29 / 03 / 2024

sındırgı meslek yüksek okulu inşaatı

sındırgı meslek yüksek okulu inşaatı

Balıkesir’in Sındırgı ilçesindeki meslek yüksekokulu ek bina inşaatı devam ediyor. Sındırgı Belediyesi, Balıkesir Üniversitesi ve hayırsever işadamı Zühtü Kandemir'in ortaklaşa yaptırdığı dört katlı binanın büyük bir bölümünün tamamlandı...

1933 yılında İstanbul'da yüksek binalara tepki! Bina kanunu çıkmalı!

1933 yılında İstanbul'da her geçen gün sayısının arttığı yüksek binalara tepkiler artmaya başlamış. Bunun önüne geçebilmek için bina kanunun çıkarılması talep edilmiş.

Konutta yıllık getirisi en yüksek ilçeler peş peşe sıralandı! Şampiyon Ankara'dan!

Endeksa, konutta yıllık getiri oranı en fazla olan ilçeleri peş peşe sıraladı. Araştırmada Türkiye’nin en kalabalık il ve ilçeleri mercek altına alındı. Konutta en yüksek getiri ise Ankara'dan oldu. 

Sürüş keyfi en yüksek araç BMW Z4 bayilerde alıcılarını bekliyor! 20 Nisan 2023 fiyat listesi

BMW Z4'ün en iyi özelliği, sürücü odaklı tasarımı ve yüksek performanslı sürüş deneyimi sunmasıdır. Z4, sportif görünümü, güçlü motor seçenekleri, hızlı ivmelenme ve hızlanma, hassas direksiyonu ve mükemmel yol tutuşu ile sürücülerin adrenalin dolu bir sürüş keyfi yaşamasını sağlar. Peki 20 Nisan 20

Kir ve tozları yüzeylerden söküp atan yüksek emiş güçlü elektrikli süpürge Bosch'ta! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Evimin her yüzeyi temiz olsun kirden ve tozdan arınsın diyenler için Bosch,yüksek motor teknolojisi sayesinde halı ve tüm yüzeylerde maksimum hijyen sağlayan elektrikli süpürgeyi satış mağazasında cebinize uygun fiyatlarla satışa sunuyor.

Yüksek emekli promosyonu almanın formülü belli oldu! Süre dolmadan hemen harekete geçin!

Emekli promosyonunda bankalar arası yarış son sürat devam ederken yüksek promosyonunu kapmak isteyen emekliler için süre kısaldı. Bazı bankalar 30 Eylül'de kampanyalarını sonlandıracak. Peki, yüksek emekli promosyonu almanın förmülü nedir? Başka bir bankaya maaş taşımanın şartları neler? Emekliler c

TOKİ Balıkesir Sındırgı’da ucuz 2+1, 3+1 daireler 2 bin 280 TL taksitle!

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde inşa edilecek TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Sındırgı projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

Hollanda'da kiralara sınırlama getiriliyor! Yüksek kiralarda 'Hollanda modeli' nedir?

Hollanda hükümetinin, son zamanlarda sık sık gündeme gelen ve hızla artan kiralara karşı uygulanmakta olan kira puanlama sisteminin kapsamını genişletmesi ve ev sahiplerinin kiralarını sınırlandırma planı ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Peki yüksek kiralarda 'Hollanda modeli' nedi

Ev sahibi yüksek kira nedeniyle tahliye isteyebilir mi?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında ev sahibinin yüksek kira için tahliye isteyip isteyemeyeceğini yazdı. Peki ev sahibi yüksek kira için tahliye isteyebilirmi?

İstanbulluların derdi yüksek kiralar!

Halktv yazarlarından İsmail Saymaz bugünkü yazısında İstanbul'daki yüksek kiraları kaleme aldı.

Yüksek Mimar Gürol Öngör vefat etti!

Merhume Nadire Öngör ve merhum Dr. Öngör'ün oğulları 1961 TED Ankara Koleji ve 1966 ODTÜ mezunu, meslek hayatını 1968'den bu yana Danimarka'da sürdüren Yüksek Mimar Gürol Öngör vefat etti. 

Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren’in son ihalesi yapıldı! 

Sözcü Gazetesi'nin köşe yazarı Çiğdem Toker, bugünkü yazısında  Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Yapımı Projesi'nin son ihalesinin detayları hakkında bilgi verdi.

İsrail evlerini yıktığı Filistinlileri sığındıkları mağaralarda da rahatsız ediyor!

Filistinli genç kadın Esma Muhammed Nevaca ve onun gibi yaklaşık 250 Filistinli, evlerinin yıkılması sebebiyle sığındıkları mağaralar ve teneke evlerde dahi İsrail tehdidi altında yaşamlarını sürüyor. 

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor!

Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor. 450 metre uzunluğu ve 165 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek köprüsü ile Van-Pervari yolu 2 saat olacak.

sındırgı meslek yüksek okulu inşaatı Haberi

sındırgı meslek yüksek okulu inşaatı


Balıkesir’in Sındırgı ilçesindeki meslek yüksekokulu ek bina inşaatı devam ediyor. Belediye Başkanı Özgür Ertuğrul, inşaatta incelemelerde bulunarak bilgi aldı. Sındırgı Belediyesi, Balıkesir Üniversitesi ve hayırsever işadamı Zühtü Kandemir'in ortaklaşa yaptırdığı dört katlı binanın büyük bir bölümünün tamamlandığı inşaatta Başkan Ertuğrul’un incelemelerine Sındırgı Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Kaya Nihat Pekbay, belediye meclis üyeleri ve öğretim görevlileri de katıldı.


İlçenin gelişmesinde büyük rol oynayan yüksekokulun önemine değinen Başkan Ertuğrul, “5 bin 200 metrekarelik ve 2 bin öğrenci kapasiteli binanın büyük bölümü bitti. Sadece ince işçiliği kaldı. Ondan sonra meslek yüksekokulumuz, son derece modern bir binaya kavuşmuş olacak. Yeni bina sayesinde öğrencilerimiz 80 kişilik anfi tarzı sınıflarda, konferans salonuyla ve modern bir kütüphaneyle öğrenimlerine devam edecek. Öğretim görevlilerimiz de tek kişilik odalarda, daha...