25 / 04 / 2024

sincan belediye çalışmaları

sincan belediye çalışmaları

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, "Netlik Ayarı" adlı programda Sincan'ı anlattı. Radyo Doğada leyle Yiğit Arasa konuk olan Başkan Tuna, canlı yayında vatandaşların sorularını da yanıtladı.

Belediye bütçesi 500 milyonla 1957'de rekor kırmış! Nedeni; İmar ve istimlak çalışmaları...

1957 yılında belediye bütçesine 500 milyon lira ayrılacağı belirtilmiş. Rekor bütçenin imar ve istimlak çalışmalarından dolayı bu rakama ulaştığı aktarılmış.

Beykoz Belediye Meclisi Şubat ayı çalışmalarını tamamladı!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında bir araya gelen belediye meclisi Şubat ayı çalışmalarını tamamladı.

Beykoz Belediye Meclisi Şubat Ayı çalışmalarına başladı!

Beykoz Belediyesi Meclisi Şubat Ayı çalışmaları, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında gerçekleşen toplantıyla başladı. Başkan Çelikbilek Elmalı'ya ilkokul müjdesi verdi.

Beykoz Belediye Meclisi Mart ayı çalışmalarını tamamladı!

Beykoz Belediyesi Meclisi Mart Ayı’nın üçüncü birleşiminde Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında bir araya geldi. Meclis toplantısında ise ilçenin adının duyurulacağı önemli etkinlik ve çalışmalar da müjdelendi.

Kocaeli Başiskele yeni belediye binasının meydan çalışmalarında son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Başiskele’de 10 dönümlük alan üzerine yaptığı belediye binası çalışmaları devam ediyor.Belediye binasında 267 kişilik bir de salon yer alacak.

Karaman Piri Reis Vadisi'nde 2. Etap çalışmaları başladı!

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, belediye çalışmaları hakkında değerlendirme toplantısı düzenledi. Başkan Çalışkan; Karaman Belediyesi olarak bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalar ve yatırımlarla 2016 yılı hedefleri hakkında bilgiler verdi.

Manisa Selendi Belediye Kompleksi'nde çalışmalar sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi’de yapımına devam edilen Selendi Belediye Kompleksinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Alp Kargı Merzifon'daki belediye çalışmalarını inceledi!

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Atak, belediye çalışmalarını yerinde inceledi.

Bolu Belediye Binası çalışmaları başladı!

Bolu Belediyesi yeni yapılacak olan kent merkezi, belediye meydanı ve çevresi kentsel tasarım projesi kapsamında yıkım çalışmalarına başladı.

Çerkezköy Belediye Başkanı yol çalışmalarını inceledi!

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Belediye Başkanı Vahap Akay, Fatih Mahallesi ve Kızılpınar Mahallesi’nde tamamlanan beton yol çalışmalarını inceledi ve Pınarça Deresi ile Cumhuriyet Mahallesi Piknik Alanı’nda yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Sincan'da kentsel yenileme çalışmaları sürüyor!

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, 2015 yılında Sincan'da çalışmalar devam edeceğini belirterek, vatandaşın güveni ve inancına layık olmak için 2015 yılında da durmadan çalışacaklarını vurguladı.

YHT Sincan-Köseköy hattı fizibilite çalışmaları yapıldı!

Ankara'yı İstanbul'a doğrudan bağlayacak yüksek hızlı tren hattının Sincan'dan Köseköy'e kadar olan 280 kilometrelik bölümü için fizibilite çalışmaları yapıldı. 5-6 firma ilgi duyduğunu belirtti.

Budan'da alt yapı çalışmaları devam ediyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Buldan ilçesinde devam eden alt yapı çalışmalarını inceledi. Başkan Zolan, "Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak biz hangi ilçede sorun varsa orada olacağız" dedi.

sincan belediye çalışmaları Haberi

sincan belediye çalışmaları

Sincan'ın hızla büyüyen ve gelişen bir seyir izlediğini belirten Başkan Tuna." El birliğinden güç doğar. bereket doğar. Hep birlikte Sincan'ı çok güzel yarınlara taşıyacağız." dedi. 


CAZİBE MERKEZİ OLACAK 


Sincan'ın gelecek 10 yıl içinde Ankara'nın en merkezi bölgelerinden biri olacağını belirten Başkan Tuna:" Sincan'ımızda 6 organize sanayi bulunuyor. 


Bu 6 organize sanayi tam olarak faaliyete geçtiğinde Sincan. Türkiye'nin 2. İhracat merkezi haline gelecek. Ulaşımı, alt yapısı ve modern konutları ile Sincan; Ankara'nın turizm, sanayi, istihdam ve kültür merkezi olacak." dedi. 


SARAYCIK YENİLENİYOR


Hak sahipleriyle görüşmelerin tamamlandığını söyleyen Başkan Tuna, Saraycık Mahallesinde yenilemenin detaylarını da anlattı. Vatandaşların sorularını yanıtlayan Sincan Belediye Başkanı Doç. 

Dr. Mustafa Tuna. Sarayeıkta 20 bin konutta 80 bin kişiye yaşam alanı oluşturduklarını ifade etti. Saraycık'taki yıkımın başladığına vurgu yapan Başkan Tuna, TOKİ'nin en...