20 / 04 / 2024

sinpaş gyo sahibi

sinpaş gyo sahibi

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Bomonto projesinin ruhsatı hakkında açıklama yapmıştır.

Sinpaş GYO'dan Servet GYO'ya 357.5 milyon liralık satış!

Servet GYO, Sinpaş GYO'nun sahibi olduğu Starium Alışveriş Merkezi, eğitim tesisi arsası, 7 katlı eğitim tesisi arsası ve 13 bin 732 metrekarelik arsayı toplam 357 milyon 580 bin satın aldı. 

Sinpaş GYO Ümraniye'deki arsasını 55.1 milyon TL'ye satıyor!

Sinpaş GYO'nun sahibi olduğu İstanbul ili Ümraniye İlçesi Çakmak Mahallesi'nde bulunan taşınmazın Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ne satışının gerçekleştirilmesine karar verildi. 

Sinpaş GYO'dan 13 projede yüzde 0,64 faiz oranı ve 15 yıl vade fırsatı!

Sinpaş GYO'dan 13 projede yüzde 0,64 faiz oranı, 15 yıl vade 12 ay ödemesiz planla konut sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Sinpaş GYO'ya 41.2 milyon pay için ayrılma hakkı talebi geldi!

Sinpaş GYO 3 adet pay sahibi toplam 41 milyon 244 bin 294,558 adet pay için ayrılma hakkı talebinde bulundu.

Sinpaş GYO Gökorman Evleri yüzde 5 peşinatla!

Gökorman Evleri projesi Sinpaş GYO tarafından İstanbul Çekmeköy Ümraniye bölgesinde hayata geçirildi. Yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabilen Gökorman Evleri lansmana özel yüzde 10 fiyat indirimi ve vade farksız 60 ay taksit seçenekleri sunuyor...

Sinpaş GYO bu yıl 1 milyar TL ciro hedefliyor!

Sinpaş GYO, halka arzdan bu yana 10 binden fazla aileyi ev sahibi yaparak, 4,2 milyar TL ciroya ulaştı. 2015’te 650 milyon TL’den fazla ciro elde eden Sinpaş GYO, büyüme ivmesini 2016’da artırmayı hedefliyor.

Sinpaş GYO'dan 30 Eylül'e kadar geçerli tatil kampanyası!

Sinpaş GYO, Aydos Country, EgeYakası, Bursa Modern ve İncek Life projelerinde ev sahibi olanları; aile ve arkadaşlarını da ev sahibi yapmaları durumunda hem kendileri, hem de ev sahibi yaptıkları kişiyi tatile gönderiyor.

Sinpaş GYO yatırımcılarına tatil hediye ediyor!

Sinpaş GYO'nun Aydos Country, EgeYakası, Bursa Modern ve İncek Life projelerinde ev sahibi olanlar; aile ve arkadaşlarını da ev sahibi yapmaları durumunda hem kendileri hem de ev sahibi yaptıkları kişi, çift kişilik Miami ve Bahamalar tatili kazanıyor.

Sinpaş GYO yeni bir kampanya hazırlıyor!

Sinpaş GYO arkadaşlarını, yakınlarını veya akrabalarını 30 Eylül 2015 tarihine kadar ev sahibi yapmaları durumunda hem kendileri hem de ev sahibi yaptıkları kişi, 2 kişilik Miami ve Bahamalar tatili kazanıyor.

Sinpaş GYO Tıp Bayramı kampanyası 14-15 Mart'ta!

Konsept projelerin lideri Sinpaş GYO, Tıp Bayramı’nı sağlık sektörü çalışanlarını ev sahibi yaparak kutluyor. Sinpaş GYO, ev sahibi olmak isteyen sağlık sektörü çalışanlarına 14-15 Mart tarihlerinde 10 bin TL indirim fırsatı sunuyor.

Sinpaş GYO Aydos Country fiyatları!

Konut teslimlerinin Mayıs 2017 tarihinde gerçekleşmesi öngörülen Sinpaş GYO Aydos Country fiyatları 246 bin TL'den başlıyor. Projede 10 bin TL peşin ödemeler ile daire sahibi olunabiliyor.

Sinpaş GYO Bursa Modern'de 40 ay vade farksız taksit!

Sinpaş GYO Bursa Modern projesinde Mayıs ayında 'Güvenli ve huzurlu bir hayat Bursa Modern'de' sloganı ile başlatılan kampanya kapsamında düşük bir peşinatla, 40 ay vade farksız taksitle konut sahibi olmak mümkün...

Sinpaş GYO İstanbul Sarayları'nda yüzde 10 avantajı için son gün 30 Eylül!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projesi olan Sinpaş GYO İstanbul Sarayları projesinde yüzde 10 fiyat avantajıyla konut sahibi olabilir ya da konutunuzu kiraya verip yatırım yapabilirsiniz..

sinpaş gyo sahibi Haberi

sinpaş gyo sahibi

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Açıklama:


Bomonti Projemiz 994/57 parsel kapsamında 2. Tadilata esas yapı ruhsatımız toplam 1261 adet ünite için...