27 / 04 / 2024

2001 yılında Sıraevler'de otel kurulacakmış!

2001 yılında Sıraevler'de otel kurulacakmış!

2001 yılında Net Holding, Sıraevler'de otel kurmak için harekete geçmiş. Evlerin yüzde 40'ını bir otel çatısı altında toplamak isteyen Holding, proje için Japon ve Yunanlı birer grup ile görüşme halindeymiş.



2001 yılında Sıraevler de otel kurulacakmış!


'Sıraotel' sırada


Akaretler'deki Sıraevler'de otel kurmak için harekete geçen Net Holding, Japon ve Yunanlı firmalarla görüşmeye başladı


Hacer GEMİCİ, EKONOMİ SERVİSİ

 

    BEŞİKTAŞ'a başka bir kimlik kazandıran Akaretler'deki Sıraevler, otel olacak. Evlerin yüzde 40'ını bir otel çatısı altında toplamak üzere çalışma başlatan Net Holding, bu projesini hayata geçirmek için iki tercih arasında kaldı. Japonlar ve Yunanlılar ile görüşen Net Holding, Akaretler Projesi'nin yapımı ve işletmesi için önümüzdeki dönemde harekete geçecek.

    Turizm sektöründe ayrı bir yeri olan Net Holding, üç büyük projeyi hayata geçirmek üzere yabancı yatırımcılarla görüşmelere başladı. Bunlar arasında en belirgin hale gelmiş ve yoğun temasların yaşandığı proje Akaretler'deki Sıraevler.

    Buradaki binaların yüzde 40'ından oluşan bir otel yapmayı planladıklarını ve bunun için proje hazırladıklarını anlatan Net Holding İcra Kurulu Başkanı Tavit Köletavitoğlu, ''Akaretleri İstanbul'un ortasında bir inci haline getirmek istiyoruz. Bunun için de Japon ve Yunanlı birer grup ile görüşme halindeyiz'' dedi.


Sabah 8 Temmuz 2001 



Abdullah Kutalmış MIZRAK/Emlakkulisi.com





Geri Dön