26 / 04 / 2024

Otel kiralamalarına ilişkin irtifak hakkı bedelleri ve hasılat payı ödemeleri ertelendi!

Otel kiralamalarına ilişkin irtifak hakkı bedelleri ve hasılat payı ödemeleri ertelendi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Koronavirüsle Mücadele Eş Güdüm Toplantısı'nın ardından düzenlediği basın toplantısında otel kiralamalarına ilişkin irtifak hakkı bedelleri ve hasılat payı ödemelerini nisan, mayıs ve haziran ayları için 6 ay süreyle ertelediklerini açıkladı.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde gerçekleştirilen Koronavirüsle Mücadele Eş Güdüm Toplantısı'nın ardından düzenlediği basın toplantısında, virüsün etkilerini azaltmak adına alınan ekonomik tedbirleri açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde başkanlık ettiği Koronavirüsle Mücadele Eş Güdüm Toplantısı'ndan sonra gerçekleştirdiği basın toplantısında, "Ülkemizin bayrak taşıyıcı kurumu olan Türk Hava Yolları, hem dünyanın çeşitli yerlerindeki vatandaşlarımızın ailelerine kavuşturulması, hem de kargo taşımacılığını kesintisiz sürdürerek temel ihtiyaçların karşılanması konusunda çok büyük gayret gösterdi. Krizden en çok etkilenen kuruluşların başında gelen Türk Hava Yollarımıza da gereken desteği vereceğiz." değerlendirmesini yaptı.

Erdoğan otel kiralamalarına ilişkin irtifak hakkı bedelleri ve hasılat payı ödemelerini nisan, mayıs ve haziran ayları için 6 ay süreyle ertelediklerini açıkladı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik koronavirüs mesajları!

Hükümet 100 milyar liralık Ekonomik İstikrar Kalkanı paketini açıkladı!


Geri Dön