24 / 04 / 2024

Sinpaş'tan 5 yılda 7 milyar dolar konut satışı!

Sinpaş'tan 5 yılda 7 milyar dolar konut satışı!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: Altınoran

Gayrimenkul sektöründe 40 yıldır faaliyetlerini sürdüren Sinpaş, 5 yıl içinde 12 bin konut satışıyla 7 milyar lirayı aşan satış cirosuna ulaştı. Sinpaş, 3 yeni projeyi daha satışa çıkarmayı planlıyor.



SİNPAŞ, 40. yılında  Ankara  projelerindeki son durumu ve yeni hedeflerini açıkladı. Sinpaş'm sektörde istikrarlı gelişimle sağlanan kalite ve güveni temsil ettiğini belirten Sinpaş Holding Yönetim Kumlu Üyesi Ahmet Çelik, 2014 yılında 1.2 milyar lira değerinde 2 bin 500'ün üzerinde konut satışı gerçekleştirdiklerini söyledi. Çelik, son 5 yıla bakıldığında 12 bin konut satışıyla 7 milyar lirayı aşan satış cirosuna ulaştıklarını, bunun Sinpaş'ı özel sektörde konut geliştiren şirketler arasında liderliğe taşıdığını söyledi. Sinpaş Holding iştiraki Servet GYO Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik ise Türlüye'nin temalı en büyük yaşam projesi olan Altmoran'm Türkiye'de ilk olan detaylarını anlattı. 


Çelik "Altınoran, 40 yıllık birikimimizin tasani mıyla, üretimiyle, çeşitliliğiyle, sunduğu sosyal imkanlarla ulaştığı yeni bir zirveyi temsil ediyor. Altınoran'da 640 bin metrekarelik peyzaj alam bulunuyor. Türkiye'nin en büyük temalı yaşam projesi Altınoran, aynı zamanda en fazla sosyal donatıyı bünyesinde taşıyan proj e olma özelliğine de sahip. Başka hiçbir projede kordon boyu yürüyüş yollarını, kanallan, köprüleri, gölleri, alışveriş alanlarını, rekreasyon alanını, kayak merkezini, buz pateni pistini, teleferiği vb. bir arada göremezsiniz. Ankaralılara yılın dört mevsimi kayak yapabüecekleri bir Kayak Vadisi sunuyomz. Gelecek yıl da ivmemizi hiç kaybetmeden 2014'teki hızımızla devam etmeyi planlıyoruz. 2015 yılı ikinci çeyreği itibariyle Ankara Oran'da yeni projelerimizin lansmanlan olacak" diye konuştu. 


Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, İncek projelerinin gelişimini ve yeni hedefleriyle ilgili olarak şu bilgileri verdi: "İncekprojemizde Ankaralıların temalı projelere dönük beklentilerini analiz ettik. 


İncek'te Ankara'nın ük plajlı bin 200 metrekarelik devasa yüzme havuzu ve Zen Kulübü Başkent'e yenilik getiriyor. Doğayla iç içe şehrin tüm olanaklarından faydalanabilmek Ankaralılar'm, İncekliler'in bir avantajı" diye konuştu. 


700 MİLYON LİRA CİRO 

Sinpas GYO konut satış sayılarını açıklayan Seba Gacemer, 2014 yılında ise 860 milyon lira değerinde bin 830 konutun satısa sunulduğunu belirtti. Gacemer, şirketin 2014 hedefinin 700 milyon lira ciro ve bin 400 konut satısı olduğunu belirtti. Gacemer "2015 yılının ilk 6 ayında Ankara'da Çankaya ve GOP projelerini satısa sunmayı planlıyoruz" dedi. 

Star


projeye sor



Geri Dön