28 / 03 / 2024

Sincan Belediyesi düğün salonu ihalesi

Sincan Belediyesi düğün salonu ihalesi

Sincan Belediye Başkanlığı; mülkiyeti belediyeye ait olan otopark, lokanta ve düğün salonunu 5 yıllığına 6 milyon 615 bin 240 TL'den kiraya veriyor. İhalesi; 24 Ekim'de...

TOKİ Ankara Sincan kentsel dönüşüm projesinde son durum! 

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin altyapı tamamlama işinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni ihale!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin altyapı tamamlama işi için ihaleye çıkıyor. İşte detaylar...

Narlıdere Belediyesi, dönüşüm komitesi kuracak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın onay vererek askıya aldığı kentsel dönüşüm planları çerçevesinde Narlıdere Belediyesi, hak sahipleri için bir toplantı gerçekleştirdi.

Esenler Belediyesi ve Giresun Belediyesi arasında kentsel dönüşüm sözleşmesi! 

Esenler Belediyesi ve Giresun Belediyesi arasında "Kentsel Dönüşüm Bilgi ve Tecrübe Aktarımı" kapsamında bir sözleşme imzalandı...

Sincan Belediyesi'nden 'E-Eksper' ve 'E-İskan' hizmeti!

Sincan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından Bilgi İşlem Müdürlüğü'nün verdiği desteklerle hizmet erişim alanını hızla genişletiyor. E-Eksper” ve  “E-İskan” uygulamaları büyük kolaylıklar sunuyor.  

Büyükçekmece Belediyesi ve Arel Üniversitesi’nden ortak dönüşüm projesi!

Büyükçekmece Belediyesi, İstanbul Arel Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi ile kentsel dönüşümde ortak bir projeye imza attı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden 'We Haliç Kentsel Dönüşüm' açıklaması!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, basında çıkan We Haliç Kentsel Dönüşüm Projesi'nde inşaatların durduğuyla ilgili haberler hakkında açıklama yaptı. Belediye, inşaat çalışmaların hiç durmadığını, tüm kiraların eksiksiz ödendiğini açıkladı.

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 248 konut teslim edildi!

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesinin ikinci etabı kapsamında tamamlanan 248 konut, hak sahiplerine kura ile teslim edildi...

Ankara Sincan Saraycık'ta dönüşüm başlıyor!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm Ve Gelişim Alanı Genel Altyapı Yapım İkmal İnşaatı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Adana Seyhan Belediyesi'nden kentsel dönüşüm mesajı!

Adana Büyükşehir Belediyesi ile kentsel dönüşüm hakkında TOKİ ile ön görüşmelere başladıklarını ileten Seyhan Belediyesi Başkanı Akif Kemal Akay, muhtarlardan gelecek tüm görüş, öneri ve talepleri ile ilgili çalışmalar yapacaklarını ifade etti...

TOKİ Ankara Sincan Saraycık kentsel dönüşüm ihalesi 25 Aralık'ta!

Ankara Sincan Saraycık Mahallesi Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm Ve Gelişim Alanı Genel Altyapı Yapım İkmal İnşaatı İşi ihalesini 25 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

Gaziantep Belediyesi İstasyon Mahallesi Projesi'ne dönüşüm ödülü!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne, İstasyon Mahallesi kentsel dönüşüm uygulamasıyla, "6. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi"nde, "En İyi Sanayinin Uzaklaştırılması Dönüşüm Projesi Geliştiren ve Uygulayan Belediye" ödülü takdim edildi...

Elbistan'da 366 dönümlük arsa Elbistan Belediyesi’ne verildi!

Elbistan'ın Karaelbistan Mahallesi’nde bulunan 366 dönümlük arsa kentsel dönüşüm projelerinde rezerv yapı alanı olarak kullanılması için Karaelbistan Mahallesi’nde Elbistan Belediyesi’ne verilecek.

Sincan Belediyesi düğün salonu ihalesi Haberi

Sincan Belediyesi düğün salonu ihalesi


Sincan Belediye Başkanlığı; mülkiyeti belediyeye ait olan otopark, lokanta ve düğün salonunu 5 yıllığına kiraya veriyor. Söz konusu gayrimenkullerin ihale kapsamında muhammen bedeli 6 milyon 615 bin 240 TL olarak belirlendi. 


İhaleleri; Sincan Belediye Başkanlığı 2. Kat Meclis Toplantı Salonu'nda 24 Ekim 2014 tarihinde saat 15.00'te yapılacak. 



İHALE İLANI: 


TAŞINMAZ KİRASI T.C.SİNCAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 1147


İHALE İLANI


SİNCAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN


Taşınmaz Kiraya Verilecektir.


1. İDAREYE İLİŞKİN BİLGİLER:


1.1. İdarenin:


a) Adı : Sincan Belediye Başkanlığı


b) Adresi : Tandoğan Mah. Zeki Uğur Cad. No: 7 Sincan/Ankara


c) Telefon ve Faks numarası : 444 4 762 - 312 271 12 72


d) İlgili personel : Hamdi DİLEK - Abdulkadir SAĞLAM


1.2. İstekliler, ihaleye ilişkin bilgileri yukarıdaki adres ve telefonlardan görevli personelle irtibat kurmak suretiyle temin edebilirler.


2. İHALENİN KONUSU:


2.1. Adı: Mülkiyeti...