20 / 04 / 2024

Sinerji İstanbul Rezidans fiyat

Sinerji İstanbul Rezidans fiyat

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon seçeneklerini bünyesinde barındıran ve İstanbul Anadolu Yakası'nda Anadolum İnşaat tarafından konumlandırılan Sinerji İstanbul Residence daire fiyatları...

Pendik Sinerji İstanbul!

Pendik Sinerji İstanbul projesinde konut fiyatları 139 bin lira ile 269 bin lira arasında değişiklik gösteriyor. Pendik Sinerji İstanbul projesi Haziran 2014'te teslim ediliyor...

Sinerji İstanbul Residence nerede!

Ödeme planı kapsamında banka kredisinin kullanıldığı Sinerji İstanbul projesinden 24 ay sıfır faiz ile konut sahibi olunabiliyor. Sinerji İstanbul Residence nerede? sorusunun yanıtı için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Sinerji İstanbul Rezidans fiyat!

2014 yılında teslimlerin gerçekleşeceği Sinerji İstanbul Rezidans fiyat bilgisi dahilinde daireler 149 bin liradan başlayarak satılıyor...

Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul!

Daire fiyatlarının 149 bin liradan başlangıç gösterdiği Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri 78 metrekareden başlıyor...

Sinerji İstanbul Rezidans fiyat listesi!

Daire teslimleri 2014 yılında yapılacak olan Sinerji İstanbul Rezidans fiyat listesi bilgisi kapsamında yer alan 1+1 daireler 149 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Teknik Yapı Concord İstanbul Rezidans!

Teknik Yapı Concord İstanbul Rezidans projesi birçok sosyal donatı alanından oluşuyor. 6 blok halinde inşa edilen projede 50 ay vade farksız taksit imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.

Concord İstanbul Rezidans!

İkinci etap konut teslimleri Aralık 2017 tarihinde yapılacak olan Concord İstanbul Rezidans projesinde stüdyodan 3 oda 1 salona kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Bulvar İstanbul Rezidans fiyatları!

165 konuttan oluşan Bulvar İstanbul Rezidans projesi daire alanları 125 metrekareden başlıyor. Bulvar İstanbul Rezidans fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Bulvar İstanbul projesi teslimleri 2016 yılında gerçekleşecek.

Başakşehir Bulvar İstanbul Rezidans!

Özkar ve Özülke İnşaat imzası ile hayata geçirilen Başakşehir Bulvar İstanbul Rezidans projesi yeni etap Kule Rezidans ön talep süreci devam ediyor. Projenin teslimlerinin 2016 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.

Hep İstanbul Rezidans nerede?

Esenyurt Hep İstanbul projesinde yer alan evlerin büyüklükleri 70 metrekareden başlıyor, 179 metrekareye kadar yükseliyor. Peki satış süreci devam eden Hep İstanbul Rezidans nerede?

Halkalı Tema İstanbul Rezidans fiyatları!

Halkalı Tema İstanbul Rezidans fiyatları Tema İstanbul Evleri'nde 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklı alternatiflerde daireler yer alıyor. İşte Halkalı Tema İstanbul Rezidans fiyatları...

The İstanbul Rezidans Veliefendi!

YDA Grup ve Kuruluş İnşaat imzası ile yükselen The İstanbul Rezidans Veliefendi projesi 68 bin 33 metrekare alan üzerine yayılıyor. Proje 786 adet daireden oluşuyor.

Moment İstanbul Rezidans daire fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Moment İstanbul Rezidans projesi dairelerin büyüklükleri 74 metrekare ile 344 metrekare arasında değişiyor. Moment İstanbul Rezidans daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Moment İstanbul Rezidans!

AC Yapı tarafından hayata geçirilen Moment İstanbul Rezidans projesi 10 bin 157 metrekare alan üzerin​d​e inşa ediliyor. Moment İstanbul Rezidans projesi 44 katlı 2 blok halinde yükseliyor.

Başakşehir Evvel İstanbul Rezidans!

İstanbul Başakşehir İlçesi Kayaşehir bölgesinde yükselen Başakşehir Evvel İstanbul Rezidans 678 konuttan meydana geliyor. Projede 1 + 1'den 5 + 1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor.

AC Yapı Moment İstanbul Rezidans!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen AC Yapı Moment İstanbul Rezidans 100 milyon dolar yatırım bedeli ile yükseliyor. Proje daire alanları 74 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Evvel İstanbul Rezidans ödeme koşulları!

700 milyon yatırım bedeli ile hayata geçirilen Evvel İstanbul Evleri, İstanbul Başakşehir İlçesi Kayaşehir bölgesinde yükseliyor. Evvel İstanbul Rezidans ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanmak mümkün.

Kayaşehir Evvel İstanbul Rezidans!

Kayaşehir Evvel İstanbul Rezidans projesinde banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. İntaya - İntes ve EYG Yapı imzası ile hayata geçirilen proje toplam 40 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Sinerji İstanbul Rezidans fiyat Haberi

Sinerji İstanbul Rezidans fiyat

Sinerji İstanbul Residence daire fiyatlarını haberimizde bulabilirsiniz. Proje, İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa ediliyor. İçinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı Sinerji İstanbul Residence projesinde toplamda 158 konut bulunuyor.


Sinerji İstanbul Residence daire!


İnşaat alanının 18 bin metrekare olarak belirlendiği Sinerji İstanbul Residence daire fiyatları 139 bin liradan başlıyor. Projede yer alan en yüksek fiyatlı daire ise 269 bin lira olarak belirlendi.


Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul projesinde 12 adet ticari birim yer alıyor.


Sinerji İstanbul ödeme bilgilerine göre proje bir çok ödeme seçeneği yer alıyor. Daire büyüklüklerinin 78 metrekare ile 117 metrekare arasında değiştiği Sinerji İstanbul Residence'ta; yüzme havuzu, sauna, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları,  fitness salonu, dinlenme alanları, kapalı otopark, Türk hamamı, yürüyüş parkurları ve...