29 / 03 / 2024

Sincan Belediyesi vergi ödemeleri

Sincan Belediyesi vergi ödemeleri

Sincan Belediyesi vezneleri, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ikinci taksidini ödemede vatandaşların sıkıntı yaşamaması için hafta sonu da hizmet verecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilk ring metro hattı 'Çayyolu-Sincan' projesi için düğmeye bastı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentte raylı sistem ağını genişletecek projelere tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda kentin ilk ring metro hattı olan Çayyolu-Sincan' metro projesinde imzalar atıldı.

Sincan'da 29 adet gayrimenkul 3.2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

Ankara Sincan Belediyesi, Ankara ili, Sincan ilçesinde yer alan 29 adet gayrimenkul satışa çıkıyor. Peki Ankara Sincan'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Sincan Belediyesi'nden 2 arsa!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Saraycık Mahallesi'nde yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 13 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Başkentte 29 adet gayrimenkul satılıyor! Son dakika Ekim fırsatı! 

Ankara Sincan Belediyesi, Ankara ili, Sincan ilçesi, Ahi Evran mahallesinde yer alan 29 adet bağımsız bölümü satıyor. Peki Sincan'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Sincan Belediyesi başkentte arsa satacak! Fiyatı dudak uçuklattı!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan Saraycık'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 27 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara'da 7 bin 236 metrekarelik ticaret alanı imarlı arsa satılıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Sincan Belediyesi, Ankara ili, Sincan ilçesi, Ahi Evran Mahallesi'nde yer alan 7 bin 236 metrekarelik ticaret alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Ankara Sincan'daki arsanın fiyatı ne kadar? 

Başkentten arsa almak isteyenlere Eylül müjdesi! Sincan Belediyesi 4 adet arsayı satışa sundu! 

Sincan Belediyesi, Ankara ili, Sincan ilçesi, Saraycık Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satıyor. Peki Ankara Sincan'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Sincan Belediyesi, başkentte ticaret alanı imarlı arsa satacak!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa Fevzi Çakmak Mahallesi'nde yer alıyor. 

Sincan Belediyesi Ankara'da arsa satacak! Başkentte arsa arayanlar dikkat!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan Ahi Evran Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 10 Mart 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Sincan Belediyesi Ankara'da arsa satacak! İhalesi 8 Mart'ta!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 2 bin 662 metrekare alana sahip. 

Sincan Belediyesi başkentte iki arsa satacak! Bu tarihi kaçırmayın!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Törekent Mahallesi'nde yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 1 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Sincan Belediyesi Ankara'da arsa satacak!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, başkent Ankara'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 15 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediye 2 adet arsayı satışa çıkardı! Ankara’da arsa alacaklar dikkat! 18 Ocak 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Ankara’da Sincan Belediyesi'ne ait 2 adet arsa ihale ile satışa sunuluyor. İhale ve Teklif Açma Tarihi 18 Ocak 2023 saat 15.00. İşte detaylar…

Sincan Belediyesi vergi ödemeleri Haberi

Sincan Belediyesi vergi ödemeleri

Sincan Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, uygulama,  2015 Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin 2. taksidini ödemek isteyen vatandaşların mağdur olmaması için gerçekleştirilecek.


Vezneler 30 Kasım'da sona erecek ikinci taksit ödemeleri için hafta sonuna denk gelen 22, 28 ve 29 Kasım tarihlerinde de hizmet vermeyi sürdürecek.


Vatandaşlar, ödemeyi hafta içi ve sonu mesai saatlerinde belediye veznelerinden ya da internetten yapabilecek.  İnternetten ödeme yapmak isteyen vatandaşlar, "www.sincan.bel.tr" internet adresini kullanacak.


Bankalar aracılığıyla ödeme yapacak vatandaşlar, TC kimlik veya vergi numaralarıyla Türkiye Halk Bankası şubelerinden borçlarını yatırabilecek. 226756 numaralı posta çeki hesabından PTT aracılığıyla da ödeme gerçekleştirilebilecek....