29 / 03 / 2024

Beykoz Belediye Meclisi Şubat Ayı çalışmalarına başladı!

Beykoz Belediye Meclisi Şubat Ayı çalışmalarına başladı!

Beykoz Belediyesi Meclisi Şubat Ayı çalışmaları, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında gerçekleşen toplantıyla başladı. Başkan Çelikbilek Elmalı'ya ilkokul müjdesi verdi.




Beykoz Belediyesi Meclisi Şubat Ayı çalışmaları, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında gerçekleşen toplantıyla başladı. 


Mecliste öncelikli olarak 06 Ocak 2017 tarihli tutanak gündeme alınarak oy birliğiyle kabul edildi. Ardından teklifler ve gündemde olmayan müdürlük teklifleri ilgili komisyonlara gönderildi. 


Başkan Çelikbilek’ten Elmalı İlkokulu Müjdesi


Meclisin açılışında konuşan Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, tamamı belediye bütçesinden yapılan “Elmalı İlkokulunun” açılışının yakında yapılacağını, eğitim alanlarının artması kadar ilçe sakinlerinin sağlığına da önem verdiklerini, Gezici Sağlık Aracı’yla karış karış sağlık götürdüklerini söyledi.


I. Etap 1/1000’lik İmar Planları Mecliste  


1/1000 ölçekli Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi Koruma Amaçlı Revizyon Uygulama İmar Planı 1. Etap hakkındaki Plan ve Proje Müdürlüğünün teklifi, İmar Komisyonuna, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Bakım Onarımı hakkındaki Fen İşleri Müdürlüğünün teklifi ise Plan Bütçe Bütçe Komisyonuna sevk edildi.


Kardeş Şehir Tunceli İli Pertek İlçesinde kafeterya için projelendirme çalışması yapılabilmesi hakkındaki Plan ve Proje Müdürlüğünün teklifi, Beykoz İlçesinde yapılacak okullara avan-uygulama projesi hazırlanması hakkındaki Plan ve Proje Müdürlüğünün teklifi Plan Bütçe Komisyonuna gönderildi.


Atık Yönetimi ile ilgili ihale dosyası hazırlanması ve süresi hakkındaki Temizlik İşleri Müdürlüğünün teklifi, Hukuk Komisyonuna gönderildi.


Gündemde Olmayan Müdürlük Teklifi olan, emniyet hizmetlerinde kullanılmak üzere araç tahsisi hakkındaki Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün teklifi ise Hukuk Komisyonuna havale edildi.


Bir sonraki meclis toplantısı 8 Şubat 2017 Çarşamba günü saat 10.00’da yapılacak.



Beykoz Belediyesi




Geri Dön