25 / 04 / 2024

Sinpaş GYO şirketi

Sinpaş GYO şirketi

Sinpaş GYO'nun Muğla İli, Marmaris İlçesi'ndeki taşınmazlarının yeni kurulacak Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye devredilmesine karar verildi ve bu amaçla Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan başvurusu onaylandı.

Sinpaş GYO'nun Marmaris'teki taşınmazları Kızılbük GYO'ya devredilecek!

Sinpaş GYO'nun Marmaris ilçesindeki taşınmazları yeni kurulacak Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye devredilecek. 

Sinpaş GYO Marmaris'teki taşınmazları için GYO kuracak!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu toplantısında paylarının tamamı şirkete ait olan yeni bir gayrimenkul yatırım ortaklığı kurulmasına karar verildi. 

Sinpaş GYO yeni gayrimenkul yatırım ortaklığı kuracak!

Sinpaş GYO'nun Marmaris'teki taşınmazların, kısmi bölünmesi suretiyle, paylarının tamamı şirkete ait olan yeni bir gayrimenkul yatırım ortaklığı kurulacak.

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya'yı resmen devraldı!

Sinpaş GYO'nun yüzde 100 iştiraki olan Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin tüm aktif ve pasif malvarlığı unsurlarının bir bütün halinde devralınması işlemi tescil edildi.

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya'yı devraldı!

Sinpaş GYO'nun yüzde 100 iştiraki olan Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin tüm aktif ve pasif malvarlığı unsurlarının bir bütün halinde, şirket tarafından, "Kolaylaştırılmış Usulde Birleşme" yöntemiyle, devralınması işlemi onaylandı.

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya'yı satın aldı!

Sinpaş GYO'nun yüzde 100 iştiraki olan Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin, tüm aktif ve pasif malvarlığı unsurlarının devralınması için yapılan SPK başvurusu onaylandı.

Sinpaş GYO 2016 yılı pay alım satım bildirimini yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi, KAP'ta pay geri alım satım bildirimi yayınladı. Bu bildirime göre Avni Çelik'in Sinpaş GYO A.Ş sermayesindeki payları yüzde 13,18'e çıktı. Mehmet Çelik' in ise Sinpaş GYO A.Ş sermayesindeki payları yüzde 0,003' e indi.

Sinpaş GYO Bursa Modern'in güncellenen değerleme raporu yayınlandı!

Sinpaş GYO Anonim Şirketi tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde güncellenen Bursa Modern projesinin değerleme raporu yayınlandı.

Sinpaş GYO Marmaris gayrimenkulleri güncellenen değerleme raporu yayınlandı!

Sinpaş GYO Anonim Şirketi tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde güncellenen Marmaris gayrimenkulleri değerleme raporu yayınlandı.

Sinpaş GYO 2014 yılı gayrimenkul değerleme şirketi seçimini yaptı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, 2014 yılı için gayrimenkul değerleme hizmeti alınması konusunda şirket seçimini yaptığını duyurdu. Sinpaş GYO'nun varlık ve gayrimenkul değerleme şirketi aşağıdaki gibidir...

Sinpaş GYO Liva Turkuaz'da 1+1 daire 170 bin 100 TL!

Liva Turkuaz'da 12 ay ödeme yapmadan daire sahibi olunabilir. Sinpaş Gyo Liva Turkuaz'da daire fiyatları 170 bin 100 TL'den başlıyor...

Sinpaş GYO Bursa Modern Projesine büyük ilgi!

Geliştirdiği temalı konut projeleri ile sektöre yön veren Sinpaş GYO’nun Bursa’da ki projesi Bursa Modern, Rusya’nın petrol, tekstil ve AVM sektörü devlerinden yatırımcı Rus işadamları tarafından büyük ilgi gördü...

Sinpaş GYO’dan Anneler Günü’ne özel 15.000 TL indirim!

Sinpaş GYO kampanya kapsamında 10-12 Mayıs tarihlerinde tüm projelerinde 15 bin TL indirimle ev sahibi olmak mümkün...

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üye adayları belli oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üye adayları hakkında açıklama yaptı...

Sinpaş GYO satış sonrası hizmetler birimini yeniledi!

Mutlu ev mutlu müşterilerle mümkündür felsefesiyle hareket eden Sinpaş GYO ev sahiplerinin konforunu artırmak için satış sonrası hizmetler birimini yeniledi. Yeni adıyla Müşteri İlişkileri Yönetimi müşteri memnuniyeti kavramını farklı bir seviyeye taşıyor

Sinpaş GYO 2013'ün ilk 3 ayında ne kadar konut sattı?

Sinpaş GYO 2013'ün ilk çeyreğinde projelerinin satış rakamları ve 2012 yılına ait satış rakamlarını açıkladı...

Sinpaş GYO şirketi Haberi

Sinpaş GYO şirketi

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) iştirak modeliyle kolaylaştırılmış usulde kısmi bölünmeye ve Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. unvanlı gayrimenkul yatırım ortaklığı kuruluşuna ilişkin SPK onaylı duyuru metni hakkında açıklama yaptı

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu'nun toplantılarında Muğla İli, Marmaris İlçesi, İçmeler Mahallesi, Kızılkum Mevkii'nde yer alan 1598 ve 2518 no.lu parsellerden oluşan taşınmazlar ve ilgili diğer varlık ve yükümlülüklerin iştirak modeliyle kolaylaştırılmış usulde kısmi bölünme suretiyle yeni kurulacak Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye devredilmesine karar verildi ve bu amaçla Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan başvurusu onaylandı.

Sinpaş GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 13.11.2020 ve 25.12.2020 tarihli toplantılarında Muğla İli, Marmaris İlçesi, İçmeler Mahallesi, Kızılkum Mevkii'nde yer alan 1598 ve 2518 no.lu parsellerden oluşan taşınmazlar ve ilgili diğer varlık...