26 / 04 / 2024

sinpaş gyo varlık değerleme şirketi seçimi

sinpaş gyo varlık değerleme şirketi seçimi

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, 2014 yılı için gayrimenkul değerleme hizmeti alınması konusunda şirket seçimini yaptığını duyurdu. Sinpaş GYO'nun varlık ve gayrimenkul değerleme şirketi aşağıdaki gibidir...

Sinpaş GYO'dan 2023'te 1.3 milyar TL'lik satış, 43.9 milyon TL'lik kiralama!

Sinpaş GYO tarafından 1 Ocak - 31 Aralık 2023 döneminde yapılan satış ve kiralama rakamları açıklandı. İşte o rakamlar...

Sinpaş GYO, Küçükçekmece Halkalı'daki arsa satışı sözleşmesini fesh etti!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Mahallesi, 801 ada, 30 parsel için yapılan "Finansal Kiralama Maksadıyla Satın Alınan Gayrimenkul Sözleşmesi"nin karşılıklı mutabık kalınarak feshedilmesine karar verdi. İşte ayrıntılar...

Sinpaş GYO 2021'de ne kadar kira geliri elde etti?

Sinpaş GYO tarafından yayınlanan finansal raporda yer alan bilgilere göre, şirket, 1 Ocak 2021-31 Aralık 2021 döneminde 2 milyar 115 milyon 24 bin 354 TL kira geliri elde etti. 

Dursun Yaşar Çamurali, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyelerinden Fatih Kıvanç'ın yerine, Türk Ticaret Kanunu'nun 363 üncü maddesine göre ilk Genel Kurul'da, Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere Dursun Yaşar Çamurali'nin Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Sinpaş GYO 2021'de 1.1 milyar TL'lik ciro elde etti!

Sinpaş GYO, 1 Ocak 2021 - 31 Aralık 2021 tarihleri arasında 545 adet konut ve 24 adet ticari ünite olmak üzere toplam 569 adet bağımsız bölümün satışını (ön satışlar dahil) gerçekleştirdi. Yapılan satışlara ilişkin ciro 1 milyar 94 milyon 507 bin 504 TL oldu. Aynı tarihlerde 873 bağımsız bölümün fii

Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece'deki arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO, İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Halkalı Mahallesinde yer alan 3 adet arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. Peki arsaların değeri ne kadar?

Sinpaş GYO, Azer Ziraat Gıda'yı 7.6 milyon TL'ye satın aldı!

Sinpaş GYO, Azer Ziraat Gıda ve Hayvancılık A.Ş. unvanlı şirketin paylarının tamamını nominal değeri olan 7 milyon 650 bin TL bedelle devraldı.

Sinpaş GYO'dan Servet GYO'ya 357.5 milyon liralık satış!

Servet GYO, Sinpaş GYO'nun sahibi olduğu Starium Alışveriş Merkezi, eğitim tesisi arsası, 7 katlı eğitim tesisi arsası ve 13 bin 732 metrekarelik arsayı toplam 357 milyon 580 bin satın aldı. 

Sinpaş GYO 2020 yılı için kar payı dağıtmayacak!

Sinpaş GYO şirketin 31 Aralık 2020 tarihli bireysel finansal tablolarında oluşan dönem karının dağıtılmayarak şirket bünyesinde bırakılmasının Genel Kurul tarafından onay verildi. 

Sinpaş GYO Küçükçekmece'deki arsasını sattı!

Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece'deki arsasının Arı Finansal Kiralama A.Ş.'ne ("Arı Leasing") KDV ve vade farkı hariç 111 milyon TL bedelle satışının gerçekleştirilmesine karar verildi. 

Sinpaş GYO'nun Marmaris'teki taşınmazları Kızılbük GYO'ya devrediliyor!

Sinpaş GYO'nun Muğla İli, Marmaris İlçesi'ndeki taşınmazlarının yeni kurulacak Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye devredilmesine karar verildi ve bu amaçla Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan başvurusu onaylandı.

Sinpaş GYO'nun Marmaris'teki taşınmazları Kızılbük GYO'ya devredilecek!

Sinpaş GYO'nun Marmaris ilçesindeki taşınmazları yeni kurulacak Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye devredilecek. 

Sinpaş GYO 2020 yılı faaliyet raporu!

Sinpaş GYO'nun 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ait sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal raporunu yayınlandı. 

sinpaş gyo varlık değerleme şirketi seçimi Haberi

sinpaş gyo varlık değerleme şirketi seçimi


Sinpaş GYO tarafından yapılan açıklama şöyle:


Yönetim Kurulumuz, "Seri:III No:48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği"nin "Gayrimenkul Değerleme Kuruluşunun Seçimi" başlıklı 35.maddesi uyarınca; şirket portföyünde bulunan varlıklar için 2014 yılında aşağıda listelenen şirketlerden değerleme hizmeti alınmasına, ayrıca yıl içinde alınacak ve değerleme hizmeti gerektirecek varlıklar için de Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. firmalarının seçilmesine, seçilen firmaların kamuya açıklanmasına oybirliği ile karar vermiştir. 


Varlık & Gayrimenkul Değerleme Şirketi :


* İstanbul, Ümraniye, Çakmak : Ace Gayrimenkul Değ. ve Dan. A.Ş. 

* Muğla, Marmaris, İçmeler : Prime Gayrimenkul Değ. ve Dan. A.Ş. 

* Bomonti Time Projesi (İstanbul, Şişli) :  Prime Gayrimenkul Değ. ve Dan. A.Ş. 

* Itower Projesi (İstanbul, Şişli) : Prime Gayrimenkul Değ. ve Dan. A.Ş. 

* Avangarden (İstanbul, Ümraniye,...