26 / 04 / 2024

Servet GYO Kağıthane Flatofis'in yüzde 50'sini aldı!

Servet GYO Kağıthane Flatofis'in yüzde 50'sini aldı!

Servet GYO Kağıthane Flatofis Projesi'nde inşa edilecek yapıların yüzde 50'sini satın almak üzere Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş. ile gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi imzaladı...



Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kağıthane Flatofis Projesi hakkında açıklama yaptı.

Servet GYO 2013 yılında İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Merkez Mahallesi, Cendere Mevkiinde yer alan 6 bin 320 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde geliştirilen Kağıthane Flatofis Projesi'nde inşa edilecek yapıların yüzde 50'sini satın almak üzere Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş. (Yeni Unvanı: Simgen Yapı Endüstrisi A.Ş.) ile gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi imzaladı.

Söz konusu projenin inşaatı tamamlandı ve 19 Aralık 2018 tarihli yapı kullanma izin belgeleri alındı. Proje konum olarak 2019 yılında faaliyete geçecek olan Kağıthane Metro Durağı'nın yanında yer alıyor. Projede yer alan yapıların toplam inşaat alanı 22 bin 868 metrekare ve brüt kiralanabilir alanı 17 bin 514 metrekaredir.

Kağıthane Flatofis'te Servet GYO'nun payına düşen bağımsız bölümlerin kat mülkiyetine geçiş ve tapu devir işlemlerinin tamamlanarak Servet GYO portföyüne dahil edilmesi için çalışmalar devam ediyor.. Diğer yandan söz konusu bağımsız bölümlerin satışı veya kiralanması konusunda potansiyel müşterilerle ön görüşmelere başlandı.

Servet GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz 2013 yılında İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Merkez Mahallesi, Cendere Mevkiinde yer alan 6.320 m2 büyüklüğündeki arsa üzerinde geliştirilen Kağıthane Flatofis Projesi'nde inşa edilecek yapıların %50'sini satın almak üzere Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş. (Yeni Unvanı: Simgen Yapı Endüstrisi A.Ş.) ile gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi imzalamıştır. Söz konusu projenin inşaatı tamamlanmış olup, 19.12.2018 tarihli yapı kullanma izin belgeleri (iskan ruhsatları) alınmıştır. Proje konum olarak 2019 yılında faaliyete geçecek olan Kağıthane Metro Durağı'nın yanında yer almakta olup, projede yer alan yapıların toplam inşaat alanı 22.868 m2 ve brüt kiralanabilir alanı 17.514 m2'dir. Projede Şirketimiz payına düşen bağımsız bölümlerin kat mülkiyetine geçiş ve tapu devir işlemlerinin tamamlanarak Şirketimiz portföyüne dahil edilmesi için çalışmalar devam etmektedir. Diğer yandan söz konusu bağımsız bölümlerin satışı veya kiralanması konusunda potansiyel müşterilerle ön görüşmelere başlanmıştır.

Saygılarımızla kamuoyuna duyurulur.

 


Geri Dön