23 / 04 / 2024

Sinpaş Time projesi nerede

Sinpaş Time projesi nerede

1+0'dan 3+1'e kadar daire seçenekleri sunulan Ataşehir Sinpaş Time Evleri'nde 1+0 daire fiyatları 440 bin TL'den başlıyor..

Sinpaş Time fiyat listesi Ekim 2022! 

Sinpaş Time projesi Sinpaş GYO imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası'nda Ümraniye'de yükseliyor. Peki Sinpaş Time projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Time fiyat listesi Ekim 2022! 

Sinpaş GYO Finans Şehir Time ve Park etaplarının değeri belli oldu!

Sinpaş GYO Finans Şehir Projesi Time ve Park Etapları'na ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Finans Şehir Projesi Time ve Park Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Sinpaş Time ve Park projesi 2020 değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Finansket Mahallesi 2435 ada 17 parselde yer alan Sinpaş Time ve Park Projesine ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

Sinpaş Time ödemeleri!

Sinpaş Time ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor.  34 bin 517 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede 1+0 ile 3+1 arasında daire tipleri sunuluyor. 

Sinpaş Time fiyat!

Sinpaş Time fiyat listesi haberimizde yer alıyor.  İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanında hayata geçirilen projede toplamda 342 konut oluşuyor. 

Sinpaş Time ödeme planı!

Sinpaş Time ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Arsa alanı 34 bin 517 metrekare olan proje toplamda 342 konuttan meydana geliyor. 

Sinpaş Time Evleri satış fiyatları!

Ümraniye'de İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanında yükselen Sinpaş Time Evleri'nde 1+0 daire fiyatları 440 bin TL'den başlıyor..

Sinpaş Time Ümraniye ev fiyatları ne kadar?

1+0'dan 3+1'e kadar daire seçeneklerinin sunulduğu Sinpaş Time'dan, Uluslararası Finans Merkezi ile beraber yapılacak olan yeni yol bağlantılarıyla E5 ve TEM bağlantılarına ulaşım kolayca sağlanacak..

Sinpaş Time satış fiyatları!

Sinpaş Time satış fiyatları haberimizde yer alıyor.  Sinpaş tarafından hayata geçirilen projede 1+0 ile 3+1 arasında daire tipleri sunuluyor. 

Ümraniye Sinpaş Time lokasyon!

342 konuttan meydana gelen Ümraniye Sinpaş Time projesinde teslimler Aralık 2019 ve Aralık 2020'de yapılacak..

Sinpaş Time Finans Şehir fiyat tablosu!

Ümraniye'de İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanında yükselen  Sinpaş Time Rezidans projesinde 1+0'dan 3+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor..

Ataşehir Sinpaş Time telefon!

Ataşehir Sinpaş Time telefon numarası haberimizde yer alıyor. Sinpaş Time projesinde ev, ofis, residence, villa, home ofis olacak. 

Sinpaş Time Ataşehir konut fiyatları! 

Özgün mimari tasarımı, konumu,  benzersiz sosyal donatıları, ticari üniteleri günümüz şehir hayatındaki tüm beklentileri karşılayacak olan Sinpaş Time Ataşehir projesi 34 bin 517 metrekare arsa alanına sahip..

Sinpaş Time projesi nerede Haberi

Sinpaş Time projesi nerede

Özgün mimari tasarımı, konumu,  benzersiz sosyal donatıları, ticari üniteleri günümüz şehir hayatındaki tüm beklentileri karşılayacak olan  Sinpaş Time Ataşehir  projesinde ev, ofis, residence, villa, home ofis yer alacak. 

 1+0'dan 3+1'e kadar daire seçenekleri sunulan Ataşehir Sinpaş Time Evleri'nde teslim tarihleri Aralık 2019 ve Aralık 2020 olarak belirlendi.       
 
34 katlı kule, 342 konut, farklı tiplerde villa ve 118 ofis yer alan Sinpaş Time Ataşehir projesi 34 bin 517 metrekare arsa alanına sahip. 

Sinpaş Time projesinde Alışveriş Caddesi’nde, seçkin markalar ile süpermarket, kafe ve restoranların da yer aldığı 33 ticari ünite de bulunacak. 
 
Sinpaş Time projesi nerede?  

Ümraniye'de İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanında konumlandırılan Sinpaş Time Ataşehir projesi ile Uluslararası Finans Merkezi ile beraber yapılacak olan yeni yol...