26 / 04 / 2024

sinpaş Altınoran

sinpaş Altınoran

Altınoran Sinpaş Ankara kampanyalı fiyatları 321 bin TL'den başlıyor. Sinpaş Altınoran Evleri'nde daireler hemen teslim ediliyor...

Sinpaş Altınoran Ankara indirim kampanyası 2017!

Sinpaş Altınoran Ankara indirim kampanyası 26 Mart'a kadar devam ediyor. Sinpaş Altınoran'da yüzde 30 indirimle fiyatlar 321 bin TL'den başlıyor...

Sinpaş Altınoran indirimli daire fiyatları 2017!

Sinpaş Altınoran indirimli daire fiyatları 321 bin TL'den başlıyor. Sinpaş Altınoran projesinde Çadır Günleri bugün başladı...

Sinpaş Altın Kuleler’de yaşam başlıyor!

Türkiye gayrimenkul sektörünün temalı en büyük yaşam projesi olan Altınoran’ın kalbinde yükselen Sinpaş Altın Kuleler’de prestijli yaşam başlıyor. Altın Kuleler’in sunduğu benzersiz ayrıcalıklara şimdi 5 yıldızlı yatırım planı ile dâhil olun!

AltınOran, dünyanın en büyük KNX projesi özelliği taşıyor!

Sinpaş GYO'nun Ankara Oran'da hayata geçirdiği Sinpaş AltınOran 'Dünyanın en büyük KNX projesi' olma özelliği taşıyor. Berker Mühendisliği tarafından oluşturulan sistem 'rezidans' sakinlerine sorunların çözümünde yüksek dijital olanaklar sunuyor.

Sinpaş Altınoran'da Kayak Vadisi inşa ediyor!

Sinpaş, Türkiye'nin temalı en büyük yaşam projesi olan Altınoran'da Kayak Vadisi inşa ediyor. Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, "Tüm Ankaralılar'a 4 mevsim kayak yapabilecekleri merkez sunacağız'' dedi.

Sinpaş'tan 5 yılda 7 milyar dolar konut satışı!

Gayrimenkul sektöründe 40 yıldır faaliyetlerini sürdüren Sinpaş, 5 yıl içinde 12 bin konut satışıyla 7 milyar lirayı aşan satış cirosuna ulaştı. Sinpaş, 3 yeni projeyi daha satışa çıkarmayı planlıyor.

Sinpaş Altınoran'da son 40 ev!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen Sinpaş Altınoran Evleri Ankara'nın Çankaya İlçesi 'nde inşa ediliyor. Teslimleri devam eden projede son 40 daire kaldı.

Sinpaş Altınoran’da hayat başlıyor!

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş Yapı’nın, Ankara Oran’da geliştirdiği Altınoran projesinde, Eylül ayında ilk etap evlerin teslimi başladı. 1000’i aşkın konutta Altınoran sakinleri yeni bir yaşama adım atacak.

Sinpaş Altınoran'da dört mevsim kayak yapmaya hazır olun! 245 bin 700 liraya!

Türkiye gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş Yapı’nın geliştirdiği ve Ankara’nın merkezi Oran’da her geçen gün daha da yükselen Altınoran’da, yılın dört mevsimi kayak keyfi yaşatacak Kayak Merkezi’nin çalışmaları başladı.

Sinpaş Altınoran'da home officeler satışa çıktı!

Ankara'nın en büyük projesi Altınoran'da satışlar devam ediyor. Son dönemde yaşam tarzı olduğu kadar gayrimenkul yatırımlarında da ön sıralara yükselen home office'lerin, Altınoran kulelerinde ön taleple satışına başlandı.

Sinpaş Altın Oran fiyat!

Sinpaş Altın Oran fiyat listesine göre daireler 223 bin TL'den başlayarak değişen fiyatlarla satılıyor. Sinpaş Altın Oran Ankara projesinde ilk etaptaki daireler Ağustos 2014'te teslim ediliyor...

Sinpaş Yapı 40'ıncı yaşını kutlamaya hazırlanıyor!

GAYRİMENKUL sektöründe 40. yılına girmeye hazırlanan Sinpaş Yapı'nın Ankara'daki ilk projesi Altınoran, mimari yapısı ve sosyal donatılarıyla Ankaralılardan yoğun ilgi görüyor. Proje İmrahor Vadisi sırtlarında bulunan alanda inşa ediliyor...

Sinpaş Altınoran'dan ev alanlar reklamında oynadı!

SİNPAŞ Yapı'nın Ankara'daki ilk projesi Altınoran'ın yeni reklam filminde gerçek ev sahipleri yer aldı. Filmde projede ev alanların deneyimleri anlatıldı. Birgül Sayın ise göl manzarasından dolayı projeye yatırım yapma kararı aldıklarını belirtti...

