27 / 04 / 2024

Sinem Kobal bahçesi

Sinem Kobal bahçesi

Emirgan'daki evlerinin bahçesini dekore eden Sinem Kobal, Zekeriyaköy’deki bir botanik bahçesinden çiçek ve ağaç fideleri, toprak, dekoratif taşlar satın aldı.

Sinem Kobal bahçesinin dekorasyonu için 10 bin lira harcadı!

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu Emirgan’daki evlerinin bahçe dekorasyonu için 10 bin lira harcadılar. Bahçe düzenlemesini ise Sinem Kobal yapacak.

Sinem Kobal bahçe düzenlemesine 10 bin lira harcadı!

Emirgan'daki evlerinin bahçesini dekore eden Sinem Kobal, Zekeriyaköy’deki bir botanik bahçesinden çiçek ve ağaç fideleri, toprak, dekoratif taşlar satın aldı.

Eskişehir Atatürk Stadı'nın yıkım protokolü imzalandı! Millet bahçesi oluyor!

Eskişehir Atatürk Stadı, millet bahçesi oluyor. Stadın millet bahçesine dönüştürülmesi kararı sonrası yıkım için protokol imzalandı.

Sakarya'daki Millet Bahçesi 63 bin metrekare olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Millet Bahçesi yapılmasına ilişkin açıklama yaptı. Zeki Toçoğlu, Stadyumun arkasındaki arsa hem de Çark Mesireyi de projenin içine katarak 63 bin metrekarelik bir alanı bir şehir parkı olarak değerlendirmeyi planlıyoruz'' dedi.

Millet bahçesi nasıl olmalı?

Atatürk Havalimanı'nın yerine ne yapılacağı merak konusuyken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Atatürk Havalimanı'nı için ""Millet bahçesi yapılacak" açıklamasıyla konu başka bir evreye geçti...

Sakarya’da stat alanı Millet Bahçesi olacak!

Türkiye genelinde eski stat alanlarının yeşil alana dönüşünde önemli bir gelişme yaşandı. Sakarya’da eski stat alanının Millet Bahçesi olacak. 

Sakarya'daki eski stadın yerine Millet Bahçesi geliyor!

Sakarya’da düzenlenen mitingde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya'daki eski stadın yerine Millet Bahçesi yapılacağını müjdeledi...

Millet bahçesi için çalışmalar hemen başlayacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Eker, Diyarbakır'ın eski stadının Millet Bahçesi'ne dönüştürülmesi kararının kentte pozitif bir ilgiyle karşılandığını söyledi. Eker, çalışmaların hemen başlayacağını belirtti. 

Zeytinburnu'na millet bahçesi müjdesi!

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, "İstanbul’da beş yerde daha millet bahçesi yapacağız. Bunlardan bir tanesini de Zeytinburnu’na yapacağız" dedi...

Millet Bahçesi'nin detayları belli oldu!

İstanbul Atatürk Havalimanı'nın yerine yapılacak Millet Bahçesi projesinin detayları belli oldu. Millet Bahçesi'ne yönelik ilk kare ortaya çıktı..

Kahramanmaraş'ta Millet Bahçesi açıldı!

Kahramanmaraş Belediyesi tarafından geçen hafta açılan Türkiye'nin ilk Millet Bahçesi, başta Atatürk Havaalanı'nın yerine yapılacak Millet Bahçesi olmak üzere diğer şehirlerdeki benzer projeler yapılacak.

Ömer Faruk Başaran'dan Millet Bahçesi'ne kültür parkı önerisi!

Başaranlar Yatırım Holding Başkanı Ömer Faruk Başaran, Millet Bahçesi Projesi’ni çok beğendiğini belirterek, kendi projeleri olan “Türk Kültür Parkı” ve “Zoo İstanbul”un da bu projeye dâhil edilmesini teklif etti.

Millet Bahçesi turizmcileri heyecanlandırdı!

Atatürk Havalimanı'nın yerine inşa edilecek olan devasa park Millet Bahçesi turizmciyi de heyecanlandırdı.

Sinem Kobal bahçesi Haberi

Sinem Kobal bahçesi


Oyuncu Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, Emirgan’daki evlerinde bahçe sezonunu açmak için sabırsızlanıyor.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, bahçe düzenlemesi işini de gönüllü olarak Sinem Kobal üstlendi. Kobal, geçtiğimiz günlerde Zekeriyaköy’de bulunan bir botanik bahçesinden çiçek ve ağaç fideleri, toprak, dekoratif taşlar satın aldı.

Bu alışveriş Kobal’a 10 bin TL'ye mal oldu.