26 / 04 / 2024

Servet Kağıthane Flatofis ulaşım bilgileri!

Servet Kağıthane Flatofis ulaşım bilgileri!

Firma: Servet GYO

Proje: Flatofis Kağıthane

Servet Kağıthane Flatofis ulaşım bilgilerine göre proje TEM ve E5’e yakın bir konumda yükseliyor. İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'nin Cendere Vadisi üzerinde inşa edilen proje 8 kattan oluşuyor.



Servet Kağıthane Flatofis projesinde kiralanabilir alanı 230 metrekareye kadar çıkarmayı hedefleniyor. 15 bin metrekaresi ise kiralanabilir alan olarak bulunan proje 18 ay sonra tamamlanması planlanıyor.


Servet Kağıthane Flatofis projesi toplam 70 milyon dolar yatırım bedeline sahip. 47 bin 500 metrekare ofis alanı olarak dizayn edilen projede kat yüksekliği 4 metre olarak tasarlandı.


Servet Kağıthane Flatofis projesinde ofislerin alanları 1.700 metrekare ile 15 bin metrekare arasında değişiyor. Proje Türkiye’nin ilk A+ yatay ofisi olma özelliği taşıyor.


Servet Kağıthane Flatofis projesinde dinlenme terasları, hız ve eğlence merkezi SpeedCity, yürüyüş parkurları, restoran ve kafeler, yeşil bahçeleri gibi sosyal alanları bulunuyor.


Servet Kağıthane Flatofis ulaşım bilgilerine göre proje TEM ve E5’e yakın bir konumda yer alıyor. 8 metre aks aralığından oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'nin Cendere Vadisi üzerinde yükseliyor.


Servet Kağıthane Flatofis iletişim

Tel: (0212) 310 27 00 

Web: www.flatofis.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


Geri Dön