20 / 04 / 2024

sincan kentsel dönüşüm protokolü

sincan kentsel dönüşüm protokolü

Sincan'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı. Mahalleli, TOKI ve belediye taleplerini dikkate alıp masaya oturmadıkça sözleşmeyi imzalamama kararı aldı. Toplantıda avukatlar yasal sürece yönelik bilgilendirme yaptı.

Sincan'da 11 bin 518 konut için protokol imzalandı!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahalleleri'nde 11 bin 518 konut yapılmasına ilişkin protokole imza attı...

TOKİ Ankara Sincan kentsel dönüşüm projesinde son durum! 

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin altyapı tamamlama işinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni ihale!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin altyapı tamamlama işi için ihaleye çıkıyor. İşte detaylar...

Ankara'da öncelik kentsel dönüşüm!

Bakan Murat Kurum, Ankara’da önceliklerinin kentsel dönüşüm olduğunu belirterek, “Altındağ’da, Mamak’ta, Çankaya’da, Elmadağ’da, Sincan’da, Kızılcahamam’da, Kahramankazan’da ve Bala’da kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor” dedi

TOKİ Ankara Sincan Saraycık kentsel dönüşüm ihalesi 25 Aralık'ta!

Ankara Sincan Saraycık Mahallesi Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm Ve Gelişim Alanı Genel Altyapı Yapım İkmal İnşaatı İşi ihalesini 25 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

Murat Kurum: Kentsel dönüşüm bizim önceliğimiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Ankara'da, Altındağ'da, Mamak'ta, Çankaya'da, Elmadağ'da, Sincan'da, Kızılcahamam'da, Kahramankazan'da ve Bala'da kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor" diye konuştu...

Sincan'da kentsel dönüşüm için acele kamulaştırma yapılacak!

Ankara'da Sincan İlçesi'nde yürütülen kentsel dönüşüm ve gelişim projesi kapsamında acele kamulaştırma kararı alındı..

TOKİ Ankara Sincan kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) kapsamında Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı Genel Altyapı Yapım İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ankara Sincan kentsel dönüşüm ihalesi yarın!

TOKİ Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı Genel Altyapı Yapım İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Ankara Sincan Saraycık’ta kentsel dönüşüm devam ediyor!

TOKİ tarafından Ankara’nın Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi’nde Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında ihaleler gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Ankara Sincan Saraycık’ta kentsel dönüşüm hızla devam ediyor!

TOKİ tarafından Ankara’nın Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi’nde Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 1. bölgede, 3 etaplık projede 979 konutluk 2. etabın ihalesi yapıldı.

Ankara Sincan Saraycık’ta kentsel dönüşüm başlıyor!

TOKİ tarafından Ankara’nın Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi’nde Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 1. bölgede, 3 etaplık projede 966 konutluk 1. etabın ihalesi yapıldı.

Ankara Sincan Saraycık'taki kentsel dönüşüm engelleniyor mu?

Daha önce Çinçin'de sahneye çıkan provokatörler, bu kez mesken edindikleri Sincan Saraycık'taki kentsel dönüşüm projesini sosyal medyadan ortaya attıkları yalanlarla engellemeye çalışıyor.

TOKİ ve Sincan Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi'ni iptal etti!

Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılacak olan proje, hak sahiplerinin projeye imza atmaması nedeniyle TOKİ ve Sincan Belediyesi tarafından iptal edildi. Projenin Sincan Fatih Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde yapılması planlanıyordu.

sincan kentsel dönüşüm protokolü Haberi

sincan kentsel dönüşüm protokolü


Sincan'da Ulubatlı Hasan Mahallesi'ndc hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesiyle ilgili avukatların da katılımıyla halk toplantısı yapıldı. 

Mahalleli, TOKI ve belediye taleplerini dikkate alıp masaya oturmadıkça sözleşmeyi imzalamama kararı aldı. Toplantıda avukatlar yasal sürece yönelik bilgilendirme yaptı. TOKI'nin yaptığı sözleşmelerde açık ve net ifadelerin bulunmadığı, kentsel dönüşümün yapıldığı birçok yerde halkın mağdur edildiği ve borçlandırıldığı ifade edildi. Mahallede oturanların ifadelerine göre arsalara değerinin çok altında değerler biçiliyor. Ayrıca kira yardımı da sözleşmelerde ver almıyor. Bazı mahalleliler sözleşmeyi imzaladı. Toplantıda, mahalle derneği üzerinden bir araya gelerek ortak hareket etme kararı...