29 / 03 / 2024

polat ofis satılık

polat ofis satılık

Polat Ofis projesinde ofis alanları 420 metrekare ve 720 metrekare arasında değişiyor, dükkan alanları ise 880 metrekare olarak tasarlandı. İşte Polat Ofis telefon numarası 0212 211 12 44...

Polat Ofis dükkan fiyatları!

AP Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Polat Ofis projesinde yer alan ofislerin alanları 420 metrekare ve 720 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. İşte Polat Ofis dükkan fiyatları...

Kağıthane Polat Ofis nerede?

AP Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Polat Ofis projesi 25 milyon dolar yatırım bedeli ile yükseliyor. Projede 20 adet ofis ve 4 adet dükkan yer alıyor. Peki Polat Ofis Kağıthane nerede?

Polat Ofis Kağıthane!

Komple bina satışı yapılacak olan Polat Ofis Kağıthane projesinin satış süreci yarın başlıyor. Projede yer alan ofislerin metrekare birim fiyatı 4 bin 750 dolardan başlangıç gösteriyor.

AP Gayrimenkul Polat Ofis fiyatları!

Toplamda 20 adet ofis ve 4 adet dükkandan meydana gelen Kağıthane Polat Ofis projesi 4 blok halinde yükseliyor. İşte AP Gayrimenkul Polat Ofis fiyatları...

Polat Ofis fiyatları!

MP İnşaat ve AP Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Polat Ofis Kağıthane projesi 6 katlı 4 bitişik bloktan meydana geliyor. İşte Polat Ofis fiyatları...

Polat Ofis satışa çıkıyor!

MP İnşaat ve AP Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Polat Ofis projesi satışa çıkıyor. 6 katlı 4 bitişik bloktan meydana gelen proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de yer alıyor.

Türkiye genelinde satılık ofis stok oranı yüzde 124 arttı!

Endeksa verileri kapsamında 2020 senesinden bugüne kadar İstanbul’da satılık ofis stok oranı yüzde 112, Türkiye genelinde ise yüzde 124 arttı. 

Ofis kullanımları resmen azaldı: Satılık ofis stok oranı yüzde 106 arttı! Satılık ve kiralık fiyatlar düşüyor mu? 

Pandeminin ardından birçok şirketin uzaktan çalışmaya geçmesinin ardından ofis kullanımları resmen azaldı. Peki kiralık ve satılık ofis fiyatlarında son durum ne? 

İdeal Ofis İzmir satılık ofis fiyatları!

İdeal Ofis İzmir satılık ofis fiyatları 399 bin TL'den başlıyor. İzmir'de hayata geçirilen İdeal Ofis projesi zemin + 7 kat olarak planlandı...

Dap Teras Kule satılık ofis!

Dap Teras Kule satılık ofis fiyatları 352 bin TL'den başlıyor. İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da hayata geçirilen Teras Kule'de 364 daire, 25 ofis ve 11 mağaza mevcut.

Polat Ev Göztepe satılık daire!

Polat İnşaat imzasıyla yükselen Polat Ev Göztepe projesi 87 adet konuttan meydana geliyor. Polat Ev Göztepe satılık daire fiyatları 1 milyon 250 bin TL’den başlayarak değişiyor

Ege Yapı Beylerbeyi satılık ofis!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi'nde inşa edilen Ege Yapı Beylerbeyi Ofisleri 2017 yılı Eylül ayında teslim edilecek. Ege Yapı Beylerbeyi satılık ofis fiyatları ve ödeme planı henüz netleşmedi.

İzpark Kartal satılık ofis fiyatları!

İzpark Kartal satılık ofis fiyatları 975 bin TL + KDV'den başlayarak değişiyor. Ege Yapı'nın projesi İz Park Kartal'da banka kredisi kullanarak ödemeler yapılıyor...

Maslak 1453 Ağaoğlu satılık ofis fiyatları!

Maslak 1453 Ağaoğlu satılık ofis fiyatları 1 milyon 34 bin TL'den başlıyor. Ağaoğlu Maslak 1453 projesinde teslimlerin bu yıl sonu Aralık ayında yapılması planlanıyor...

Eclipse Maslak Business satılık ofis!

Eclipse Maslak Business satılık ofis fiyatları 765 bin dolardan başlayarak değişiyor. 83 adet ofisten meydana gelen Eclipse Maslak Business'ta ofislerin teslimleri hemen yapılıyor...

Nurol Park Güneşli satılık ofis!

Nurol Park Güneşli satılık ofis alanları 110 metrekareden başlıyor. 55 dönüm arsa üzerinde inşa edilen projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire alternatifleri yer alıyor.

Mekan Yapı Başkule satılık ofis!

Mekan Yapı Başkule satılık ofis fiyatları metrekare bazında 5 bin 500 liradan başlıyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen projenin 26 bin metrekaresi kapalı alandan oluşuyor.

Soğanlık AND Kartal Rezidans satılık!

Soğanlık AND Kartal Rezidans satılık daire tipleri 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Anadolu Gayrimenkul imzası taşıyan proje 1.135 konut, 42 ofis ve 35 mağazadan oluşuyor.

11. Mahalle Evleri Beylikdüzü satılık!

11. Mahalle Evleri Beylikdüzü satılık dairelerin fiyatları 426 bin liradan başlıyor. Gül İnşaat imzasını taşıyan 11. Mahalle Evleri'nde 600 daire, 28 dükkan ve 9 ofis yer alıyor...

polat ofis satılık Haberi

polat ofis satılık

AP Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Polat Ofis projesinde satışlar devam ediyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği proje Kağıthane'de konumlandırılıyor.


Polat Ofis projesi 25 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. 24 bağımsız birimden meydana gelen projede 20 ofis ve 4 dükkan bulunuyor.


Polat Ofis telefon numarası 0212 211 12 44. Proje hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için bu numaralı telefonla iletişime geçebilirsiniz. 


Ofis büyüklüklerinin 420 metrekare ile 720 metrekare arasında değiştiği Kağıthane Polat Ofis projesinde dükkan alanları 880 metrekare olarak belirlendi. 


Polat Ofis projesi TEM bağlantısına 1,5 kilometre, Levent’e 9 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne 11 kilometre, E5 bağlantısına 2 kilometre, Mecidiyeköy’e 7 kilometre mesafede yükseliyor. 


Polat Ofis telefon numarası

Telefon: 0 212 211 12 44

Web: http://www.kagithanepolatofis.com/

Esra Nur...