20 / 04 / 2024

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı ayrılık

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı ayrılık

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı ayrı evlere çıktı. Sinan Akçıl, 'Evdeki tedirginlikten ötürü eskisi gibi şarkı yapamamaya başladım' dedi.

Altın fiyatları dibe çakılıyor! Altın yatırımcıları dikkat, bakmayan kalmasın! 25 Eylül 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyenler tarafından merak ediliyor.  Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşüşe geçen altın dibe çakılıyor. Altın yatırımcıları dikati bakmayan kalmasın.

Dolar 27 TL'de çakılı kalırken gözler enflasyon verilerine çevrildi! Dolarda son dakika gelişmesi

Dolar/TL kuru uzun zamandır aşamadığı ve çakılı kaldığı 27 TL seviyesinin az üzerinde işlem görürken, gözler ABD'nin enflasyon rakamlarına çevrildi.

Akıl sağlığı yerinde olmayan biri vekalet verebilir mi?

Kişi yasal bir süreç içerisinde kendi yerine başka birini bu iş için görevlendirebilir. Örneğin tapu işlemlerinde vekaletname verilebilir. Peki Akıl sağlığı yerinde olmayan biri vekalet verebilir mi? İşte bu ve bu konuya dair detaylar!

Ebebek akülü arabalarda 1000 tl indirimli! Kaçırmayın! İşte 4 Ekim 2022 fiyat listesi

Anne ve bebek ürünleri mağazası ebebek her çocuğun hayali akülü arabalarda 1000 tl indirme gitti. 9 Ekim’e kadar devam edecek olan fırsatları kaçırmayın!

Gram altın ''1000 liranın altına mı düşüyor?'' Şok iddia! Alman Banka'dan akıl almaz tahmin geldi

Ons altın ve gram altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Altın fiyatlarındaki düşüşün ardından vatandaşlar altın fiyatlarının ne kadar düşeceğini merak etmeye başladı. Alman Banka'dan gram altın için akıl almaz tahmin geldi. ''Gram altın 1000 liranın altına mı düşüyor?'' işte merak edilenler...

Demir fiyatlarında akıl almaz indirim! Fiyatlar dibe çöküyor! Peki çimento fiyatları ne kadar oldu?

Dün demir fiyatlarına 100 lira indirim geldi. Bugün ise demir fiyatlarına akıl almaz bir indirim daha geldi. Demir fiyatları gittikçe dibe çöküyor. Demir fiyatlarına indirim gelirken çimento fiyatları ne kadar oldu? Demir ve çimento fiyatları bugün ne kadar? İşte güncel demir ve çimento fiyatları

Selçuk Geçer dolar için akıl almaz seviyeyi açıkladı! 14 gün sonra dolar böyle patlayacak 

Ekonomist Selçuk Geçer dolar için akıl almaz seviyeyi açıklayarak doların 2 hafta sonra patlayacağını söyledi ve yatırımcıları uyardı...

Akıl Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Akıl Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beyoğlu’nda Kaaser A Akıl tarafından kuruldu.

Akıl Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Akıl Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda KAsser A Akıl tarafından kuruldu.

İnşaat malzemelerindeki zam yağmuru durmuyor! Çimento, beton, tuğla ve çakıl fiyatları kaç lira?

İnşaat sektöründe maliyetler her geçen gün yükseliyor. Bu yükselişin altında son zamanlarda çimento, beton tuğla ve çakıl fiyatlarına yapılan fahiş zamlar yer alıyor. Peki çimento, tuğla, beton ve çakıl bugün kaç lira? İşte 7 Nisan 2022 inşaat malzemesi fiyatları...

Bodrum'daki kaçak yapı ve iskeleler yıkılıyor!

Tatilcilerin gözdesi Bodrum'daki kaçak yapı ve iskelelerin yıkım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. 

Bedri Sinan Gül kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve TOKİ İstanbul Kentsel Yenileme Daire Başkanı Bedri Sinan Gül kimdir? Bedri Sinan Gül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bedri Sinan Gül'ün biyogrofisi...

İzmir’den ortak akıl çağrısı 'İzmir Zamanı' ile dönüşüm hızlanacak!

İzmir Zamanı ortak akıl çağrısı, daha iyi bir yaşam için sadece binaları, park ve caddeleri değil; ticareti, tarımı, turizmi, kültür ve sanatı, hayatın tüm alanlarını tasarlamaya yönelik, çığır açan fikirleri İzmir’e davet ediyor.

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı ayrılık Haberi

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı ayrılık

Şarkıcı Sinan Akçıl, oyuncu eşi Burcu Kıratlı'yla geçen Ocak ayında Amsterdam’da evlendi. Bir ay önce ikilinin evliliklerinin iyi gitmediği yönünde iddalar ortaya atıldı. Akşam'da yer alan habere göre, çift aralarında yaşadıkları kıskançlık krizi nedeniyle boşanmaya karar verdi. Aralarındaki anlaşmazlık devam edince çift evlerini ayırmaya karar verdi.

Beste yapamıyorum

Burcu Kıratlı’nın kıskançlık krizine girdiği ve bir süredir Akçıl’la konuşmadığı söylendi. Kıratlı’nın evde çıkardığı huzursuzluk sebebiyle Akçıl’ın işlerine odaklanamadığı belirtildi. Akçıl’ın yakın çevresine 'Evdeki tedirginlikten ötürü eskisi gibi şarkı yapamamaya başladım' dediği söylendi. Akçıl’ın avukatına boşanma davası için talimat verdiği de konuşuluyor.

İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu evlerini ayırdı!Birce Akalay ve Can Tunalı evlerini...