28 / 03 / 2024

Flat Ofis Kağıthane nerede?

Flat Ofis Kağıthane nerede?

Firma: Servet GYO

Proje: Flatofis Kağıthane

Servet GYO imzası ile yükselen Flat Ofis Kağıthane 'de yer alan ofisler 15 bin metrekareye kadar kiralama imkanı sunuyor. Projenin kat yüksekliği 4 metre olarak belirlendi. Peki Flat Ofis Kağıthane nerede?



"Flat Ofis Kağıthane nerede?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. 1.700 metrekareden, 15 bin metrekareye kadar kiralanabilir ofislerden oluşan proje 8 metre aks aralığına sahip.


Kağıthane Flat Ofis projesi 47 bin 500 metrekare ofis alanından meydana geliyor. Kat yüksekliği 4 metre olarak tasarlanan proje 75 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa ediliyor.


Türkiye’nin ilk A+  yatay ofisi olma özelliği bulunan Flat Ofis Kağıthane projesinin 15 bin metrekaresi ise kiralanabilir alandan meydana geliyor. Proje Sinpaş Holding bünyesinde  Servet GYO  tarafından hayata geçiriliyor. 


Flat Ofis Kağıthane 'nin sosyal donatı alanları içerisinde restoran ve kafeler, yürüyüş parkurları, hız ve eğlence merkezi SpeedCity, dinlenme terasları ve yeşil bahçeler yer alıyor. 


Flat Ofis Kağıthane nerede?

TEM ve E5’e yakın bir konumda olan Flat Ofis Kağıthane Ofisleri raylı ulaşım hatlarına ise yürüme mesafesinde ve Cendere Vadisi üzerinde yükseliyor. 


Flat Ofis Kağıthane iletişim

Tel: (0212) 310 27 00 

Web: www.flatofis.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön