28 / 03 / 2024

Sinop icra

Sinop icra

sinopta borçtan dolayı satılacak olan oteller 2 milyon 380 bin 902 TL'ye açıkartırma ile satılacak.

İcra takibi nasıl kesinleşir?

Borçlu bir kimsenin borcunu ödememesi halinde alacaklı borcunun tahsili için, icra takibi talebinde bulunabiliyor. Peki, İcra Müdürlüğü vasıtası ile başlatılan icra takibi nasıl kesinleşir?

İcra emrine itiraz dilekçesi örneği!

İcra Müdürlüğüne yapılan başvurunun ardından borçluya icra takibi yapılabiliyor. Borçlu, icra takibine sözlü yada yazılı olarak itiraz edebiliyor. Yazılı olarak itiraz edebilmesi için dilekçe yazması gerekiyor. İşte, İcra emrine itiraz dilekçesi örneği!

İcra emrine itiraz nasıl yapılır?

Alacaklının talebi üzerine İcra Müdürlüğü tarafından icra takibi işlemi başlatılabiliyor. İşlemin ilk adımı olarak alacaklıya tebligat gönderiliyor. Alacaklı bu tebligatta yazılı olanlardan yükümlü tutuluyor. Peki, İcra emrine itiraz nasıl yapılır?

Eve hangi durumlarda icra gelir?

Borçlu borcunu geciktirir veya hiç ödemez ise alacaklı borcun tahsili için ne yapabilir? Alacaklı borcun tahsili için icra takibi talebinde bulunabilir mi? Eve hangi durumlarda icra gelir?

İpotekli eve icra gelir mi?

Alacaklı, borçluya borcun tahsili için icra takibi talebiyle icra takibi başlatabiliyor. Peki, borçlunun gayrimenkulü üzerinde ipotek var ise ne olur? İpotekli eve icra gelir mi?

Eve icra gelirse ne alır?

Alacaklı borcunu tahsil işlemi için İcra Müdürlüğüne icra takibi talebinde bulunabiliyor. Borçlu, gönderilen tebligatı dikkate almaz ise borçlunun evine icra gelebiliyor. Peki, eve icra gelirse ne alır?

Eve gelen icra nasıl durdurulur?

Borçlunun borcunun ödememesi durumunda alacaktı borcun tahsili için icra talebinde bulunabiliyor. İcra talebi doğrultusunda icra memurları haciz işlemi için eve gelebiliyor. Peki, eve gelen icra nasıl durdurulur?

Eve icra nasıl gelir?

Borçlunun borcunu ödememesi durumunda alacaklı borcunun tahsilini isteyebiliyor. Borcun tahsilinin yollarından bir tanesi de icra takibi oluyor. İcra takibi nasıl gerçekleşir? Peki, eve icra nasıl gelir?

Eve icra gelirse ne alamaz?

Borçlunun borcunu ödememesi halinde alacaklı borcun tahsili için icra takibi başlatabiliyor. Haciz işlemi alacaklı lehine yapılan bir işlem olsa da alacaklı, borçlu ve üçüncü kişilerin hakları gözetilerek uygulanıyor. Peki, eve icra gelirse ne alamaz?

Eve icra kalktı mı 2014?

Borçlunun borcunu ödememesi durumunda alacaklı borcunu tahsil edebilmek için bir çok yola başvurabiliyor. Bu yollardan bir tanesi de icra takibi oluyor. Peki,eve icra gelebilir mi? Eve icra kalktı mı 2014!

Sinop-Kastamonu-Çankırı Planlama Bölgesi Çevre Düzeni Planı askıya çıktı!

Sinop-Kastamonu-Çankırı Planlama Bölgesi 1/100 000 ölçekli Çevre Düzeni Planı"nda Kastamonu il sınırları içerisinde kalan " sanayi alanı "na ilişkin plan değişikliği bugün askıya çıktı...

Kiracının tahliyesi için icra takibi!

Ev sahibi ile kiracı arasında ilişkileri düzenleyen Borçlar Kanunu hükümlerine göre kiracının tahliyesi istenirken bazı gerekçelerin söz konusu olması gerekiyor. Kiracı nasıl tahliye edilir? Kiracının tahliyesi için icra takibi nasıl gerçekleşir?

Eve icra gelir mi 2014?

Borçlu bir kimsenin, borcunu alacaklıya ödememesi halinde alacaklı dava açabiliyor. Yargıtay Kararı kapsamında eve icra konusu ele alınıyor. Eve icra gelir mi 2014? Eve haciz gelince ne yapılır..

Sinop icra Haberi

Sinop icra

Sinop merkezde 2 bin 748 metrekare alan üzerinde bulunan 1 adet 2 yıldızlı otel binası, iki adet apart otel ve altında büfe, kabinlerüatünde lokanta bulunan  taşınmaz  borçtan dalayı açık artırma usulü ile satılacaktır. 


Taşınmaz 26 Kasım 2012 tarihinde saat 14:00 ile 14:10 arasında Sinop İcra Hukuk Mahkemesinde 2 milyon 380 bin 902 TL'ye satılacak.

Detaylı bilgi için