24 / 04 / 2024

Kağıthane Polat Ofis nerede?

Kağıthane Polat Ofis nerede?

Firma: AP Gayrimenkul

Proje: Kağıthane Polat Ofis

AP Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Polat Ofis projesi 25 milyon dolar yatırım bedeli ile yükseliyor. Projede 20 adet ofis ve 4 adet dükkan yer alıyor. Peki Polat Ofis Kağıthane nerede?



Polat Ofis Kağıthane projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 4 bin 750 dolardan, dükkanların metrekare birim fiyatı ise 6 bin 750 dolardan başlangıç gösteriyor. 


Polat Ofis Kağıthane nerede sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor. Hemen teslim edilen proje 25 milyon dolar yatırım bedeline sahip. 


Sadabad Parkı manzarasına sahip Polat Ofis projesinde yer alan ofisler 420 metrekare ve 720 metrekare, dükkanlar ise 880 metrekare alana sahip. Proje 24 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.


İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de yükselen  AP Gayrimenkul  Polat Ofis projesi dükkan ve ofislerden oluşuyor. Satış süreci devam eden proje 4 bloktan meydana geliyor. 


Kağıthane Polat Ofis nerede?

Polat Ofis lokasyon olarak Kâğıthane Tünel’e ve TEM bağlantısına 1,5 kilometre, E5 bağlantısına 2 kilometre, Mecidiyeköy’e 7 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne ise 11 kilometre, Levent’e 9 kilometre uzaklıkta yer alıyor.


Kağıthane Polat Ofis iletişim

Telefon: 0 212 211 12 44

Web: http://www.kagithanepolatofis.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön