26 / 04 / 2024

Singapur kripto yatırımları

Singapur kripto yatırımları

Singapur'da son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto yatırımları 2021 yılında 10 kattan fazla arttı ve yeni bir rekora imza attı.  

100 yatırımcıdan 58'i gelecekte servet için kripto yatırımı yapıyor!

KuCoin'in araştırmasına göre büyük bir kesim, kripto yatırımlarının temel hedefinin uzun vadeli servet oluşturmak olduğunu vurguluyor. 18 ila 60 yaş arasındaki Türk nüfusunun kripto yatırımcısı oranı ise yüzde 52'ye yükseldi.

Bitcoin sahalara geri döndü! Kripto yatırımcıları bayram etti: O tarihten sonra Bitcoin ok gibi fırlayacak!

Bir süredir ilgi çekmeyen kripto para yatırımları tekrar gündemde. Bitcoin için hareketlenme geldi. Kripto paralarda yükseliş devam ediyor. Bu sene 16 bin 531 dolar civarında olan Bitcoin, şu sıralar 21 bin 80 dolar oldu. Bu yıl 1199 dolar olan Ethereum şimdilerde 1558 dolar seviyesinde işlem görüyo

Singapur'da kripto yatırımları 10 kattan fazla artarak rekor kırdı!

Singapur'da son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto yatırımları 2021 yılında 10 kattan fazla arttı ve yeni bir rekora imza attı.  

Türkiye'de kripto para yatırımları ne durumda?

Türkiye genelinde kripto para yatırımları giderek artıyor. Bugün 50'in üzerinde coin alım satımı yapan borsa bulunuyor. Hedef ise 2022'de bu rakamın 100'e ulaşması. 

Pandemide kripto para yatırımları arttı!

Koronavirüs salgınında Türkiye'de kripto para yatırımları arttı. Yatırımlarda Türkiye Avrupa'da birinci sırada yer alıyor. 

Kripto yatırımcıları Bitcoin'den kaçıyor!

Son 4 haftadır kripto para yatırımları azalırken özellikle Bitcoin'den kaçış artmaya başladı. 

Kripto para yatırımları meclis gündeminde!

Kripto para yatırımları ve denetimleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Kılınç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Singapur’dan yatırım atağı!

AKFEN CEO’su Süha Güçsav, 350 milyar dolarlık ekonomiye sahip Singapur’a yurtdışında yatırım yeri arayan IE Singapur’un onursal iş temsilcisi seçildi. Güçsav yeni görevinde Singapurluların yatırımlarını Türkiye’ye yönlendirecek.

Toğrul Gönden: İstanbul'da otel yatırımları artacak!

Turizm potansiyeli bakımından Londra, Paris, Bangkok ve Singapur'dan sonra 5’inci sırada yer alan İstanbul, en hızlı büyüyen turizm destinasyonlarından biri. Toğrul Gönden İstanbul'daki otel yatırımlarını değerlendirdi...

Yatırımlar açısından en başarılı ülkelerden biri Singapur!

Vatan Gazetesi yazarlarından Ceren Kumbasar bugünkü köşe yazısında En değerli ülke markaları konusuna değindi. Kumbasar, Yatırımlar açısından en başarılı ülkelerden birinin Singapur olduğunun altını çizdi...

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

Singapur kripto yatırımları Haberi

Singapur kripto yatırımları

Singapur'da son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto yatırımları 2021 yılında 10 kattan fazla arttı ve yeni bir rekora imza attı.  

KPMG tarafından resmi olarak açıklanan verilere göre, Singapur'da son zamanlarda sık sık gündeme gelen kriptopara ve blokzincir sektöründe yatırımlar 2021 yılında 10 kattan fazla artış gösterdi ve rekora ulaştı.

KPMG'nin merakla beklenen Pulse of Fintech raporuna göre, ülkede 2021'de 82 yatırım anlaşması yapıldı ve bu anlaşmaların toplam tutarı ise 1,48 milyar dolar şeklinde açıklandı. 2020 yılında son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto ve blokzincir sektörüne 110 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirilmişti.

KPMG Internatiol'ın konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Kriptoparalar ve blokzincirin 2022 yılında da yatırım için çoksıcak alanlar olması bekleniyor" ifadelerini kullandı.

Bitcoin yatırımcıları dikkat! Risk almak istemeyen...