19 / 04 / 2024

Sıraevler Otel

Sıraevler Otel

2001 yılında Net Holding, Sıraevler'de otel kurmak için harekete geçmiş. Evlerin yüzde 40'ını bir otel çatısı altında toplamak isteyen Holding, proje için Japon ve Yunanlı birer grup ile görüşme halindeymiş.

World İs Yours Otel İşletmeleri Limited Şirketi Kuruldu!

World İs Yours Otel İşletmeleri Limited Şirketi Beyoğlu’nda 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Furkan Çakmak ve Koray Neccar ortaklığıyla kuruldu.

Cıs Zoom Otel İnşaat Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cıs Zoom Otel İnşaat Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cevar İsmailoğulları, Abdullah Değerli ve Yasin Savci ortaklığında kuruldu.

Intercity İstanbul Park'ta yapılacak olan otel ve konaklama evlerinde son durum ne?

Sayıştay’ın hazırladığı 2020 raporunda Formula 1 pisti ihalesine ilişkin çarpıcı bir detay yer aldı. 2003'te gerçekleştirilen Formula 1 İstanbulpark ihalesinde pistin yanı sıra otel ve konaklama evleri de inşa edilecekti. Peki o otel inşaatında son durum ne?

İstanbul Boğazı'ndaki Sözbir Otel mahkemelik oldu!

İstanbul Boğazı’ndaki dikkat çeken lokasyonu sebebiyle televizyon kanalları için çekilen birçok dizide kullanılan Sözbir Otel'in mahkemelik olduğu öğrenildi.

Anthenea 'ilk yüzen eko-lüks süit otel' oldu!

“İlk yüzen eko-lüks süit otel” olan Anthenea, 1977 yapımı James Bond filminden esinlenerek, Fransız mimar Jean-Michel Ducancelle tarafından dizayn edildi. 

Tayfun Küçükoğlu: İnşaat malzemeleri sanayisi yeni alanlara yönelecek!

Türkiye İMSAD'ın ‘Gündem Buluşmaları’ toplantısı Demirdöküm’ün katkılarıyla düzenlendi. Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ferdi Erdoğan, Covid-19 salgını sürecinde otel, fabrika, alışveriş merkezi, hastane, ofis ve benzer yapıların havalandırma sistemlerinin mercek altına alındığını anlattı

Kovid-19 sürecinde otel olarak kullanılan evler yuvalara dönüştü!

Yeni tip koronavirüsle mücadele sürecindeki evde kalma zorunluluğu, salgından önce adeta otel olarak kullanılan evleri ailelerin sığındığı yuvalar haline getirdi. Evler, pek çok keyfin, mutluluğun, huzurun ve neşenin evde olduğunu hatırlattı...

Otel kiralamalarına ilişkin irtifak hakkı bedelleri ve hasılat payı ödemeleri ertelendi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Koronavirüsle Mücadele Eş Güdüm Toplantısı'nın ardından düzenlediği basın toplantısında otel kiralamalarına ilişkin irtifak hakkı bedelleri ve hasılat payı ödemelerini nisan, mayıs ve haziran ayları için 6 ay süreyle ertelediklerini açıkladı.

Happy Moon’s Akaretler Sıraevler’de şube açtı!

Kaliteli restoran anlayışını restoran ve kafe işletmeciliğine uygulayan Happy Moon’s Grup, kuruluşunun 20. yılında yeni şubeler açarak büyüyor.

İzzet Yıldızhan'ın Kıbrıs'taki otelinin temeli bitti!

Ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan, Kıbrıs'ta otel yatırımına soyundu. Yıldızhan, 300 yatak kapasiteli otelinin inşaatında incelemelerde bulundu.

Concorde Luxury Resort Kıbrıs Haziran'da açılacak!

Concorde Hotels&Resorts Kıbrıs'ta otel yatırımı yaptı. Concorde Luxury Resort Kıbrıs Haziran'da kapılarını açacak...

Rafet El Roman Kıbrıs'ta otel açacak!

Türk Pop Müziği'nin romantik seslerinden biri olan Rafet El Roman  ticarete adım atmaya hazırlanıyor.

İnşaat yurt dışındaki en önemli ihracat kalemi!

Türkiye Müteahhitler Birliği istişare toplantısı Sheraton Otel'de gerçekleşti. Toplantıya, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün katıldı.

Sıraevler Otel Haberi

Sıraevler Otel



'Sıraotel' sırada


Akaretler'deki Sıraevler'de otel kurmak için harekete geçen Net Holding, Japon ve Yunanlı firmalarla görüşmeye başladı


Hacer GEMİCİ, EKONOMİ SERVİSİ

    BEŞİKTAŞ'a başka bir kimlik kazandıran Akaretler'deki Sıraevler, otel olacak. Evlerin yüzde 40'ını bir otel çatısı altında toplamak üzere çalışma başlatan Net Holding, bu projesini hayata geçirmek için iki tercih arasında kaldı. Japonlar ve Yunanlılar ile görüşen Net Holding, Akaretler Projesi'nin yapımı ve işletmesi için önümüzdeki dönemde harekete geçecek.

    Turizm sektöründe ayrı bir yeri olan Net Holding, üç büyük projeyi hayata geçirmek üzere yabancı yatırımcılarla görüşmelere başladı. Bunlar arasında en belirgin hale gelmiş ve yoğun temasların yaşandığı proje...