27 / 04 / 2024

sinpaş ne kadar ciro elde etti

sinpaş ne kadar ciro elde etti

Yolculuğuna Başkent'ten başlayan Sinpaş, 40. yılında yeni hedeflerini ve projelerini açıkladı. Düzenlenen basın toplantısına Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer ve holdingin yöneticileri katıldı.

Sinpaş'tan son 8 yılda 6 milyar TL ciro!

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, Sinpaş'ın 1974 yılındaki kuruluşundan bu yana her yıl büyümeyi başardığını belirterek. 40 yıldır hiç frene basmadıklarını ve istikrarla yollarına devam ettiklerini söyledi.

Avni Çelik: 8 yılda 6 milyar lira ciro yaptık!

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, "2006 yılından 2014'e kadar 8 yılda 6 milyar lira ciro yaptık. Buna karşılık tek başına bu seneki 10 projemizle ciromuzu 6 milyar liraya ulaştırdık" dedi

Sinpaş GYO Ankara GOP projesine ne kadar değer biçildi? İşte 2022 değeri...

Sinpaş GYO Ankara GOP projesinin 2022 yıl sonu değerini resmen açıkladı. Peki Sinpaş GYO Ankara GOP projesinin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Sinpaş GYO ilk 6 ayda ne kadar hasılat elde etti? 

Sinpaş GYO, 1 Ocak 2022 ile 30 Haziran 2022 dönemine ait sorumluluk beyanını, faaliyet raporunu ve finansal raporlarını yayınladı. Peki Sinpaş GYO ilk 6 ayda ne kadar hasılat elde etti? 

Sinpaş GYO Finansşehir projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'na ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Koru Aura'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Koru Aura projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Koru Aura'nın değeri ne kadar oldu? 

Sinpaş GYO Ankara Polatlı arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO, Ankara İli Polatlı İlçesi Devretepe mevkinde yer alan arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Sinpaş GYO Ankara Polatlı arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece'deki arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO, İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Halkalı Mahallesinde yer alan 3 adet arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. Peki arsaların değeri ne kadar?

Sinpaş GYO Beykoz arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO, İstanbul İli Beykoz İlçesi Anadolu Hisarı Mahallesi'nde yer alan arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki arsanın değeri ne kadar?

Gökorman Ümraniye daire fiyatları ne kadar?

Gökorman projesi Sinpaş GYO tarafından Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa ediliyor. Gökorman Ümraniye daire fiyatları ne kadar?

Ümraniye Gökorman ev fiyatları ne kadar?

Sinpaş GYO imzasıyla hayata geçirilen Ümraniye Gökorman projesi 420 daireden meydana geliyor. Peki Ümraniye Gökorman ev fiyatları ne kadar?

Sinpaş AquaCity ev fiyatları ne kadar?

Toplam 904 konuttan meydana gelen Aqua City Denizli'de teslimlerin bu ay sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Sinpaş AquaCity ev fiyatları ne kadar?

Sinpaş Marina Ankara ev fiyatları ne kadar?

Toplam 2 bin 566 konuttan meydana gelen Ankara Sinpaş Marina projesi 125 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor. Peki Sinpaş Marina Ankara ev fiyatları ne kadar?

Aydos Country Sinpaş ne zaman teslim?

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1' e kadar farklı seçenekte dizayn edildiği proje toplam 50 dönüm alan üzerinde yükseliyor. Peki Aydos Country Sinpaş ne zaman teslim?

Marina Ankara Sinpaş ne zaman teslim?

Marina Ankara Sinpaş projesinde dairelerin tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Toplam 2 bin adet daireden oluşan projede daireler Vadi ve Eymir Gölü manzarasına sahip. Peki Marina Ankara Sinpaş ne zaman teslim?

sinpaş ne kadar ciro elde etti Haberi

sinpaş ne kadar ciro elde etti


40 yıl önce yolculuğuna Başkent'ten başlayan Sinpaş, 40. yılında yeni hedeflerini ve projelerini açıkladı. Düzenlenen basın toplantısına Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer ve holdingin yöneticileri katıldı. Çelik, bu yıl hedeflerinin üzerinde, 1.2 milyar TL değerinde, 2 bin 500'ün üzerinde konut satışı gerçekleştirdiklerini söyledi. Ankara'daki Altınoran ve İncek projelerinin ise bu büyümede büyük payı olduğunu vurgulayan Çelik, "Son 5 yıla bakıldığında, 12 bin konut satışıyla 7 milyar TL'yi aşan satış cirosuna ulaştığımızı görüyoruz" ifadelerini kullandı. 


"DEĞER KATIYORUZ" 

Firmanın temellerinin 1974'te Ankara'da atıldığını, Başkent'in, grubun doğduğu ve geliştiği şehir olduğunu vurgulayan Çelik şunlan söyledi: "Yola koyulduğumuz yerde, Başkent'in konut ve sosyal yaşamına değer katan büyük projeler geliştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Oran'daki projemizde, Ankaralılara yılın 4 mevsimi kayak...