24 / 04 / 2024

Sinpaş GYO Finans Şehir Time ve Park etaplarının değeri belli oldu!

Sinpaş GYO Finans Şehir Time ve Park etaplarının değeri belli oldu!

Sinpaş GYO Finans Şehir Projesi Time ve Park Etapları'na ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Finans Şehir Projesi Time ve Park Etapları'nın değeri ne kadar oldu?



Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul İli Ümraniye İlçesi Finansşehir Projesi Time ve Park Etapları gayrimenkul değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Sinpaş GYO, Finans Şehir Park ve Time Etabı'nda yer alan 404 adet bağımsız bölüme ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Taşınmazlar, İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Finanskent Mahallesi'nde yer alıyor. Sinpaş Finans Şehir konum olarak ulaşım bağlantılarının kesişim noktalarında yer alıyor. Bölge son dönemde yaşanan dönüşüm çalışmaları ve özellikle Finans Merkezi'nin etkisitle yeni bir çehreye kavuşuyor. Taşınmaz Şenol Güneş Bulvarı'na 800 metre, Ataşehir Belediyesi'ne 1.6 kilometre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 9.5 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne 12 kilometre mesafede yer alıyor. 

Sinpaş GYO Finans Şehir Time ve Park etaplarının değeri belli oldu!

Sinpaş Finans Şehir projesinin toplam değeri 1 milyar 97 milyon 730 bin TL olarak belirlenirken, KDV dahil toplam değeri 1 milyar 445 milyon 764 bin 900 TL oldu. 

Aylık KDV dahil toplam kira değeri 3 milyon 894 bin TL olarak belirlenen projenin Time Etabı'nın tamamlanması durumundaki toplam değeri 1 milyar 393 milyon 245 bin TL, olarak belirlendi.

Sinpaş GYO'nun KAP açıklaması:
İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Finanskent Mahallesi 2434 ada 11 parsele ilişkin "Seri: III, N 48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği" uyarınca hazırlanan değerleme raporu ekte yer almaktadır.

Değerleme raporu için tıklayın

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com
 


Geri Dön