26 / 04 / 2024

Sinan Kalpakçıoğlu

Sinan Kalpakçıoğlu

1998 yılında Ali Sami Yen Stadı, Şişli Belediyesi inşaat ruhsatı verdiğinde dev alışveriş ve spor kompleksi olacakmış. 100 milyon dolara mal olacak yatırımın finansmanını sağlamak için kulüp halka açılacakmış.

Sinan Tarakçıoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinan Tarakçıoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Abdullah Sinan Tarakçıoğlu tarafından kuruldu.

Karamanlıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karamanlıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Karamanlıoğlu tarafından kuruldu.

Müteahhit Cafer Çelik'i öldüren oğlu ve arkadaşına müebbet!

Müteahhit Cafer Çelik'i, başına çekiç ve merdaneyle vurarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan oğlu Kadir Çelik ile arkadaşı Sinan Civik'e "tasarlayarak kasten öldürme" suçundan müebbet hapis cezası verildi.

Mimar Sinan'ın Beyoğlu'da yaptığı cami yeniden açıldı!

Kanuni Sultan Süleyman tarafından oğlu Şehzade Cihangir için Beyoğlu'da yaptırdığı camii yeniden inşa edildi. Mimar Sinan tarafından yapılan camii hizmete açıldı.

Mine Kalpakçıoğlu Ulus'a taşındı!

TIME Halkla İlişkiler'in sahibi Mine Kalpakçıoğlu 15 yıl oturduğu Kandilli'deki villasından Ulus'ta, Boğaz manzaralı bir siteye taşındı.

Satvet Çiftçi'nin oğlu Sinan Çiftçi evlendi!

Çilek Mobilya'nın varisi, ünlü modacı Selma Çilek ile gayrimenkul zengini Satvet Çiftçi'nin oğlu Sinan Çiftçi, önceki gün Four Seasons'ta görkemli bir törenle vuslata erdi.

Mine Kalpakçıoğlu Kandilli'deki köşkünün bahçesini tarım alanına çevirdi!

Mine Kalpakçıoğlu, Kandilli'de oturduğu 4 katlı köşkünün arka bahçesinde organik tarım yapıyordu. Domates, maydonozla başladığı bu işi büyütmüş, küçük bahçesini bostana çevirmişti. Şimdi yetiştirdiği meyve ve sebzeleri yakınlarına hediye ediyor.

Mine Kalpakçıoğlu Kanlıca'daki villasını 2 yılda bir yeniliyor!

Mine Kalpakçıoğlu, Kanlıca'daki 4 katlı villasını 2 yılda bir yeniden dekore ediyor. Bu sayede evindeki enerjinin tazelenip yenilediğine inanıyor.

İşte Mine Kalpakçıoğlu'nun Kandilli sırtlarındaki villası!

Mine Kalpakçıoğlu Sezai Taşkent’ten olan oğlu Kaan ile birlikte yaşadığı Kandilli sırtlarındaki dört katlı villasının kapılarını bizlere açtı.

İşte Mine Kalpakçıoğlu'nun Kandilli'deki muhteşem evi!

Mine Kalpakçıoğlu Sezai Taşkent’ten olan oğlu Kaan ile birlikte yaşadığı Kandilli sırtlarındaki dört katlı vilasının kapılarını Instyle Home’a açtı. İşte Mine Kalpakçıoğlu'nun muhteşem evi.

Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin oyunculuktan vazgeçip emlakçı oldu!

ÜNLÜ yönetmen Sinan Çetin'in sık sık gece hayatıyla gündeme gelen büyük oğlu Rüzgar Çetin, oyunculuk yapmayı planlıyordu. Rüzgar "Oyunculuk bana göre değil" diyerek vazgeçti ve emlakçılık yapmaya karar verdi...

Sinan Tahsin Sarıoğlu: Büyükkumla Barajı 29 Ekim 2016'da hizmete girecek!

DSİ 1. Bölge Müdürü Sinan Tahsin Sarıoğlu, 2013 yılı yatırımları kapsamında 16 adet projenin yer aldığını söyledi. Sarıoğlu, 2014 yılında birçok projenin tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağını ifade etti...

Mine Kalpakçıoğlu'nun evini gören dekoratörlük teklif ediyor!

Mine Kalpakçıoğlu'nun Anadolu yakasında 3 katlı lüks bir villası var. Evin 1 yıl süren dekorasyonunu Mine Hanım A'dan Z'ye kendisi yaptı

Sinan Kalpakçıoğlu Haberi

Sinan Kalpakçıoğlu



100 milyon dolarlık yeni stad projesinde son adım atılıyor


100 milyon dolarlık yeni stad projesinde son adım atılıyor. Şişli Belediyesi inşaat ruhsatı izni verdiğinde inşaat başlayacak. Galatasaray Yatırım Ortaklığı senetleri halka satılacak.


SENEM ERDİL


    Galatasaray Spor Kulübü tarafından 49 yıllığına kiralanan Ali Sami Yen Stadı dev alışveriş ve spor kompleksi olmak için gün sayıyor. 100 milyon dolara mal olacak yatırımın finansmanını sağlamak için Galatasaray Yatırım Ortaklığı senetleri halka satılacak.Halka arzı SBC Warburg Dillon Read ile Ata Yatırım Menkul Kıymetler gerçekleştirecek. 


    Galatasaray Spor Kulübü Genel Sekreteri Sinan Kalpakçıoğlu da projenin çiziminin bittiğini, Şişli Belediyesi'ne inşaat ruhsat izni için gerekli...