19 / 04 / 2024

Sıraevler otel projesi

Sıraevler otel projesi

2001 yılında Net Holding, Sıraevler'de otel kurmak için harekete geçmiş. Evlerin yüzde 40'ını bir otel çatısı altında toplamak isteyen Holding, proje için Japon ve Yunanlı birer grup ile görüşme halindeymiş.

Kıbrıs XRE Airport projesi lansmana özel 475 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Kıbrıs, Lefkoşa'da  X Real Estate Türkiye imzasıyla yükselen XRE Airport Projesi lansmana özel 475 bin liradan başlayan fiyatlarla satılmaya devam ediyor.

Limak’ın Bodrum’daki otel projesi için imza kampanyası başlatıldı!

Muğla Bodrum'da Limak Holding tarafından denize sıfır ormanlık alanda inşa edilmesi planlanan yeni otel projesi için imza kampanyası başlatıldı.

Beyoğlu'na 105 odalı yeni otel geliyor! 267 milyonluk yatırım için düğmeye basıldı!

Dia Otelcilik Turizm, Beyoğlu'ndaki yeni otel projesi için düğmeye bastı. Söz konusu otel 267 milyon 762 bin TL'ye mal olacak.

ACR Otelcilik'ten Edirne'ye 224 milyonluk yatırım! Acar Novus otel için düğmeye bastı!

ACR Otelcilik Turizm İnş. Taah. Tic. Ltd. Şti, "Acar Novus" otel projesi için harekete geçti. Şirket, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve bu doğrultuda, ÇED süreci resmen başladı.

Kuşadası Beks Otel'in oda sayısı 320'ye çıkıyor!

Beks Çorap ve İç Giyim San. ve Tic. A.Ş., Aydın Kuşadası'ndaki Beks Otel Projesi'nin kapasite artışı için ÇED'e başvurdu. Proje 145 milyon 189 bin 120 TL'ye mal olacak.

Düzce Merkez'e 81 odalı otel geliyor! 58 milyon liraya mal olacak!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Hamidiye Mahallesi, D-100 Karayolu Üzeri Çoban Mevkii, 1285 Sok. No:3 adresinde Rasyotek insan Kaynakları Bilişim Anonim şirketine ait olan otel genişletilerek, 81 Odalı Otel İşletmeciliği yapılması planlanıyor. Söz konusu otel projesi 58 milyon liraya mal olacak.

Bağcılar'a 240 odalı yeni otel geliyor!

Gemini Makina İnşaat, Bağcılar'da 240 odalı otel inşa edecek. Çevresel Etki Değerlendirmesi sürecinin sona erdiği otel projesi 355 milyon 19 bin TL'ye mal olacak.

Başakşehir'de yeni AVM ve otel projesi için start verildi!

İsra Group İnşaat'ın imzasıyla hayata geçirilecek olan V Mall projesi için ÇED süreci başladı. Başakşehir'e yeni AVM ve otel geliyor....

Çocuklar için Süt Destek Projesi geliyor! Süt Destek Projesi'nden kimler yararlanabilir?

Ankara Büyük Belediyesi tarafından oluşturulan bir kampanya bu kez de çocukları kapsıyor. Çocuklar için yapılan süt desteği projesi, çocuk ve bebeklerin temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan ailelere maddi bir rahatlama sunuluyor. 

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro'luk yatırımla!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi geliyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Isparta Sütçüler projesi için tarih belli oldu! 124 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Isparta Sütçüler projesi için tarih belli oldu... Tam 124 konutluk yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ Isparta projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Trabzon Sürmene 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Peşinat miktarı sadece yüzde 10!

TOKİ Sürmene 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Sürmene projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Sürmene 2022 sosyal konut projesi...

Otel yatırımlarında artış!

Türkiye Otelciler Birliği’nin (TÜROB) raporuna göre, 6 ayda toplam teşvik değeri 7 milyar 553 milyon TL olan 75 otel projesi için başvuruda bunuldu. İlk yarıda teşvik belgesi başvurularının parasal tutarı bir önceki senenin aynı dönemine göre yüzde 640 arttı. Ayrıca proje sayısı yüzde 39, yatak kapa

Sıraevler otel projesi Haberi

Sıraevler otel projesi



'Sıraotel' sırada


Akaretler'deki Sıraevler'de otel kurmak için harekete geçen Net Holding, Japon ve Yunanlı firmalarla görüşmeye başladı


Hacer GEMİCİ, EKONOMİ SERVİSİ

    BEŞİKTAŞ'a başka bir kimlik kazandıran Akaretler'deki Sıraevler, otel olacak. Evlerin yüzde 40'ını bir otel çatısı altında toplamak üzere çalışma başlatan Net Holding, bu projesini hayata geçirmek için iki tercih arasında kaldı. Japonlar ve Yunanlılar ile görüşen Net Holding, Akaretler Projesi'nin yapımı ve işletmesi için önümüzdeki dönemde harekete geçecek.

    Turizm sektöründe ayrı bir yeri olan Net Holding, üç büyük projeyi hayata geçirmek üzere yabancı yatırımcılarla görüşmelere başladı. Bunlar arasında en belirgin hale gelmiş ve yoğun temasların yaşandığı proje...