29 / 03 / 2024

şırnak eğitim yatırımları

şırnak eğitim yatırımları

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Şırnak İl Başkanı Mehmet Demir, AK Parti hükümeti tarafından Şırnak' a eğitim alanında 374 milyon lira yatırımın yapıldığını söyledi...

GAP yatırımları bölge ihracatını 28'e katladı! Yapılan yatırımlar 14 milyar doları aştı

GAP kapsamında tarımdan sanayiye, ulaşımdan yenilenebilir enerjiye çeşitli sektörlerde 34 senedir bölgenin kalkınması için destek verilmekte. Bölge illerinin 2000 yılında 503,5 milyon dolar olan ihracatı, GAP kapsamında yapılan yatırımlar ile 14 milyar doları geçti. İşte haberin detayları...

Mif Eğitim Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mif Eğitim Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürcan Mazman ve Murat Sabah ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul yatırımları yükselişe geçti!

Pandemi ile beraber hız kaybeden gayrimenkul yatırımları yeniden yükselişe geçti. Sektörde yatırımların artması ile hareketlilik başladı. 

Yap işlet devret modeliyle gerçekleştirilen yatırımlar için önerge verildi!

Yap işlet devret modeli ile gerçekleştirilen yatırımların bütçe üzerindeki etkilerinin tespit edilerek alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi. 

TOKİ Şırnak'ta yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Yeni eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şırnak Merkez'de 24 derslikli okul inşa edecek.

TOKİ Şırnak'ta yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımları için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şırnak Merkez'de 1 adet 24 derslikli okul inşa edecek.

Turizmcilere dikkat çeken tavsiye: Yatırımlarınızı Karadeniz'e yapın!

İklim değişikliğiyle birlikte turizm yatırımlarının da yönü değişecek. Peki turizm sektöründe neler olacak? İşte uzmanından dikkat çeken açıklamalar...

Just English şube yatırımlarına devam edecek!

Pandemi nedeniyle yüz yüze eğitimin ara vermesi nedeniyle Just English tüm sınıflarını online platformlarına taşıdı. İngiltere ve Almanya'da yatırımlarına devam eden Just English'in gündeminde yurt içinde şube yatırımları yer alıyor. 

Bakanlığın 2021 yılı için İzmir'e yönelik yatırımları mecliste!

Bakanlığın 2021 yılı için İzmir'e yönelik yapacağı yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Arslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 480 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kalemci, Ali Haydar Gökçe, Elvan Gül Gökçe, Cem Mustafa Gökçe, Ayşegül Özgür Çiçek, Tayfun Yalçınkaya ve Necati Özaydın ortaklığında kuruldu.

Ahg İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ahg İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 320 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kalemci, Ali Haydar Gökçe, Cem Mustafa Gökçe, Elvan Gül Gökçe, Ayşegük Özgür Çiçek, Necati Özaydın ve Tayfun Yalçınkaya ortaklığında kuruldu.

Gülşen'den Bodrum’da gayrimenkul yatırımlarına devam kararı!

Şarkıcı Gülşen, gayrimenkul yatırımlarına Bodrum’da devam etmeye karar verdi. Gülşen dün eşiyle Yalıkavak’ta fiyatları 5 ile 15 milyon lira arasında değişen evlere baktı.

Gayrimenkul yatırımlarının yeni gözde ilçesi: Çekmeköy!

Çekmeköy, İstanbul'un gözde ilçelerinden biri oldu. İlçe, çevresindeki ormanları, metro ulaşımı ve otoyol kavşaklarına yakınlığı ile dikkat çekiyor. Bölgede hem gayrimenkul firmalarının yatırımları arttı hem de emlak yatırımcılarının iştahı...

şırnak eğitim yatırımları Haberi

şırnak eğitim yatırımları


Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Şırnak İl Başkanı Mehmet Demir, AK Parti hükümeti tarafından Şırnak'a eğitim alanında 374 milyon lira yatırımın yapıldığını söyledi.


Demir, AK Parti hükümeti tarafından 2002 yılından bu yana Şırnak ili ve ilçelerine yapılan eğitim yatırımlarını değerlendirdi. Demir, ruhen ve bedenen iyi yetişmiş nesiller yetiştirme hedefiyle eğitim alanında ilklere imza attıklarını ifade etti. Demir, "Eğitime yapılan yatırımları geleceğimizin teminatı olarak değerlendirip öğrenci ve öğretmenlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak üzere tedbirler alıyoruz. Yeni binaların yapımının yanında, mevcut binalarda yürütülen yenileştirme çalışmalarıyla okullarımızdaki fiziki ortamı eğitim öğretime daha uygun hale getiriyoruz. Fatih Projesi ile de eğitimde teknolojiden üst düzeyde yararlanma hedeflerini gerçekleştirdik" dedi.


"OKUL VE DERSLİK SAYISI ARTTI EĞİTİM KALİTESİ YÜKSELDİ"


Şırnak’ta okul öncesi eğitimden ortaöğretime okul sayısını 310’dan 810’a yükselttiklerini anlatan...