26 / 04 / 2024

sinpaş ege yaşam konsepti

sinpaş ege yaşam konsepti

Sinpaş GYO’nun, EgeBoyu ve EgeYakası projelerinde yaklaşık yüzde 60 kazandıran Ege yaşam konseptinin üst segment bir yaşam kalitesi sunan ve en yenisi olan Ege Vadisi projesi, Ankaralıların sosyo-ekonomik yapısına uygun üç farklı yaşam stili sunuyor.

Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam satışta!

Sinpaş tarafından Ataşehir ve Ümraniye'nin kesişme noktasında hayata geçen Finans Şehir projesinin dördüncü etabı olan Park Yaşam'da satış süreci başladı. 

Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam fiyat!

Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam nerede?

Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam ön satışta!

Sinpaş tarafından Ataşehir ve Ümraniye'nin kesişme noktasında hayata geçen Finans Şehir projesinin dördüncü etabı olan Park Yaşam'da ön talep süreci başladı. Etap ilerleyen haftalarda satışa çıkacak.

Quenn Bomonti yaşam Haziran' da başlıyor!

Sinpaş, 45. kuruluş yıldönümünü Quenn Bomonti projesiyle kutluyor. Yaşamın 2019 yılı içinde başlayacağı Queen Bomonti, şehrin yaş aldıkça güzelleşen semti Bomonti'nin sıcak mahalle kültürünü lüks ve ihtişamla birleştiriyor.

Marina Ankara Towers'ta yaşam başladı!

Sinpaş’ın Çankaya Oran’da inşaatına başladığı Marina Ankara projesinin Towers etabında yaşam başladı. Proje,  Altınoran projesinin yanı başında bulunuyor.

Marina Towers’ta yaşam başlıyor!

Sinpaş’ın Çankaya Oran’da inşa ettiği Altınoran projesinin yanı başında Başkentin ilk ve tek marinasının yer aldığı Marina Ankara’nın Marina Towers Etabında yaşam başlıyor.

Ege Vadisi'nde kaçırılmayacak ödeme fırsatı!

Sinpaş GYO, hayalleri süsleyen Ege yaşamını Ankara’ya taşıdığı projesi Ege Vadisi için kaçırılmayacak bir ödeme fırsatı sunuyor. Ege Vadisi’ndeki ayrıcalıklı yaşama, sadece %8 peşinat ile teslime kadar taksit ödemeden kolayca adım atabilirsiniz.

Aydos Country’de yaşam başladı!

Sinpaş GYO tarafından Aydos Ormanı’nın yanı başında hayata geçirilen Aydos Country’de yaşam başladı. Hemen teslim sınırlı projede sadece yüzde 5 peşinat ve bir yıl bedava oturma fırsatı sunuluyor.

Altınoran'da yaşam başladı!

Sinpaş Yapı'nın Çankaya'da bulunan projesi Altınoran'da yaşam başladı. Altınoran'dan 80 ay sıfır faiz başta olmak üzere pek çok seçenekle ev sahibi olunabiliyor.

Altınoran’da yaşam yazın daha keyifli!

Sinpaş Yapı’nın Çankaya’da bulunan projesi Altınoran’da yaşam yazın daha keyifli. Proje, içerisinde yer alan ayrıcalıklı yaşam, güvenli site anlayışı, hem doğayla iç içe oluşu hem de şehrin merkezinde yer alan konumu ile tercih ediliyor.

Aydos Country'de yaşam Haziran'da başlıyor!

Sinpaş GYO imzası ile Sancaktepe'de hayata geçirilen Aydos Country projesinde yaşam Haziran ayında başlayacak. Projede yüzde 5 peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Ege-Koop Kuşcenneti Evleri'nde yaşam başlıyor!

Ege-Koop imzası ile Aliağa'da hayata geçirilen Kuşcenneti Evleri'nde yaşam başlıyor. Projede sınırlı sayıda villa kaldı.

sinpaş ege yaşam konsepti Haberi

sinpaş ege yaşam konsepti

Ege yaşamı konseptiyle gayrimenkul sektöründe yepyeni bir trend başlatan Sinpaş GYO şimdi de Ankara’da, en yenisini ve büyüğünü yaparak Ege Vadisi’ni hayata geçiriyor. Başkentin kalbinde, Ankara’nın en prestijli ve değerli semtlerinden Çankaya Oran’da, Ege’de yaşam hayalini Ankara’da gerçeğe dönüştürenler, aynı zamanda çok kazandıran “Ege Yaşam Konsepti” ile kazançlı çıkmanın da keyfini yaşayacak.


Gacemer: Ege yaşam konseptli projelerimiz yüzde 60 kazandırdı

Konut ve gayrimenkul sektöründe Türkiye’de pek çok yenilik ve başarılara imza atan Sinpaş GYO’nun Genel Müdürü Seba Gacemer 11 Kasım Cuma günü Ege Vadisi Ofisi’nde Ankara basınıyla buluştu. Gacemer, şunları söyledi: “Sinpaş GYO’nun en büyük Ege yaşam konseptli projesi Ege Vadisi’ni Ankaralılarla buluşturduk. Mimarisi, rengârenk bitki örtüsü ve kendine özgü ruhuyla Ege, herkesin ortak hayalidir. İstanbul’dan sonra Ege Vadisi ile bu...