23 / 04 / 2024

Flatofis Kağıthane nerede

Flatofis Kağıthane nerede

Servet GYO Flatofis Kağıthane projesi maksimum kiralanabilir alanı 15 bin metrekare olarak belirlendi. İstanbul Kağıthane - Cendere bölgesinde yükselen proje TEM ve E5’e yakın bir konumda bulunuyor.

Cendere Flatofis Kağıthane iletişim!

Cendere Flatofis Kağıthane iletişim için 0212 310 27 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Sinpaş Holding iştiraklerimdem Servet GYO imzası ile hayata geçirilen proje 47 bin 500 metrekare ofis alanından oluşuyor.

Flat Ofis Kağıthane nerede?

Servet GYO imzası ile yükselen Flat Ofis Kağıthane 'de yer alan ofisler 15 bin metrekareye kadar kiralama imkanı sunuyor. Projenin kat yüksekliği 4 metre olarak belirlendi. Peki Flat Ofis Kağıthane nerede?

Flatofis Kağıthane 75 milyon dolar yatırımla yükseliyor!

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş Holding iştiraklerinden Servet GYO, dünya markalarının tercihi yatay ofis trendini Flatofis’ten sonra, şimdi de Kağıthane’ye taşıyor. Flatofis Kağıthane'nin yatırım değeri ise 75 milyon dolar.

Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor!

Gayrimenkul sektörünün lider firmaları arasında yer alan Sinpaş Holding’in geliştirdiği, Türkiye’nin ilk yataya kurulu A+ ofis projesi Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor.

Servet GYO Kağıthane Flatofis'in yüzde 50'sini aldı!

Servet GYO Kağıthane Flatofis Projesi'nde inşa edilecek yapıların yüzde 50'sini satın almak üzere Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş. ile gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi imzaladı...

Nef Kağıthane 05 nerede?

Nef Kağıthane 05 projesi 8 bin metrekare alan üzerinde toplamda 96 adet daireden meydana geliyor. Peki Nef Kağıthane 05 nerede inşa ediliyor?

İstova Kağıthane nerede?

5 katlı dört blok olarak tasarlanan İstova Kağıthane projesi 500 adet konut ve 100 adet ticari birimden oluşuyor. Peki İstova Kağıthane nerede?

Hasbahçe Kağıthane Evleri nerede?

119 daireden oluşan Hasbahçe Kağıthane Evleri 2 blok şeklinde yükseliyor. Özel bir koru ve göl manzarasına hakim Hasbahçe Kağıthane Evleri fiyatları 386 bin 680 TL'den başlıyor. Peki Hasbahçe Kağıthane Evleri nerede?

Genyap Kağıthane 7000 nerede?

8 bloktan meydana gelen Genyap Kağıthane 7000 projesi 7 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Genyap Kağıthane 7000 nerede?

Kağıthane Atiye Residence nerede?

Atiye Residence'de dairelerin 2017 yılı sonunda teslim edilmesi öngörülüyor. Projede 24 ay 0 faiz fırsatı ile konut sahibi olunabiliyor. Peki Kağıthane Atiye Residence nerede?

DKY On Kağıthane nerede?

DKY On Evleri 200 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Teslimlerin 2018 yılı Mart ayı içerisinde gerçekleşeceği projede kişiye özel ödeme planı uygulanıyor. Peki DKY On Kağıthane nerede?

Ege Yapı Kağıthane Projesi nerede?

Ege Yapı Kağıthane Projesi 'nde konutların yanı sıra, dükkan ve ofisler de yer alıyor. Proje web sitesi üzerinden ön talep topluyor. Peki Ege Yapı Kağıthane Projesi nerede?

Kağıthane Vera Residence nerede?

Vera Residence'de daire tipleri 1+0'dan 3+1 dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. Projede fiyatlar 285 bin TL'den başlıyor. Peki Kağıthane Vera Residence nerede?

Flatofis Kağıthane'de ofislerin metrekaresi 3.500 dolardan satılıyor!

Sinpaş Holding iştiraklerinden Servet GYO, yatay ofis trendini Flatofis’ten sonra şimdi de Kağıthane’ye taşıyor. Flatofis Kağıthane’de ofisler metrekaresi 3.500 dolardan satışa sunuldu.

Kağıthane Flatofis Cendere!

Kağıthane Flatofis Cendere projesi Türkiye’nin ilk A+ yatay ofisi olma özelliği taşıyor. 8 kat şeklinde yükselen proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'nin Cendere Vadisi üzerinde yükseliyor.

Sinpaş Kağıthane Flatofis satılık!

Sinpaş Kağıthane Flatofis satılık ofislerin alanları 1.700 metrekare ile 15 bin metrekare arasında değişiyor. 15 bin metrekaresi ise kiralanabilir alan olarak ayrılan proje kiralanabilir alanını 230 metrekareye kadar çıkarmayı hedefliyor.

Flatofis Kağıthane nerede Haberi

Flatofis Kağıthane nerede

Türkiye’nin ilk A+  yatay ofisi olarak hayata geçirilen Servet GYO Flatofis Kağıthane projesi 75 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Proje 47 bin 500 metrekare ofis alanından meydana geliyor. 


Raylı ulaşım hatlarına ise yürüme mesafesinde olan Kağıthane Flatofis Sinpaş Holding iştiraklerimden Servet GYO imzası taşıyor. Proje İstanbul Kağıthane'de, Cendere Vadisi üzerinde yer alıyor.


Sinpaş Flatofis Kağıthane'de yeşil bahçeler, dinlenme terasları, restoran ve kafeler,  yürüyüş parkurları, hız ve eğlence merkezi SpeedCity gibi sosyal yaşam alanları mevcut. 


Servet GYO Flatofis Kağıthane'de 1. 700 metrekare ile 15 bin metrekare arasında kiralanabilir ofisler bulunuyor. Kat yüksekliği 4 metrekare olarak belirlenen proje 8 metre aks aralığına sahip. 


Servet GYO Flatofis Kağıthane iletişim

Tel: (0212) 310 27 00 

Web: www.flatofis.com.tr

Özge...