında 36 ay sıfır faiz fırsatı ve kişiye özel ödeme planı sunuluyor.

Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat'ın merkezi Bahçelievler'e taşındı.

Sin Gün İnşaat adres Haberi

Sin Gün İnşaat adres

Sin Gün İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Güneş tarafından kuruldu.

Sin Gün İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...