29 / 03 / 2024

Sinpaş GYO ödül

Sinpaş GYO ödül

Sinpaş GYO, 2016’yı daçok sayıda ödülle kapatıyor. 42 yıllık Sinpaş güvencesiyle bir başarı öyküsüne dönüşen Sinpaş GYO, 2016 yılında aldığı 13 ödülle gayrimenkul sektöründeki öncülüğünü taçlandırdı.

Nurol GYO, Ödül İstanbul'dan 60 adet konutu 331.9 milyon TL'ye alıyor! 

Nurol GYO, İstanbul Esenyurt'ta yükselen Ödül İstanbul'dan 60 adet konutu 331.9 milyon TL'ye alıyor. İşte şirketten yapılan o son dakika açıklaması...

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Akmerkez GYO'ya GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi'nde ödül!

Merakla beklenen 18. GYODER Gayrimenkul Zirvesi, bu sene “Şehrini Vicdanla Tamamla” mottosuyla 25-26 Ekim 2023 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde  yapıldı. Söz konusu zirvede “Pay Başına En Çok Temettü Dağıtan GYO Ödülü”nü Akmerkez GYO aldı.

Sinpaş GYO Çankaya Büyükesat projesi için imzalar atıldı!

Sinpaş GYO Çankaya Büyükesat projesi için Fırat Life Yatırım İnşaat A.Ş. ile Düzenleme Şeklinde Hasılat Paylaşımı Esasına Dayalı Arsa Payı Karşılığı İnşaat Yapım ve Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Sinpaş GYO, Aqua City 2010'daki 8 adet bağımsız bölümü 40 milyon TL'ye Sinpaş Yapı'ya sattı!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Sarıgazi Mahallesi 1958 Parselde yer alan Sinpaş Aqua City 2010'daki 8 adet bağımsız bölümün satışının yapıldığını duyurdu. İşte satış bedelleri ve tüm ayrıntılar...

Vakıf GYO'ya Türkiye Mükemmellik Ödülü!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Vakıf GYO), KalDer tarafından verilen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen “Türkiye Mükemmellik Ödülü”nü kazanarak, finans sektöründe bu ödülü kazanan ilk kuruluş oldu.

Sinpaş GYO'dan ilk dokuz ayda 833.2 milyon TL hasılat! 

Sinpaş GYO tarafından yayımlanan 1 Ocak 2022 - 30 Eylül 2022 faaliyet döneminde 833 milyon 246 bin 492 Türk Lirası hasılat elde etti. Peki Sinpaş GYO'nun kapsamlı geliri, özkaynakları ve toplam kaynakları ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Akiş GYO’ya GYODER’den 2 ödül!

Akiş GYO, Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul platformlarından GYODER'in ev sahipliğinde düzenlenen 17. Gayrimenkul Zirvesi'nde iki farklı kategoride ödül kazandı.

Doğuş GYO faaliyet raporuna iki ödül birden!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (Doğuş GYO) 2020 yılı Faaliyet Raporu iki ödül birden aldı.

Sinpaş GYO ilk 9 ayda ne kadar hasılat elde etti?

Sinpaş GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre; şirket, 1 Ocak 2021- 30 Eylül 2021 faaliyet döneminde 933 milyon 812 bin 892 TL hasılat elde etti. 

Sinpaş GYO Ümraniye'deki arsası için sözleşme imzaladı!

Sinpaş GYO'nun Ümraniye'deki 22.965,43 metrekare alanlı arsa için Anadolu Sinerji İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş. ile "Düzenlenme Şeklinde Arsa Payı Karşılığı İnşaat ve Hasılat Paylaşım Sözleşmesi" imzalandı. 

Sinpaş GYO'nun Sancaktül projesi Servet GYO'ya satıldı!

Sinpaş GYO'nun arsa sahipleri Sancak Havayolları A.Ş. ve Sancak Tül Sanayi A.Ş. ile imzaladığı inşaat sözleşmesinin 170 milyon TL bedelle Servet GYO'ya satılmasına karar verildi.

Sinpaş GYO 2020 yılı için kar payı dağıtmayacak!

Sinpaş GYO şirketin 31 Aralık 2020 tarihli bireysel finansal tablolarında oluşan dönem karının dağıtılmayarak şirket bünyesinde bırakılmasının Genel Kurul tarafından onay verildi. 

Sinpaş GYO ödül Haberi

Sinpaş GYO ödül

Türkiye’de yaşam ve konut anlayışına yepyeni bir soluk getiren Sinpaş GYO, 2016’yı daçok sayıda ödülle kapatıyor. 42 yıllık Sinpaş güvencesiyle bir başarı öyküsüne dönüşen Sinpaş GYO, 2016 yılında aldığı 13 ödülle gayrimenkul sektöründeki öncülüğünü taçlandırdı. Sinpaş GYO, Türkiye’nin yanı sıra uluslararası platformlarda da birçok saygın ödül kazanarak büyük bir başarıya imza attı.


5 dalda Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’ne (EuropeanPropertyAwards) layık görülen Sinpaş GYO,Avrupa ve Amerika’nın prestijli kuruluşlarından da satış, ciro, proje geliştirme, mimari ve pazarlama alanlarında ödüller alarak, toplam 13 ödül ilerekor kırdı.


42 sene önce genç bir mühendisin müteşebbis ruhu ile kurduğu Sinpaş, bugün Türkiye’nin gayrimenkul sektöründeki en köklü kuruluşlarından biri.Kurulduğu yıllardaki felsefesi sadece ev yapmak olanSinpaş,1980’li yıllarda sahil bölgelerinde yaptığı evleri Ankara, İstanbul gibi metropollerde satarak farklı bir pazarlama stratejisi...