29 / 03 / 2024

Sınosteel şirketi adres

Sınosteel şirketi adres

Sınosteel Mecc Turkey Mühendislik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, 1 milyon 400 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi, EGS Business Park'ta kuruldu.

Re Restorasyon Enstitüsü Anonim Şirketi kuruldu!

Re Restorasyon Enstitüsü Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Oto tarafından kuruldu.

Kota Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres kuruldu!

Kota Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres 10 bin TL sermaye ile bugün Yaşar Aktürk, Yağmur Aktürk ortaklığında kuruldu.

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Adres 50 bin TL sermaye ile bugün Hamidah Alalı imzasıyla kuruldu.

Sınosteel Mecc Turkey Mühendislik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sınosteel Mecc Turkey Mühendislik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, 1 milyon 400 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi, EGS Business Park'ta kuruldu.

Nilüfer Endülüs Park AVM adres!

Endülüs Park AVM, Bursa-Mudanya yolu üzerinde hizmet vermeye başladı. İşte şehir merkezine 15 dakika uzaklıkta yer alan Nilüfer Endülüs Park AVM adres bilgileri...

Adres Proje Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Adres Proje Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Çiydem Kaya, Abdulsamet Nakşibendioğlu Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 1 milyon TL sermaye ile 3 Ekim'de Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi, Şemsettin Günaltay Caddesi'nde kuruldu.

Söz Gayrimenkul Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söz Gayrimenkul Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sefa Özkanca tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Ataşehir, Yenişehir Mahallesi'nde kuruldu.

Kıbrıs'ta gayrimenkul danışmanlığı şirketi açıldı!

Nitelikli gayrimenkul danışmanlığı' felsefesiyle emlak sektöründe dünyaya hızla yayılan ABD kökenli ERA Real Estate Kıbrıs'ın bütününe Era H&B Real Estate şirketi ile hizmet vermeye başladı.

Sıradağlar İnşaat Metal Nakliye Oto Yedek Maden ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıradağlar İnşaat Metal Nakliye Oto Yedek Maden ve Gıda Ticaret Limited Şirketi, Ömer Şah Penbegül tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de Maltepe, Altayçeşme Mahallesi, Gülçihan Sokak'ta kuruldu.

New Sılk Road Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda İlaç İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Sılk Road Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda İlaç İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Nawaf Alı A Alsharıf ve Khalıd Saud F Alshareef ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu.

Türker Proje Gayrimenkul danışmanlık şirketi ile sözleşme imzaladı!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Türker Proje Gayrimenkul gayrimenkul danışmanlık şirketi ile sözleşme imzaladı.

Sürgü İnşaat Hafriyat Orman Ürünleri Madencilik ve Nakliyat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sürgü İnşaat Hafriyat Orman Ürünleri Madencilik ve Nakliyat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Barmaz tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Eylül'de Sancaktepe, Emek Mahallesi'nde kuruldu.

İnanöz Turizm Seyahat ve Otobüs İşletmeciliği Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

İnanöz Turizm Seyahat ve Otobüs İşletmeciliği Limited Şirketi Bakırköy Şubesi, Serdar İnanöz Şube Müdürlüğü'nde 800 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Bakırköy, Kartaltepe Mahallesi, İncirli Caddesi'nde açıldı.

Sınosteel şirketi adres Haberi

Sınosteel şirketi adres

Sınosteel Mecc Turkey Mühendislik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, 1 milyon 400 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi, EGS Business Park'ta kuruldu. 


Sınosteel Mecc Turkey Mühendislik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Yurt içi, yurt dışı her türlü mühendislik hizmetlerini vermek,almak ve yurtiçi ve denizaşırı mühendislik, proje işleri için çalışma personelinin gönderilmesi.  b. Genel makine aksamlarının, nakliye ekipmanlarının, elektrik araç ve cihazlarının ve ekipmanlarının, elektronik ve komünikasyon ekipmanlarının, sayaçlarının ve araç ve gereçlerinin, mimari çelik raflarının, yedek parçalarının ve adı anılan ekipmanların aksesuarlarının  satışını yapmak. c.İnşaat malzemeleri, ahşap, kimyasal ürün (tehlikeli kimyasallar haricinde), kok, kauçuk ve ürün, metal malzeme, oto aksesuarları ve demirbaşları satışı yapmak.  d.Teknik yapı mühendisliği için ekipman ihale davet temsilciliği...