19 / 04 / 2024

Sinem Kobal bahçe dekorasyonu

Sinem Kobal bahçe dekorasyonu

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu Emirgan’daki evlerinin bahçe dekorasyonu için 10 bin lira harcadılar. Bahçe düzenlemesini ise Sinem Kobal yapacak.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Zekeriyaköy’e taşınıyor!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ikinci çocuk haberini aldıktan sonra yeni eve taşınma kararı aldı. Çift Zekeriyaköy'e taşınıyor..

Sinem Kobal ve Lalin'e 3 milyon TL'lik hediye villa!

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, kızları Lalin'e hamile olan eşi Sinem Kobal için Bodrum'dan 3 milyon TL'ye hediye villa satın aldı.

Sinem Kobal evine atölye kurdu!

Evine atölye kuran oyuncu Sinem Kobal, eski eşyaları çöpe atmayıp geri dönüşüme kazandırıyor.

Sinem Kobal bahçesinin dekorasyonu için 10 bin lira harcadı!

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu Emirgan’daki evlerinin bahçe dekorasyonu için 10 bin lira harcadılar. Bahçe düzenlemesini ise Sinem Kobal yapacak.

Sinem Kobal bahçe düzenlemesine 10 bin lira harcadı!

Emirgan'daki evlerinin bahçesini dekore eden Sinem Kobal, Zekeriyaköy’deki bir botanik bahçesinden çiçek ve ağaç fideleri, toprak, dekoratif taşlar satın aldı.

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal Kaz Dağları'ndan ev aldı!

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile kendi gibi oyuncu eşi Sinem Kobal'ın 1 milyon 250 bin liraya Kaz Dağları’ndan taş ev satın aldığı ortaya çıktı...

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Miami'de ev baktı!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çıktığı Amerika tatiline devam ediyor. oldukça eğlenceli vakit geçiren çiftin Miami Beach Star Island’da emlakçıları gezip ev baktıkları öne sürüldü.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti Emirgan'a taşınacak!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti yeni oturacakları evi seçti. Kenan İmirzalıoğlu, evlendikten sonra Ezel dizisini kaleme alan yakın dostları Kerem Deren ile eşi Pınar Bulut’un Emirgan’daki Boğaz manzaralı iki katlı evine taşınacak.

Sinem Kobal Cihangir'e taşındı!

İki ay önce Serenay Sarıkaya'nın Rumelihisarı'ndaki eski evine taşınan Sinem Kobal'ın son adresi sevgilisi Kenan İmirzalıoğlu'nun Cihangir'deki evi oldu.

Sinem Kobal'ın Rumelihisarı'ndaki evine annesi taşındı!

İki ay önce Serenay Sarıkaya’nın Rumelihisarı’ndaki eski evine taşınan Sinem Kobal’ın son adresi sevgilisi Kenan İmirzalıoğlu’nun Cihangir’deki evi oldu. Eşyalarını İmirzalıoğlu’nun evine taşıyan Kobal, Rumelihisarı’ndaki evine de annesini yerleştirdi.

Sinem Kobal Rumelihisarı'ndaki evine taşındı!

Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte tatilde olan Sinem Kobal’ın yeni evi annesine emanet. Oyuncunun dairesine eşyalarını taşıyan anne Kobal, tatlı sert serzenişte bulundu.

Arda Turan ve Sinem Kobal Çeşme'den yazlık bakıyor!

Evlilik hazırlıkları yapan Arda Turan ve Sinem Kobal çifti Çeşme'den yazlık bakıyor...

Parkone Uskumruköy'de 428 bin dolara bahçe dubleksi!

Parkone Uskumruköy'de alanları 205 ile 254 metrekare arasında değişen bahçe dubleksleri 428 bin dolar ila 630 bin dolara satılıyor. Toplam 85 konuttan oluşan Parkoneın ilk etabında 44 konut yer alıyor 

Sinem Kobal bahçe dekorasyonu Haberi

Sinem Kobal bahçe dekorasyonu

Oyuncu Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti, Emirgan’daki evlerinde bahçe sezonunu açmak için sabırsızlanıyor. 

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre; Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu çifti, Emirgan’daki evlerinin bahçesi için hazırlıklara girişti.

Kobal, geçtiğimiz günlerde Zekeriyaköy’deki bir botanik bahçesinden çiçek ve ağaç fideleri, toprak, dekoratif taşlar satın aldı. 10 bin liralık harcama yapan Kobal, bahçe düzenlemesini...