25 / 04 / 2024

sinpaş flat ofis kağıthane

sinpaş flat ofis kağıthane

Servet GYO imzası ile yükselen Flat Ofis Kağıthane 'de yer alan ofisler 15 bin metrekareye kadar kiralama imkanı sunuyor. Projenin kat yüksekliği 4 metre olarak belirlendi. Peki Flat Ofis Kağıthane nerede?

Sinpaş Flat Ofis Kağıthane satışa çıkıyor!

Sinpaş Holdinge bağlı olan Sinpaş Yapı, İstanbul ve Ankara odaklı projeler geliştirmeye devam ediyor. Şirket, Mart ayının son haftasında İstanbul Kâğıthane'de Flat Ofis Kağıthane adlı projesini lanse edecek.

Ataşehir Sinpaş Time telefon!

Ataşehir Sinpaş Time telefon numarası haberimizde yer alıyor. Sinpaş Time projesinde ev, ofis, residence, villa, home ofis olacak. 

Sinpaş Gökorman'da bağımsız bölüm sayısı 428 oldu!

Eylül ayında satışa çıkan Sinpaş Gökorman projesine 8 adet dükkan-ofis de dahil edildi. Böylece projedeki toplam bağımsız bölüm sayısı 428 oldu..

İş Modern Sinpaş Ambarlı Projesi!

Sinpaş Yapı'nın yeni projesi Beylikdüzü Ambarlı'da ofis, depo ve atölye ihtiyacına yönelik olarak hayata geçiriliyor. Projede ön talepler alınıyor...

Sinpaş İş Modern Ambarlı: Topraktan kazanmak işinize gelsin!

Sinpaş İş Modern Ambarlı projesi "Topraktan kazanmak işinize gelsin" sloganıyla basına tanıtılıyor. Proje atölye, depolama ve ofis ihtiyacına yönelik bir proje olarak planlanıyor.

Sinpaş İş Modern Ambarlı ön talep!

Sinpaş Yapı imzası taşıyan Sinpaş İş Modern Ambarlı projesi atölye, depolama ve ofis ihtiyacına yönelik bir proje olacak. İşte Sinpaş İş Modern Ambarlı ön talep dönemi başladı.

Sinpaş Sancak Tül fabrikası projesi!

2017 yılı içerisinde satışların başlayacağı Sinpaş Sancak Tül fabrikası projesi konut, ofis, ticari ünitelerden meydana gelecek.

Kemerburgaz Kemerlife Flat Ofis Projesi!

Kemerburgaz Kemerlife Flat Ofis Projesi tek blok şeklinde dizayn edildi. İstanbul Avrupa Yakası Eyüp İlçe 'si Kemerburgaz bölgesinde inşa edilecek projenin detayl bilgileri henüz netleşmedi.

Kemerlife Flat Ofis nerede?

Metal Yapı imzası ile hayata geçirilecek Kemerlife Flat Ofis'te inşaat çalışmaları devam ediyor. Projenin 2016 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor. Peki Kemerlife Flat Ofis nerede?

Kemerburgaz Kemerlife Flat Ofis teslimleri Aralık 2016'da!

Metal Yapı Konut İnşaat imzasıyla yükselen Kemerlife Flat Ofis projesi toplam 16 bin metrekare alana inşa edilecek. Kemerlife Flat Ofis teslimleri Aralık 2016 'da yapılması planlanıyor.

Sinpaş Yapı yeni projeleriyle ofiste iki kat büyüyecek!

ISTANBUL'da hali hazırda 100 bin metrekare kiralanabilir ofis alanına sahip Sinpaş Yapı, yatırımlarına hız verdi. Kağıthane'de yeni bir projeye başlayan grup, İkitelli ve Yenisahra'da ofis proje inşa edecek.

Sinpaş ‘yatay ofis’i Kağıthane’ye taşıdı!

Sinpaş GYO, az katlı ofis binası yapımına hız verdi. İlk yatay ofisini Eyüp’te Flatofis markası ile yapan şirket, ikinci projede Kağıthane’de 230bin metrekare ofis üretecek

Flat Ofis Kağıthane nerede?

Servet GYO imzası ile yükselen Flat Ofis Kağıthane 'de yer alan ofisler 15 bin metrekareye kadar kiralama imkanı sunuyor. Projenin kat yüksekliği 4 metre olarak belirlendi. Peki Flat Ofis Kağıthane nerede?

Sinpaş'tan Altınoran'a komşu proje: Marina Ankara!

SİNPAŞ Holdinge bağlı olan Sinpaş Yapı, İstanbul ve Ankara odaklı projeler geliştirmeye devam ediyor. Şirket, Mart ayının son haftasında İstanbul Kâğıthane'de Flat Ofis Kâğıthane adlı projesini lanse edecek

sinpaş flat ofis kağıthane Haberi

sinpaş flat ofis kağıthane

"Flat Ofis Kağıthane nerede?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. 1.700 metrekareden, 15 bin metrekareye kadar kiralanabilir ofislerden oluşan proje 8 metre aks aralığına sahip.


Kağıthane Flat Ofis projesi 47 bin 500 metrekare ofis alanından meydana geliyor. Kat yüksekliği 4 metre olarak tasarlanan proje 75 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa ediliyor.


Türkiye’nin ilk A+  yatay ofisi olma özelliği bulunan Flat Ofis Kağıthane projesinin 15 bin metrekaresi ise kiralanabilir alandan meydana geliyor. Proje Sinpaş Holding bünyesinde Servet GYO tarafından hayata geçiriliyor. 


Flat Ofis Kağıthane 'nin sosyal donatı alanları içerisinde restoran ve kafeler, yürüyüş parkurları, hız ve eğlence merkezi SpeedCity, dinlenme terasları ve yeşil bahçeler yer alıyor. 


Flat Ofis Kağıthane nerede?

TEM ve E5’e yakın bir konumda olan Flat Ofis Kağıthane Ofisleri raylı ulaşım...