18 / 04 / 2024

Sinpaş Palas ne zaman teslim edilecek

Sinpaş Palas ne zaman teslim edilecek

Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı Sinpaş Palas Residence'de ön talepler başladı. Projenin ilk etabı 2 blok halinde yükseliyor. Peki Sinpaş Palas nerede?

Sinpaş GYO Ankara GOP projesine ne kadar değer biçildi? İşte 2022 değeri...

Sinpaş GYO Ankara GOP projesinin 2022 yıl sonu değerini resmen açıkladı. Peki Sinpaş GYO Ankara GOP projesinin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Sinpaş Kızılbük Devremülk ne zaman açılacak? İşte detaylar!

Sinpaş Kızılbük Devremülk ne zaman açılacak sorusu tatilciler ve yatırımcılar tarafından sorulmaktadır. İşte merak edilenler!

Sinpaş GYO ilk 6 ayda ne kadar hasılat elde etti? 

Sinpaş GYO, 1 Ocak 2022 ile 30 Haziran 2022 dönemine ait sorumluluk beyanını, faaliyet raporunu ve finansal raporlarını yayınladı. Peki Sinpaş GYO ilk 6 ayda ne kadar hasılat elde etti? 

Sinpaş GYO Finansşehir projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'na ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Koru Aura'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Koru Aura projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Koru Aura'nın değeri ne kadar oldu? 

Sinpaş GYO Ankara Polatlı arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO, Ankara İli Polatlı İlçesi Devretepe mevkinde yer alan arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Sinpaş GYO Ankara Polatlı arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece'deki arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO, İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Halkalı Mahallesinde yer alan 3 adet arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. Peki arsaların değeri ne kadar?

Sinpaş GYO Beykoz arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO, İstanbul İli Beykoz İlçesi Anadolu Hisarı Mahallesi'nde yer alan arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki arsanın değeri ne kadar?

Sinpaş Palas 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Ümraniye İlçesi'nde yer alan Sinpaş Palas Projesine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş Palas 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Ümraniye İlçesi'nde Yer Alan Sinpaş Palas Projesine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş İş Modern Ambarlı ne zaman teslim?

İş Modern Ambarlı projesi Sinpaş tarafından Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Peki Sinpaş İş Modern Ambarlı ne zaman teslim edilecek?

Sinpaş'tan Anneler Günü'ne özel 20 bin TL'ye varan indirim!

Gayrimenkul sektöründeki 44 yıllık deneyimiyle adından söz ettiren Sinpaş GYO Anneler Günü’ne değer katacak bir kampanyaya imza atıyor.  

Sinpaş Metrolife ne zaman teslim?

Sinpaş Metrolife'ta 554 daire ve 10 bin metrekare ticari alan bulunuyor. Peki Sinpaş Metrolife ne zaman teslim edilecek?

Sinpaş Palas ne zaman teslim edilecek Haberi

Sinpaş Palas ne zaman teslim edilecek

Teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında gerçekleşeceği Sinpaş Palas Evleri 2 bin 500 daireden oluşuyor. Projenin ilk etabında 160 adet konut bulunuyor. 


Sinpaş Yapı tarafından inşa edilen Sinpaş Palas Konutları için ön talep toplanıyor. Projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 

Sinpaş Palas nerede?

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçirilen Sinpaş Palas Rezidans Uluslararası Finans Merkezi’nin tam karşısında yer alacak. Projenin ilk etabı 13 ve 5 katlı 2 bloktan meydana geliyor. 


Ümraniye Sinpaş Palas'ta yüzme havuzu, spor alanları, SPA, çocuk oyun alanları, güvenlik, otopark ve fitness salonu gibi sosyal yaşam alanları sunuluyor. Projede dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin TL'den başlıyor. 


Tel: 444 1 974

Web: http://www.sinpas.com.tr/

Özge...