25 / 04 / 2024

şırnak kura çekimi 2021

şırnak kura çekimi 2021

Şırnak'ta yeni evlerine kavuşan terör mağduru 123 aile yeni büyük sevinç yaşadı...

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ Şırnak konut kura çekimi koronavirüs nedeniyle ertelendi!

Şırnak'ta terör mağdurları için yapılan konutların kura çekimi, koronavirüs nedeniyle ertelendi.

TOKİ Van Merkez Kevenli kura çekimi ne zaman?

Daire fiyatlarının 95 bin 658 TL başladığı TOKİ Van Merkez Kevenli Konutları'nda başvuruları bugün sona erdi .Peki TOKİ Van Merkez Kevenli kura çekimi ne zaman?

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi kura çekimi ne zaman?

Başvuru bedeli olarak 1.000 TL ödenen TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi Evleri'nde 441 konut satılıyor. Peki TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi kura çekimi ne zaman?

Bolu Yeniçağa TOKİ kura çekimi bugün!

TOKİ ile Bolu Yeniçağa Belediyesi işbirliği ile yapımı gerçekleştirilen Bolu Yeniçağa Projesi kapsamında yer alan 227 adet konutun kura çekimi yapılacak. Bolu Yeniçağa TOKİ kura çekimi bugün yapılacak.

TOKİ Bolu Yeniçağa kura çekimi!

Toplam 227 adet konutun yer aldığı TOKİ ile Bolu Yeniçağa Belediyesi işbirliği ile yapımı gerçekleştirilen Bolu Yeniçağa Projesinin kurası yapılacak. TOKİ Bolu Yeniçağa kura çekimi...

TOKİ Niğde Bor Kemerhisar kura çekimi bugün!

TOKİ Niğde – Bor - Kemerhisar Projesi kapsamında yer alan 165 adet konutun “Konut Belirleme Kura Çekilişi” düzenleniyor. TOKİ Niğde Bor Kemerhisar kura çekimi bugün gerçekleşecek.

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ kura çekimi 2015!

Bingöl Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından inşa edilen 1376 konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ kura çekimi 2015...

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi kura çekimi!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 'nde toplam 1376 konutun kurası çekilecek. TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi kura çekimi 27-28 Temmuz 2015 tarihleri arasında yapılacak.

Bingöl TOKİ İnönü Mahallesi kura çekimi ne zaman?

Bingöl Belediyesi ile TOKİ tarafından İnönü Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında konutların kura çekimi yapılacak. Peki Bingöl TOKİ İnönü Mahallesi kura çekimi ne zaman?

Bolu Yeniçağa TOKİ Evleri kura çekimi!

TOKİ Bolu Yeniçağa Projesi kapsamında yer alan 227 adet konutun kura çekimi yapılacak. Bolu Yeniçağa TOKİ Evleri kura çekimi 24 Temmuz 2015 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Niğde Bor Kemerhisar kura çekimi!

TOKi Niğde – Bor - Kemerhisar Projesi kapsamında yer alan 165 adet konutun kura çekimi yapılacak. TOKİ Niğde Bor Kemerhisar kura çekimi yarın gerçekleşecek.

Bolu Yeniçağa belediyesi TOKİ kura çekimi!

TOKİ ile Bolu Yeniçağa Belediyesi işbirliği ile yapımı gerçekleştirilen Bolu Yeniçağa Projesi kapsamında yer alan 227 adet konutun kura çekimi düzenleniyor. Bolu Yeniçağa belediyesi TOKİ kura çekimi 24 Temmuz'da yapılacak.

şırnak kura çekimi 2021 Haberi

şırnak kura çekimi 2021

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından terör mağduru aileler için şehir genelinde, mahallelerde etap dışı kalan konutların kura çekimleri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde gerçekleştirildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri dahilinde hak sahipleri kura çekimine katılım sağlamazken mahalle muhtarı ve azalar ile İl Emniyet Müdürlüğü personelinin katılımlarıyla kura çekimleri noter huzurunda maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyularak gerçekleştirildi ve kamera kaydına alındı.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Şahin, konuyla ilgili olarak gazetecilere yaptığı açıklamada, sokağa çıkma yasağı döneminde terör olayları sebebiyle konutları yıkılan, zarar gören vatandaşlar için TOKİ tarafından hayata geçirilen konutların noter huzurunda kura çekimini yaptıklarını söyledi.

Vatandaşların mağdur olmaması için bu süreçte hem Çevre ve Şehircilik Bakanlığının hem de Valiliğin yoğun...