25 / 04 / 2024

Sinan Kafadar özgeçmiş

Sinan Kafadar özgeçmiş

Metex Tasarım ortaklarından olan Mimar Sinan Kafadar kimdir? Sinan Kafadar bugüne kadar hangi işlere imza attı? Hangi projelerin tasarım bölümünde çalıştı? İşte Sinan Kafadar'ın biyografisi...

Birleşmiş Markalar Derneği üyelerinin yüzde 87'si fahiş kira artışı taleplerinden şikayetçi!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel yaptığı açıklamada Birleşmiş Markalar Derneği üyelerinin yüzde 87'si fahiş kira artışı taleplerinden şikayetçi olduğunu söyledi.

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

BMD Başkanı Sinan Öncel: ‘Organize perakende için zor bir süreç başladı’

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, üyeleri arasında gerçekleştirilen temmuz ayı anketinin sonuçlarına dayanarak birtakım açıklamalarda bulundu. Öncel, organize perakende için zor bir sürecin başladığını ifade etti.

Sinan Kafadar kimdir? Ne iş yapar?

Deniz GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Sinan Kafadar kimdir? Ne iş yapar?

Metex Mimarlık Ve İç Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Metex Mimarlık Ve İç Mimarlık Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Sinan Kafadar ve Afitap Didem Çalışkan Gençsoy ortaklığında kuruldu.

BMD Başkanı Sinan Öncel'den korkutan enflasyon açıklaması!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel son zamanlarda sık sık gündeme gelen enflasyon oranları ve market fiyatlarına ilişkin beklentileriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Sinan Öncel: Mağazalarımız kapanmazsa pandeminin yaralarını sarabiliriz!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, Markaların tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi döneminin hasarını onarabilmeleri amacıyla mağazaların açık kalmasının hayati önem taşıdığını dile getirdi.

Sinan Öncel'den AVM'lerde maliyetleri düşürecek geçici vergi düzenlemesi  talebi!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, AVM sektörüne yönelik hedefleri ve beklentileri açıkladı.

Sinan Öncel'den AVM'ler için kira önerisi!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, yaptığı açıklamada, "Biz salgın, afet ya da benzeri nedenlerden kaynaklanan zorunlu kapalı kalınan günlerden ve kaybedilen saatlerden kira alınmamasını istiyoruz" dedi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Sinan Öncel: Kiralarda yasal düzenleme yapılmalı!

Perakendecinin haftalık 84 olan satış saatinin 34,5 saate gerilediğini dile getiren Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel, yüzde 60’lık bu kaybın kiralara yansıması için yasal düzenlemelerin yapılması gerektiğine dikkat çekti.

Sinan Öncel'den esnaf desteği açıklaması: Kiralarla ilgili taleplerimiz net!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, "Cumhurbaşkanımızın dün açıkladığı pakette yer alan küçük esnafa kira desteği ile KDV ve stopaj indiriminin 6 ay uzatılması önemli" açıklamasında bulundu.

Sinan Öncel: AVM'ler için ciro kirası en adil çözüm olacak!

''Ciro kirasından başka bir seçenek görünmüyor'' Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, ''Ciro kirası aynı zamanda tüm taraflar için en adil çözüm olarak görünüyor'' açıklamasında bulundu.

Sinan Kafadar özgeçmiş Haberi

Sinan Kafadar özgeçmiş

Sinan Kafadar kimdir?

Sinan Kafadar, 1964 yılı İstanbul doğumlu. 1986 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi'nden mezun olan Sinan Kafadar Metex Tasarım ortaklarından.


Eğitim hayatına Montreal'deki Mc Gill Üniversitesi'nde eğitimine devam eden Sinan Kafadar ilk olarak çalışmalara İstanbul’da başladı. 


Kafadar daha sonra Londra, Montreal ve Roma ofislerinde çalıştı. 1991 yılında Metex Tasarım'a ortak olan katılan Sinan Kafadar, İstanbul'da ve yurt dışında mimarlık ve iç mekan tasarımı üzerine çalışmaktadır.


Metex Tasarım

1976 yılında İstanbul’da kurulan firma, 1982 yılında ise Metex Roma Ofisi açtı. 1994 senesinde ise bu ofis Perugia yakınındaki Assisi'ye taşındı. Metex’in yöneticileri; Cavit Sarioğlu ve Sinan Kafadar’dır. 


Metex, turizm tesis inşaatları ile olduğu kadar, eğitim, konut, ofis projeleri ile de yurtiçi ve yurtdışında lider bir firmadır. 


Sinan Kafadar projeleri:

1.TRIPOLI CONVENTION CENTER

2.CITY’S NİŞANTAŞI İSTANBUL

3.GEZİ HOTEL BOSPHORUS


Sinan...