25 / 04 / 2024

Sinem Zeynep Çilengiroğlu

Sinem Zeynep Çilengiroğlu

Gordion Gayrimenkul Danışmanlık ve Pazarlama Anonim Şirketi 12 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile İstanbul Sarıyer'de Sinem Zeynep Çilengiroğlu ve Pınar Eylem Çağlayan tarafından kuruldu.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Zekeriyaköy’e taşınıyor!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ikinci çocuk haberini aldıktan sonra yeni eve taşınma kararı aldı. Çift Zekeriyaköy'e taşınıyor..

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Ege'de villa kiraladı!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, Ege'nin ıssız bir koyundan ve dağın tepesinde yer alan bir villayı kiraladı. Villa için verdikleri aylık kira tutarı ise dudakları uçuklattı. 

Bzg Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bzg Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Şahinoğlu tarafından kuruldu.

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Bodrum'a mı taşınacak?

Çeşme'de kira ücretlerini fazla bulması nedeniyle Bodrum'da ev aradığı iddia edilen Kenan İmirzalıoğlu, söz konusu iddiaları yanıtladı. 

Sinem Necipoğlu Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sinem Necipoğlu Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sinem Karakaş tarafından kuruldu.

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Bodrum'dan ev bakıyor!

Oyuncu çift Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, Bodrum'a yerleşmeyi düşünüyor. Çift Bodrum'dan ev bakmaya başladı.

Sinem Kobal ve Lalin'e 3 milyon TL'lik hediye villa!

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, kızları Lalin'e hamile olan eşi Sinem Kobal için Bodrum'dan 3 milyon TL'ye hediye villa satın aldı.

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal bebek odası için 40 bin TL harcadı!

7 aylık hamile olan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, bebek odası için hazırlıklara başladı. Çiftinin pembe ağırlıklı olacak bebek odası takımı için ise 40 bin TL harcadığı iddia edildi.

Beyoğlu 34 Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu 34 Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Savaş Tan ve Zeynep Özer ortaklığında kuruldu.

Kenan İmirzalıoğlu Çeşme'de bungalov ev kiraladı!

Baba olmanın heyecanını yaşayan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal’ın üzerine titriyor. Yakışıklı oyuncu eşinin bir dediğini iki etmiyor. İmirzalıoğlu, Çeşme'de gözlerden uzak bir bungalov ev kiraladı...

İç Mimar Zeynep Fadıllıoğlu corona virüse yakalandı!

Koronavirüs şimdi de sosyeteye sıçradı. Ünlü iç mimar Zeynep Fadıllıoğlu'nın corona virüse yakalandığı belirtildi.

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Akçaoğlu tarafından kuruldu...

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Marmaris'te villa kiraladı!

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, çifti Muğla Marmaris'te mütevazi bir villa kiraladı.

Sinem Zeynep Çilengiroğlu Haberi

Sinem Zeynep Çilengiroğlu


Gordion Gayrimenkul Danışmanlık ve Pazarlama Anonim Şirketi 12 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile İstanbul Sarıyer'de kuruldu.



Şirket ortakları;

Ad Soyad Görevi - Temsil Şekli

SİNEM ZEYNEP ÇİLENGİROĞLU Yönetim Kurulu Başkanı Münferiden

PINAR EYLEM ÇAĞLAYAN Yön.Kur.Başkan Yardımcısı Münferiden


Gordion Gayrimenkul Danışmanlık ve Pazarlama Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardırOtel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi,kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve...