19 / 04 / 2024

Sinpaş GYO Tıp Bayramı

Sinpaş GYO Tıp Bayramı

Bosphorus City, İstanbul Sarayları, Bursa Modern, EgeBoyu, EgeYakası, İncek Life, İncek Blue, İncek Green projelerinde geçerli olacak Sinpaş GYO Tıp Bayramı kampanyasıyla 10 bin TL indirim yapılacak.

Sinpaş GYO Tıp Bayramı kampanyası 14-15 Mart'ta!

Konsept projelerin lideri Sinpaş GYO, Tıp Bayramı’nı sağlık sektörü çalışanlarını ev sahibi yaparak kutluyor. Sinpaş GYO, ev sahibi olmak isteyen sağlık sektörü çalışanlarına 14-15 Mart tarihlerinde 10 bin TL indirim fırsatı sunuyor.

Sinpaş GYO, Aqua City 2010'daki 8 adet bağımsız bölümü 40 milyon TL'ye Sinpaş Yapı'ya sattı!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Sarıgazi Mahallesi 1958 Parselde yer alan Sinpaş Aqua City 2010'daki 8 adet bağımsız bölümün satışının yapıldığını duyurdu. İşte satış bedelleri ve tüm ayrıntılar...

Sinpaş GYO'dan ilk dokuz ayda 833.2 milyon TL hasılat! 

Sinpaş GYO tarafından yayımlanan 1 Ocak 2022 - 30 Eylül 2022 faaliyet döneminde 833 milyon 246 bin 492 Türk Lirası hasılat elde etti. Peki Sinpaş GYO'nun kapsamlı geliri, özkaynakları ve toplam kaynakları ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Dursun Yaşar Çamurali, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyelerinden Fatih Kıvanç'ın yerine, Türk Ticaret Kanunu'nun 363 üncü maddesine göre ilk Genel Kurul'da, Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere Dursun Yaşar Çamurali'nin Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Sinpaş GYO Ümraniye'deki arsası için sözleşme imzaladı!

Sinpaş GYO'nun Ümraniye'deki 22.965,43 metrekare alanlı arsa için Anadolu Sinerji İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş. ile "Düzenlenme Şeklinde Arsa Payı Karşılığı İnşaat ve Hasılat Paylaşım Sözleşmesi" imzalandı. 

Sinpaş GYO'nun Sancaktül projesi Servet GYO'ya satıldı!

Sinpaş GYO'nun arsa sahipleri Sancak Havayolları A.Ş. ve Sancak Tül Sanayi A.Ş. ile imzaladığı inşaat sözleşmesinin 170 milyon TL bedelle Servet GYO'ya satılmasına karar verildi.

Sinpaş GYO 2020 yılı için kar payı dağıtmayacak!

Sinpaş GYO şirketin 31 Aralık 2020 tarihli bireysel finansal tablolarında oluşan dönem karının dağıtılmayarak şirket bünyesinde bırakılmasının Genel Kurul tarafından onay verildi. 

Sinpaş GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Sinpaş GYO, bireysel finansal tablolarında oluşan dönem karının dağıtılmayarak şirket bünyesinde bırakılmasının şirketin 2020 yılı faaliyet sonuçlarını görüşmek üzere toplanılacak olan Genel Kurul'a teklif edilmesine karar verdi. 

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya'yı resmen devraldı!

Sinpaş GYO'nun yüzde 100 iştiraki olan Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin tüm aktif ve pasif malvarlığı unsurlarının bir bütün halinde devralınması işlemi tescil edildi.

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya'yı devraldı!

Sinpaş GYO'nun yüzde 100 iştiraki olan Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin tüm aktif ve pasif malvarlığı unsurlarının bir bütün halinde, şirket tarafından, "Kolaylaştırılmış Usulde Birleşme" yöntemiyle, devralınması işlemi onaylandı.

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya'yı satın aldı!

Sinpaş GYO'nun yüzde 100 iştiraki olan Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin, tüm aktif ve pasif malvarlığı unsurlarının devralınması için yapılan SPK başvurusu onaylandı.

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya ile birleşti!

Sinpaş GYO'nun Samandıra Mobilya'nın sahip olduğu tüm varlık ve yükümlülüklerin bir bütün halinde kayıtlı değerleri üzerinden devralınarak tasfiyesiz infisah suretiyle şirketin Samandıra ile birleşmesine karar verildi. 

Sinpaş GYO kar payı dağıtacak mı?

Sinpaş GYO, finansal tablolarında oluşan dönem karının dağıtılmayarak, faaliyet sonuçlarını görüşmek üzere toplanacak olan Genel Kurul'a teklif edilmesine karar verildi.

Sinpaş GYO kar payı dağıtacak mı?

Sinpaş GYO 40 milyon TL tutarında nakit kar payı dağıtılmasının şirketin 2017 yılı faaliyet sonuçlarını görüşmek üzere toplanacak olan genel kurula teklif edilmesine karar verdi...

Sinpaş GYO Tıp Bayramı Haberi

Sinpaş GYO Tıp Bayramı

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında bir kampanyaya imza atıyor. Söz konusu Tıp Bayramı kampanyası 14 ve 15 Mart 2015 tarihinde geçerli olacak. 


Sinpaş GYO Tıp Bayramı kampanyası Bosphorus City, İstanbul Sarayları, Bursa Modern, EgeBoyu, EgeYakası, İncek Life, İncek Blue, İncek Green projesinde geçerli sayılacak. 


Sinpaş GYO Tıp Bayramı kampanyası ile İstanbul, Ankara ve Bursa’daki satış ofislerini 14-15 Mart tarihlerinde ziyaret eden sağlık sektörü çalışanlarını 10 bin TL’lik indirim fırsatı sunuluyor. 


Sinpaş GYO’nun İstanbul Boğazı’nın benzersiz güzelliğini ayrıcalıklı bir yaşam ile sunan Bosphorus City, Boğaziçi’nin muhteşem dokusundan esinlenerek projelendirilen İstanbul Sarayları, güvenli ve huzurlu hayatın adresi Bursa Modern, ayrıcalıklı yaşam için cazip ödeme seçenekleri ile satışa sunuluyor. 


Ege’nin güzelliklerini 365 gün yaşayabileceğiniz EgeBoyu ve EgeYakası ile yeşille mavinin dengesinde geliştirilen...