24 / 04 / 2024

Kağıthane Flatofis Cendere!

Kağıthane Flatofis Cendere!

Firma: Servet GYO

Proje: Flatofis Kağıthane

Kağıthane Flatofis Cendere projesi Türkiye’nin ilk A+ yatay ofisi olma özelliği taşıyor. 8 kat şeklinde yükselen proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'nin Cendere Vadisi üzerinde yükseliyor.



Kağıthane Flatofis Cendere projesinde yürüyüş parkurları, restoran ve kafeler, yeşil bahçeleri,dinlenme terasları, hız ve eğlence merkezi SpeedCity gibi sosyal alanları bulunuyor.


Kağıthane Flatofis Cendere projesi 8 metre aks aralığından oluşuyor. Toplam 70 milyon dolar yatırım bedeline sahip olan proje TEM ve E5’e yakın bir konumda yer alıyor.


Kağıthane Flatofis Cendere projesi 18 ay sonra çalışmalarını bitirecek. Toplam 47 bin 500 metrekare ofis alanı olarak dizayn edilen projede 15 bin metrekaresi ise kiralanabilir alan olarak ayrıldı.


Kağıthane Flatofis Cendere projesinde kiralanabilir alan 230 metrekareye çıkarılması planlanıyor. Projedeki ofislerin alanları 1.700 metrekare ile 15 bin metrekare arasında değişiyor.


Kağıthane Flatofis Cendere projesi İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'nin Cendere Vadisi üzerinde yükseliyor. 8 kat şeklinde yükselen proje Türkiye’nin ilk A+ yatay ofisi olma özelliği taşıyor.


Kağıthane Flatofis Cendere iletişim

Tel: (0212) 310 27 00 

Web: www.flatofis.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


Geri Dön