26 / 04 / 2024

Pendik Sinerji İstanbul!

Pendik Sinerji İstanbul!

Firma: Anadolum İnşaat

Proje: Sinerji İstanbul Rezidans

Pendik Sinerji İstanbul projesinde konut fiyatları 139 bin lira ile 269 bin lira arasında değişiklik gösteriyor. Pendik Sinerji İstanbul projesi Haziran 2014'te teslim ediliyor...




Toplam inşaat alanı 18 bin metrekare olan Sinerji İstanbul projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik ilçesinde yükseliyor. Pendik Sinerji İstanbul projesi  Anadolum İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor.


Pendik Sinerji İstanbul projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. Pendik Sinerji İstanbul projesi 158 adet konuttan meydana geliyor. Pendik Sinerji İstanbul projesinde daireler 78 ile 117 metrekare arasında değişiyor.


Pendik Sinerji İstanbul projesinde fiyatlar 139 bin lira ile 269 bin lira arasında değişiyor. Pendik Sinerji İstanbul projesinde yüzde 25 peşinat ödendikten sonra kalan konut bedeli banka kredisi ile taksitli olarak ödeniyor.


Pendik Sinerji İstanbul satış ofisi ile 0216 446 34 46 telefon numarasını arayarak iletişime geçebilirsiniz. Pendik Sinerji İstanbul projesinde 12 adet ticari birim de yer alıyor. Pendik Sinerji İstanbul teslimleri Haziran 2014 tarihinde yapılıyor.


Pendik Sinerji İstanbul projesi içerisinde çocuk oyun alanları, kapalı otopark, Türk hamamı, yürüyüş parkurları, yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, dinlenme alanları, yürüyüş parkuru gibi olanaklar bulunuyor.


Pendik Sinerji İstanbul nerede?

Pendik Sinerji İstanbul adres : Veli baba Mahallesi Mimar Sinan Caddesi No:6/1 Pendik -İstanbul



VİDEO: Bu haberle ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.Tv'de izlemek için tıklayın



Pendik Sinerji İstanbul iletişim

Telefon:0216 446 34 46

Web adresi: www.sinerjiresidence.com


projeye sor



Geri Dön