Sinpaş Altınoran'daki 156 adet bağımsız bölümün değeri belli oldu!

Sinpaş Altınoran projesindeki 156 adet bağımsız bölümün deeğri 399 milyon 290 bin TL olarak belirlenirken, aylık kira değerleri toplamı 1 milyon 704 bin 671 TL oldu. 

Sinpaş Altınoran Starium AVM, Servet GYO'ya 99.5 milyon TL'ye satıldı!

Sinpaş GYO tarafından Sinpaş Altınoran Starium AVM'nin Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye 99.5 milyon TL'ye satışı gerçekleştirildi...

Sinpaş GYO Altınoran projesi 2020 değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi 29634 ada 10 parselde yer alan Altınoran projesine ait 200 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Altınoran 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli Çankaya İlçesi Altınoran Projesine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO Altınoran 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara ili Çankaya ilçesinde yer alan Altınoran projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş Altınoran kira bedelleri!

44 yıllık tecrübesiyle Sinpaş'tan Çankaya Altınoran'da kiracıları ev sahibi yapacak kampanya başladı. Evi önce kiralayın, evi almak isterseniz kira bedeli dairenin toplam tutarından düşsün. İşte Sinpaş Altınoran kira bedelleri...

Sinpaş Altınoran’a ‘En Başarılı Temalı Konut Projesi’ ödülü!

Türkiye’nin eğlence ve rekreasyon sektörünün ilk yarışması Shining Star Awards’de Sinpaş Altınoran’a ‘En Başarılı Temalı Konut Projesi’ ödülü verildi.

Altınoran'da yaşam başladı!

Sinpaş Yapı'nın Çankaya'da bulunan projesi Altınoran'da yaşam başladı. Altınoran'dan 80 ay sıfır faiz başta olmak üzere pek çok seçenekle ev sahibi olunabiliyor.

Sinpaş Altınoran'da 80 ay sıfır faiz fırsatı!

Sinpaş Yapı’nın Çankaya’da hayata geçirdiği Altınoran projesinde 80 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Her detayı ince olarak düşünülen Altınoran proje donatılarıyla büyük, çeşitli ve farklı renkleri barındıran bir şehir, mahalle yaşantısı sunuyor.

Altınoran’da yaşam yazın daha keyifli!

Sinpaş Yapı’nın Çankaya’da bulunan projesi Altınoran’da yaşam yazın daha keyifli. Proje, içerisinde yer alan ayrıcalıklı yaşam, güvenli site anlayışı, hem doğayla iç içe oluşu hem de şehrin merkezinde yer alan konumu ile tercih ediliyor.

Sinpaş Altınoran Çadır Günleri'ne yoğun ilgi!

Altınoran Çadır Günleri Ankaralılardan yoğun ilgi gördü. Altınoran Çadır Günleri'Ankaralılardan çok yoğun ilgi gördü.

Sinpaş Altın Kuleler'in örnek dairesine yoğun ilgi!

Altınoran’da inşa edilen Sinpaş Altın Kuleler, Ankara’ya sunduğu standart üstü yaşam ve örnek dairesiyle yoğun ilgi görüyor. Sinpaş Altın Kuleler, sunduğu görkemli yaşam ile diğer projelerden ayrışıyor.

Sinpaş Altınoran Evleri indirim kampanyası 2017!

Sinpaş Altınoran Evleri indirim kampanyası 26 Mart'a kadar devam ediyor. Sinpaş Altınoran Evleri'nde peşin alımlara yüzde 30 indirim yapılıyor...

sinpaş Altınoran Haberi

sinpaş Altınoran


Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen Altınoran Evleri projesi, Ankara Çankaya'ya bağlı Oran bölgesinde inşa ediliyor. Dairelerin hemen teslim edildiği Altınoran Evleri'nin yalnızca Kule etabı, Mayıs 2018'de teslim edilecek.


26 Mart'a kadar Sinpaş Altınoran Evleri'nde peşin alımlara yüzde 30 indirim uygulanıyor. Sinpaş bünyesinde vade farksız 50 ay taksit imkanı da sunuluyor. Bu ödeme seçeneğinde yüzde 15 indirim uygulanıyor. 



Altınoran Sinpaş Ankara kampanyalı fiyatları!


Sinpaş Altınoran Ankara'da 443 bin 300 TL'den başlayan 1+1'lerin fiyatları yüzde 30 indirimle 321 bin TL'ye, 787 bin 200 TL'den başlayan 2+1'lerin fiyatları 570 bin TL'ye düşüyor.


Sinpaş Altınoran Evleri'nde büyüklükleri 81 metrekare ile 500 metrekare arasında değişen 1+1'den, 6+1'e kadar konut tipleri bulunuyor.


2 bin 647 daire ve alışveriş alanlarının yer aldığı Sinpaş Altınoran Evleri'nde yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları,...